Интериорен стил по аматьорски - 31

• 70 143
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
http://www.homeadore.com/2015/02/12/house-myslowice-widawscy-studio-architektury/
страхотна маса има в показания интериор. Направо се влюбих
Картата на стената в кухнята е идейна.

Блу, много си хубава!

Може ли някой да ми каже, горчица по RAL кой номер е?
Ох, скоро открих, че на Богиня шартрьозът е цвят #BADA55 и умрях от смях!!! Страхотно съвпадение. Laughing

Барба, не схванах веселбата, може ли жокер Embarassed

# 196
  • София
Bad ass
Цитат
Ох, скоро открих, че на Богиня шартрьозът е цвят #BADA55 и умрях от смях!!! Страхотно съвпадение. Laughing

# 197
Bad ass
Цитат

Joy жива да си Joy

# 198
  • Варна
lorenca точно тва търся като външен вид - само че искам и обкова да е "невидим"

Така?

# 199
големи красоти ми показвате ...

# 200
  • Варна
големи красоти ми показвате ...
Нямам идея колко е цената, мисля Кохана са ги правили тези врати, а проектът на йога центъра е Фимера.

Още нещо с познантите плочки от Фимера (не са откраднали идеята защото е от ноември 2013):

# 201
  • Варна
Блу, много си хубава. С тази синя роба си точно на място в Амфитеатъра. И Сиди-бу-Саид, ах! АХ!

Барб, разсмя ме много с този цвят  Laughing

# 202
  • Отвъд алеята зад шкафа
Блу, била съм в този хотел, но честно казано на мен ми е много бутафорен, като имитацията на пирамидите в Лас Вегас, да кажем. По увеселителните паркове правят от такъв материал разни вулкани, динозаври, дворци с кули. Ти не остана ли с такова усещане?

# 203
Това дали може да се отреже и да стане 1.80 - http://www.ikea.bg/living-room/Living-room-storage/Wall-shelves/ … lves/32893/34024/

Някой да е обръщал врата на шкаф и да знае как става /искам да се отваря отдясно наляво, а не отляво надясно/?

# 204
Или обръщаш шкафа Wink
Или сменяш местата на пантите.

# 205
Шкафът няма как да го обърна, така че остава смяна на пантите. Това може ли да се направи от обикновен съпруж или трябва майстор дърводелец?  Embarassed

# 206
Зависи от Съпружа - по принцип може, само вижте как ще запълните и замажате малко дупките, не че ще се виждат.

# 207
Шкафът няма как да го обърна, така че остава смяна на пантите. Това може ли да се направи от обикновен съпруж или трябва майстор дърводелец?  Embarassed

Ха-ха-ха... "обикновен съпруж"  Joy... това ми хареса след днешния ми мноооого  тежък ден  Twisted Evil . Аз дупките бих ги запълнила с един пълнеж, който използвам в крафтърството. Нарича се с 3-D структурна паста, може да бъде купена от магазините за хоби материали (може би има и такъв строителен материал, не знам...). Запълвала съм с него дупки в дървени повърхности. Отгоре го изшкурквам за да се изравни повърхността след като изсъхне. След това просто трябва да минеш повърхността с боя, така че цвета да е еднакъв навсякъде.

# 208
и "обикновен съпруж" ще се справи ако има наличните инструменти Simple Smile дупките могат да се запълнят и със готови изрязани кръгли лепенки които се продават в магазините за обкови - има ги във всякакъв цвят , дори и в дървесен фладер

# 209
Намерих една жена,която прави страхотни неща.Видях тези чайници и реших веднага да ви ги пусна;
https://m.facebook.com/CurlySueHomeArt

Общи условия

Активация на акаунт