Предстои ми замразен трансфер, да поговорим-тема 2

• 116 812
  • 760
  •   1
Отговори
# 645
И аз започнах да броя дните до трансфера. Heart Eyes

# 646
  • София/Севлиево
Мен утре сутринта ми е кръвния тест и колкото по-малко време остава, толкова по-неспокойна се чувствам, а по принцип съм съвсем спокоен човек.А листовките на лекарствата защо ги прочетох да мисля и за това.Добре че има хора като вас ,които да ме успокоят...

# 647
  • пазарджик
Благодаря ви момичета,вече запазих час и дай Боже този път се получат нещата.При първия ми опит сутрин слагах фраксипарин 0.4 ,а вечер пиех аспирин протекс ( след това по свое усмотрение пуснах генетични ,където излезе,че не усвоявам фолиевата к-на и тромбофилията-а според док. нямаше нужда).Елислава много стисната палци за утре и чакаме да се похвалиш  baby_neutral

# 648
Здравейте момичета,имах трансфер на 4 замразени ембриончета на 5 ден,моля ви кажете ми,ако някой е имал съвсем леко зацапване 8 и 9 ден след трансфера с нещо кафеникаво и постоянни болки 11 ден след трансфера?

# 649
Здравейте момичета,имах трансфер на 4 замразени ембриончета на 5 ден,моля ви кажете ми,ако някой е имал съвсем леко зацапване 8 и 9 ден след трансфера с нещо кафеникаво и постоянни болки 11 ден след трансфера?
Имах зацапване точно на 7-8 ден и резултата е положителен. За болките взимах 3х2 но-шпа. Пожелавам и на теб такъв успех. След 10 ден даже може да се установи с кръвен тест дали има бременност. Успех.

# 650
Благодаря Follow,за бързия отговор Hug,ще гледам да си пусна тест на 16-17 ден.

# 651
  • Перник
Моят кръвен тест отчете + още на 7-я ден, след трансфер на две 5-дневни ембриончета. 16 - 17 ден не е ли малко дълго като чакане?

# 652
Моят кръвен тест отчете + още на 7-я ден, след трансфер на две 5-дневни ембриончета. 16 - 17 ден не е ли малко дълго като чакане?
Да дълго е,но днес ми биха последният прегнил и трябва да мине малко време.

# 653
Щом имаш прегнил трябва да се чака задължително. Успех и положителен резултат.

# 654
Щом имаш прегнил трябва да се чака задължително. Успех и положителен резултат.
Благодаря,дано!

# 655
Айдееее, пак се завръщам в тематааа. Пункция днес, резултат 7 яйцеклетки, утре ще видим ИКСИто как ще им се отрази и живот и здраве скоро почвам да ремонтирам лигавица наново.

# 656
Шошии, хайде на късмет и пак ведро и безцеремонно да си дочакаш добрия 2-3 резултат Simple Smile

# 657
Успех на всички!
Аз утре съм на преглед и надявам се живот и здраве другата седмица да ми върнат моите сладоледчета!
Дано Господ е с нас и всички имаме късмета в края на годината да гушнем нашите ангелчета!

# 658
Хапсолютно, Змийо! Ей сега ще се запозная с битието на жителките на тази тема, и ще почна да бълвам размисли и страсти!

# 659
Давай,щото мудно е тук.Аз сум от двойно неуспелите, та чакам надежда от вас,щото скоро пак ще се кача на влака , а теб си те помня от преди и се чудех какво става,кога пак ще се развихриш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт