Искам да кажа ... (24)_16.02-22.02

• 86 380
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 30
Е, хубава работа Simple Smile Не може да не се оправите с блокиращата програма, независимо коя версия ползвате. Все някъде има нещо от типа на "block element", с което става.

# 31
  • някъде ... тук ...
ето с десен бутон върху лентата и върху надписа:
а уж не съм неандерталец с програмите и компютрите Tired
с десен бутон върху другите реклами и картинки имам най-отдолу за блокиране.

# 32
  • София
Добро утро! Успешна нова седмица на всички!

Гена, честит рожден ден на момчето ти на патерици! Благодаря за описанието за Лейзър парк.
Бърди, благодаря за препоръката за хотел извън града. Нали около 3-ти март се събират 4 почивни дни, та за тогава евентуално мислим да отидем до Плевен.

Янечек, може ли по-подробно да обясниш как се прави нещото със синап и мед за кашлица - в какви пропорции, мели ли се синапа и по колко се взима?

# 33
Първо цъкни на иконката на Адблок с левия бутон, избери "блок елемент", после избери елемента, след което потвърди, че искаш да го премахнеш и готово.
пп: Онна, нямам точни пропорции, смилам една лъжица синап в мелницата за кафе, смесвам с мед, да не е гъсто, но да не е и съвсем рядко. Взима се, колкото пъти на ден се сетиш, най-добре малко преди хранене.

# 34
  • някъде ... тук ...
нямам блок елемент. засега се отказвам.

Онна, ние сме ходили точно за 3-ти март в Плевен, но само за един ден. Много хубаво беше.

# 35
  • София
Първо цъкни на иконката на Адблок с левия бутон, избери "блок елемент", после избери елемента, след което потвърди, че искаш да го премахнеш и готово.
Янечек, ако имах "блок елемент" със сигурност щях да го натисна. Нямам подобна опция, като отворя падащото меню на адблок-а.

# 36
  • София

пп: Онна, нямам точни пропорции, смилам една лъжица синап в мелницата за кафе, смесвам с мед, да не е гъсто, но да не е и съвсем рядко. Взима се, колкото пъти на ден се сетиш, най-добре малко преди хранене.
Благодаря! Дано да намеря черен синап в магазинчетата наоколо и ще си го забъркам веднага. А ако не е много люто и на Емма ще направя, че аман от нашите постоянни кашлици Tired

# 37
Янечек, ако имах "блок елемент" със сигурност щях да го натисна. Нямам подобна опция, като отворя падащото меню на адблок-а.

Тони, натискаш с ляв бутон на лентата - там ти излиза AdBlock и отваря падащо меню, от падащото меню избираш Block this ad. И воала  Mr. Green

# 38
Искам да кажа ,че при вас е много приятно  Heart Eyes,чета ви отдавна,но все не се престрашавам да пиша  Embarassed

Последна редакция: пн, 16 фев 2015, 10:08 от teonce

# 39

Toва е много странно, да не би просто да си скрила тази опция в настройките и затова да не ти излиза? По този начин си блокирах и пазарската количка, която се мъдреше в горната лента и непрестанно я натисках вместо "нови публикации".

# 40
Ей от това им идва натоварването на децата, че трябва да напишат 1000 пъти в тетрадката "Черешко е лошо момче", защото даскалицата това им е дала и смята, че е адски важно да бъде написано точно 1000, а не 100 пъти. Лично аз подминавам с презрение подобен подход и не си тормозя децата  Sunglasses

На нашите поне това им е спестено. Тази година май са и по-малко помагалата с едно и също съдържание.
Онна, синап има в аптеките.

# 41
  • София
valerie, синът ми е трети клас и вече не ходи на занималня. Губи повече време в писане на домашни, самото учене му отнема даже по-малко от 30 минути. Учи само по Човек и общество и Човек и природа, за сега е отличник, пък ще видим по нататък.
Синап има в аптеките, трябва да се смели.

# 42
  • София
Тони, натискаш с ляв бутон на лентата - там ти излиза AdBlock и отваря падащо меню, от падащото меню избираш Block this ad. И воала  Mr. Green
Одри, аз не съм толкова малоумна, колкото започвам да ви изглеждам  Mr. Green и няколко пъти вече обясних, че нямам опция Блокиране, когато ми излезе падащия списък на Адблок-а.
Приключвам вече, явно ще преглътна тая идиотщина.

# 43
  • София, Младост
Добро утро! Успешна нова седмица и само хубави емоции да споделяме в новата темичка!
 По темата за подготовката-дъщеря  ми е 4-ти клас и все ми се струва, че бързичко се спарвя. Този срок съм се заела малко повече да я контролирам, че все ми се стуъва, че нищо не учи, пък то май си се справя детето  Laughing

# 44
Добро утро.
Днес вече съм на работа, децата и двете на училище. Отивам да видя, колко ми се е насъбрало, довечера ще ви чета.

Лили, благодаря за темата.

Общи условия

Активация на акаунт