не съм сигурна дали се намирам в правилния раздел, ако трябва моля да ме пренасочите

Имам следния проблем - Преди около година и няколко месеца си купих климатик от фирма АНТ КЛИМА в Пловдив.
Както се досещате имам проблем с климатика, който все още има 3 месеца гаранция.
За съжаление от въпросната фирма решиха, че трябва да се укриват.
Ходих да вися няколко пъти пред офиса им, в който никога няма никой, нищо, че живеят над него.
Също така звънях на всички номера от табелки и интернет, които намерих - домашният не се вдига, мобилният не е валиден.
Успях да се свържа с един от работниците, който само вдига рамене и казва, че ще говори с шефа, резултат за 5 дни - 0. Също така отказва да ми даде номерът на шефа, за да говоря аз с него.
Някак си не ми е гот на душата да дам 2 бона за климатик и само след година пак да стоя на студено, а те да се услушват.
Моля ако някой по някакъв повод има техния номер да ми го напише в темата.
Приемам и всякакъв друг акъл.
Тъй като нашето законодателство рядко решава подобни битови проблеми, предлагам също така да направим един бял и един черен списък на фирмите за климатици (а и за всичко друго, което се сетите), за да няма други прецакани след година.
След като няма кой да регулира дейността на подобни фантомни фирми, нека ние като потребители я регулираме.
Засега в моя черен списък е АНТ КЛИМА

Определено знам, че когато дойде време да си купя следващият климатик няма да е от тях.
А вашият черен списък? Кой бихте добавили?