Отговори
# 1 050
Здравейте, бих искала да помоля, ако някоя жена е успяла с донорски яйцеклетки  наскоро в Надежда да ми пише на лични. Обмислям да се запиша за донорска програма, но имам много въпроси в главата си и ще съм благодарна, ако някой ми помогне да си отговоря.

# 1 051
Здравейте, момичета!  Последните три часа изчетох цялата тема и ще съм благодарна на всяка от вас, която се включи с коментар Simple Smile
Съвсем на кратко за мен. На 45 г., след седми неуспешен трансфер с мои Я, завършил отново с БХ Disappointed От три години докторът ме убеждава, че с ДЯ ще имам успех. През цялото време му казвах НЕ, не мога да го направя, искам си с моя. Вчера, след последния тест в клиниката, с намаляващо вече ЧХГ и ясен изход, отново ми каза: "Знам мнението ти за ДЯ, но те моля само да помислите".
Сутринта от 6.00ч. съм на компютъра и чета всякаква информация, защото досега не съм се информирала, с надеждата да стане чудо, но не стана. Дори научих нова думичка - Епигенетика Simple Smile Моля ви, не ми се смейте на невежеството.
Имам стотици въпроси, но най-важният е как решихте да предприемете тази важна стъпка. Прочетох, че на някои им е отнело повече от година, а други са решили веднага след поредния неуспех и са пристъпили към действие, за което наистина им се възхищавам Simple Smile
Сега наистина съм много объркана и на всички ви е ясно как се чувствам, но няма с кой да споделя мислите си. ММ въобще не е ентусиазиран от идеята, то и аз не съм, но все пак съм в стадий поне на проучване.

# 1 052
Здравейте, момичета!  Последните три часа изчетох цялата тема и ще съм благодарна на всяка от вас, която се включи с коментар Simple Smile
Съвсем на кратко за мен. На 45 г., след седми неуспешен трансфер с мои Я, завършил отново с БХ Disappointed От три години докторът ме убеждава, че с ДЯ ще имам успех. През цялото време му казвах НЕ, не мога да го направя, искам си с моя. Вчера, след последния тест в клиниката, с намаляващо вече ЧХГ и ясен изход, отново ми каза: "Знам мнението ти за ДЯ, но те моля само да помислите".
Сутринта от 6.00ч. съм на компютъра и чета всякаква информация, защото досега не съм се информирала, с надеждата да стане чудо, но не стана. Дори научих нова думичка - Епигенетика Simple Smile Моля ви, не ми се смейте на невежеството.
Имам стотици въпроси, но най-важният е как решихте да предприемете тази важна стъпка. Прочетох, че на някои им е отнело повече от година, а други са решили веднага след поредния неуспех и са пристъпили към действие, за което наистина им се възхищавам Simple Smile
Сега наистина съм много объркана и на всички ви е ясно как се чувствам, но няма с кой да споделя мислите си. ММ въобще не е ентусиазиран от идеята, то и аз не съм, но все пак съм в стадий поне на проучване.
Здравей Бени, аз съм на 43 и преди два дни направих поредния си отрицателен кръвен тест и макар, че ме карат още един да правя, преди да спра хапчетата, не вярвам в +резултат
Това ми беше трансфер номер 6, 5 в Надежда и 1 другаде.
Сега проучва въпроса с донорски. Зная как се чувстваш. Това, което си мисля за себе си е, че ще е голямо мъчение, ако продължа с мои Я, а времето минава.. Това ме мотивира

# 1 053
Buenadia, въпросът да продължа с мои Я вече не е на дневен ред пред мен, а  да реша дали да останем без деца или да опитаме с ДЯ Disappointed Relieved Изключително трудна дилема за мен, затова реших да пиша тук.
Съжалявам за твоя резултат Disappointed

# 1 054
bennie99, това е решение което трябва да вземеш сама. Трудно е да се пречупиш/пребориш със себе си, но знай едно, няма жена която да е решила да ползва ДЯ, да е родила дете/деца и да е съжалила за решението си. Поне аз не съм срещнала или чула за такава. Ти си направила всичко, което е трябвало, никой не може да те обвини, че не си опитала и щом не е станало, знаеш че има и друга алтернатива. Не се страхувай да действаш, защото няма нищо по-хубаво да гушнеш собственото си дете. Аз самата имам близнаци на 7мес. и съм на твоите години. Сега знам, че е трябвало да го направя по-рано, но не бих съжалявала никога за решението си да ползвам ДЯ.

# 1 055
albaaa, изключително благодарна съм за отговора ти Flowers Hibiscus Едно от съмненията в главата ми - доколко ще чувствам това човече като мое, но понеже никога не съм била бременна повече от 6 г.с., не знам какви са емоциите. Или ако се случи да се разболее от нещо сериозно, ще се обвинявам ли Sob Може да се случи и с моя Я, но вината ще е в мен. Ей такива стотици терзания имам сега, но ти определено ми помагаш Yum

# 1 056
Buenadia, въпросът да продължа с мои Я вече не е на дневен ред пред мен, а  да реша дали да останем без деца или да опитаме с ДЯ Disappointed Relieved Изключително трудна дилема за мен, затова реших да пиша тук.
Съжалявам за твоя резултат Disappointed
Бени, да ти кажа, че преди 2 години като започвахме с опитите, лекарите от първите няколко клиники, които проучвахме директно, някои от тях ни пращаха за донорска. Тогава мъжът ми каза, че не иска, а аз си казах, че първо ще си дам шанс с мои.
Сега след 2 години, на ходене по мъките и хиляди левове похарчени, той вече е съгласен.
Но и ние ще го обмисляме, защото е свързано със средства, които трябва да съберем. Дали сме си 1-2 месеца да го обмислим.
Помислете го и вие, дайте си малко време и ще намррите решение.
А колоото до ММ, преди 2 години си мислех, че ако някой ден се стигне до ДЯ, той няма да е съгласен, но явно хората се променят.

# 1 057
Bennie, бях на твоите години когато съвсем спонтанно реших че ще правя инвитро и за нито секунда не съм си помисляла да го правя с моя Я. Беше ми известен факта, че на тази възраст имам не повече от  2% шансове и за мен беше “нерентабилно” да давам толкова много пари, за нещо за което имам почти никакви шансове.

# 1 058
albaaa, изключително благодарна съм за отговора ти Flowers Hibiscus Едно от съмненията в главата ми - доколко ще чувствам това човече като мое, но понеже никога не съм била бременна повече от 6 г.с., не знам какви са емоциите. Или ако се случи да се разболее от нещо сериозно, ще се обвинявам ли Sob Може да се случи и с моя Я, но вината ще е в мен. Ей такива стотици терзания имам сега, но ти определено ми помагаш Yum

Да си бременна с „такова” човече, ами...много по хубаво е, а дали ще го чувстваш като свое, повярвай никога няма да се питаш това!

# 1 059
Ако проблемът във матката и с донорска няма да се получи.Направете всички възможни изследвания

# 1 060
Аз разбрах, че съм пред менопауза на 35г и никога не съм си помисляла да правя опити с моя яйцеклетка. Въпрос на начин на мислене е. Аз го приемам така: това дете расте в майката, храни се от нея и гените се смесват, т.е. бебето взема и от гените на майката, не е вече "чуждо". Клетката, която е чужда е една малка част от него, при това дадена с много любов от друга майка.
Никоя жена отначало няма толкова силно майчинско чувство за бебето, което още не е родено (говорила съм и с приятелки с естествено заченати бебета, които са го чувствали така). Силното майчинско чувство идва след раждането и колкото повече време се грижиш за бебето, става все по-силно и го обичаш все повече. Без значение дали е със собствени яйцеклетки, сперматозоиди или дори осиновено дете.
Моето дете е от 3-ти трансфер с донорска яйцеклетка.

# 1 061
Бени, аз в момента дори съжалявам, че пропилях цяла година да гоня моите яйцеклетки с амх 0,05. Опитах, защото все още бях на 37. Само пръснах едни пари и пропътувах десетки хиляди километри. И все пак гледам напред и се се успокоявам, че така по-пълноценно съм узряла за решението и дори пристъпих към него с нетърпение и радост, а не с колебание. Съжалявам за неуспеха ви отново! Децата ще са ваши и само ваши, в това не се съмнявай!

# 1 062
Здравейте как разбрахте че сте за ДЯ само по АМХ ли? според вас моя АМХ-1,30 дали имам шанс с моя, имам фоликули в единия 5,6 и в други толкова дали съм за донорска яйцеклетка Благодаря

# 1 063
При мен и Инхибин Б беше 8 при долна референтна 40. Освен това ФСХ най-редовно си беше 30-40-50-60-70. От всичките стойности съм виждала за тази една година. За бройка антрални дори не сме говорили, веднъж май бяха общо 6. Явно за да ги спомене е било нещо забележително. Само като видех отчаяната физиономия на доктора и ми беше ясно.

# 1 064
Знаете ли колко сте прекрасни Heartpulse , тук и на личните съобщения. Като ви чета ту плача, ту се усмихвам, а колко ме радват чувствата ви към децата ви.
Чак започвам да се ядосвам на собствения си инат да получа каквото искам, а това ми отне ценно време, психическо здраве, мно-о-го пари и най-вече разочарования и сълзи.
Благодаря ви Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт