Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 124-та тема

• 237 441
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Джема всичко е супер,Илрай много ми хареса кокосовия хляб...ще го пробвам,Ред,Лове,Карт,Криси,Хулиганка,Митонела,Мамачита,Спарки и при вас винаги е много апетитно
Марче прекрасна тортичка и ЧРД
За днес салатка,кебап и пак за мен със спанак и един "мързелив "козунак с портокалов сок и корички в машината по рецептата на Джема   newsm51...разкошен...ама като ме домързя..само го сплетох,без да го мажа,че забравих и поръсих със захар.Рецептата е много добра..само добавих още малко брашно

# 61
  • Балчик

Рецептата за крема взех от този блог

Да, благодаря и аз си помислих, че е маслен.

megansg, чуден козунак е станал!

П.П Четох назад за някакви дебати, последно може ли да коментирам, без да съм сложила снимка? Не разбрах дали е против правилата. Днес още няма какво да покажа, защото не съм готвила, но  сега втасват едни кифли с шоколад за утре за закуска.

# 62
Джемма май на въпроса ти ще отговоря, че 82 % приеха, че може щом е по темата, но все пак да не дразни другите....
аз готвих една фантастична патладжанена фантазия

и порция

невероятно безмесно мезе

# 63
  • Балчик
Бате, благодаря. Вкусна патладжанена фантазия си направил.
Моите кифли са готови. http://djemmasvetlana.blogspot.com/2010/01/blog-post_1335.html

# 64
Чудни вкуснотии, дами!  упс ,  и господа  bouquet

Печена риба с печени картофи и салата с киноа

Скрит текст:

и пълнозърнест хляб

# 65
палачинки с бърканица от сирене и домашна лютеница

# 66

Джемма, вчера tinki_15, сега ти с фантастични кифли! Heart Eyes  bouquet  chef
Батето , много апетитно! Heart Eyes  bouquet  chef
megansg, чуден е козунакът! Heart Eyes  bouquet  chef
"Напальон-ът" на huliganka ми довя едни спомени за такива торти Heart Eyes, вкусна торта е! Heart Eyes  bouquet  chef

У нас всичко в едно

Скрит текст:

и пак гръцката тортичка Кормос биското.

Скрит текст:

# 67
Джемма, ти се завърна ударно. Дано по-често те виждаме в темата, защото много от твоите рецепти са на почит у нас. Сега  си набелязах  онова мекото хлебче, а и кифлите ти изглеждат божествено.
Батето, чудна запеканка, а и красиво оформена.
labrex, взема да го направя този Кормос бискито, много апетитно изглежда..
У нас - свински гърди с картофи, с помощта на rossonera, по нейна рецепта:

мини пици за малката:

нещо като пиде за баща и:

и хлебчета от останалото тесто

# 68
Дзяодзъ (Jiaozi) - китайският вариант на италианските равиоли/ японската гьоза/ руските пелмени, които се приготвят на пара. Моите са с пълнеж от задушено мляно месо, гъби, лук, люти чушлета и подправки. Приготвят се в нощта на настъпването на Китайската Нова година.

Хляб

# 69
  • Варна
Нямам думи да изкажа възхищението си за всеки поотделно. Всеки път оставам без думи когато влизам в темата и черпя все повече идеи Simple Smile

Пилешко месо пълнено със сушени домати, гъби и моцарела, сосл Алфредо и картофи ветрило

Царевичен хляб

Шоколадов чийзкейк

# 70
labrex, би ли споделила рецептата за гръцката торта? Simple Smile

Вкусни картофи "Соте"

# 71
# 72

labrex, би ли споделила рецептата за гръцката торта? Simple Smile

Sunny__ , заповядай: КОРМОС БИСКОТО.

Батето, няма начин да не са вкусни, направо са солени сырники. Сладките много харесвам и често правя, ще пробвам и твоя солен вариант на кюфтета. Heart Eyes Само магданоз нямам в момента, останалото е налице, но ще почакат малко. Simple Smile bouquet

# 73
  • Стара Загора
За закуска филийки с яйце, сирене и малко чубричка

и превъзходна баница, която се обръща върху купички.Рецептата е от форума.

От снощи за десерт - мъфини с парченца шоколад и сладко отгоре.

от снощи кавърма с ориз

една бърза салата от чери домати с 2 вида сирене, зехтин и малко босилек

# 74
Здравейте  Simple Smile Хайде и аз да се запиша в новата темичка с едно невероятно вкусно брауни с карамел.

Рецептата можете да видите тук - http://chocolatekitchen21.blogspot.com/2015/02/blog-post_20.html Уверявам ви, мнооооого е вкусно!

Общи условия

Активация на акаунт