КРУИЗИ /тема 5/

• 78 598
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
  • sofia
Аз за Тенерифе предлагам ла Лагуна - 20€ с такси е. Иначе в градчето има малки улички и ниски цени на парфюмите Simple Smile, ще имате време и за двете
Изпратих запитване. Билети от Милано има по 147лв и аз го виждам с няколко дни по-рано да се отиде, но температурите ги дават 20-22 градуса. Това ме замисля

# 121
lyuba84 Тези билети с Райън еър ли са? 20 градуса няма да става точно за плаж, зависи дали искаш това или просто релакс  Peace

# 122
Люба, круизът изглежда много добре, а самолетните билети колко са скъпи, докъде се лети, има ли прекачване?

# 123
  • София
Възникват нови въпроси...като например къде е добре да изберем корабна екскурзия и къде може да се оправим сами? Ето островите, които ще посетим - Санторини, Миконос, Олимпия (Катаколон) и Корфу. Та, за кой е добре да вземем екскурзия и за кой - сами?

# 124
  • Варна
Навсякъде по света човек може да се оправи сам стига да е достатъчно отракан , да има достатъчно езикови познания и за страната из която среанства.Никой не ви кара отсега да вземете решения , да предплатие и т.н.Това можете да го направите и на кораба , дори последната вечер преди екскурзията. Цените обикновено са същите и обикновено 2-3 пъти повече отколкото самостоятелното обикаляне с обществен транспорт.

# 125
Popule Тези пристанища ги има описани в тема 4, погледни там Wink

# 126
  • sofia
Навсякъде по света човек може да се оправи сам стига да е достатъчно отракан , да има достатъчно езикови познания и за страната из която среанства.Никой не ви кара отсега да вземете решения , да предплатие и т.н.Това можете да го направите и на кораба , дори последната вечер преди екскурзията. Цените обикновено са същите и обикновено 2-3 пъти повече отколкото самостоятелното обикаляне с обществен транспорт.
Подкрепям с две ръце

Ето билетите
https://www.bookryanair.com/SkySales/booking.aspx?culture=en-gb& … p;lc=en-gb#Select
Има и 50€ борден кредит, тоест 250€ за човек Simple Smile
Чакам мъжа ми да си дойде

# 127
  • В града на тепетата
Здравейте, има промоция за MSC до 27.02 с включен борден кредит, който е различен за различните видове каюти. Но на мен май пак не могат да ми направят резервация както и при предишните 96 часови промоции  Sad, защото искаме с детето, а тези промоции били повече насочени за каюти за 2ма ми обясниха вече от две агенции.

Последна редакция: пн, 23 фев 2015, 14:30 от gabolina

# 128
Здравейте, има промоция за MSC до 27.02 с включен борден кредит, който е различен за различните видове каюти. Но на мен май пак не могат да ми направят резервация както и при предишните 96 часови промоции  Sad, защото искаме с детето, а тези промоции били повече насочени за каюти за 2ма ми обясниха вече от две агенции.
Това не е вярно...не знам с кои агенции си говорила, но на мен ми казаха (от Контитранс), че няма проблем за дете. Естествено се проверяват наличности.

# 129
  • В града на тепетата
Това не е вярно...не знам с кои агенции си говорила, но на мен ми казаха (от Контитранс), че няма проблем за дете. Естествено се проверяват наличности.
По принцип наистина трябва да няма проблем, но когато тръгнат да ми правят резервацията за конкретния маршрут, дата( за 3 дати през юни) и каюта, системата не им позволява. Едва ли бих си измислила сама подобно нещо, пък и не смятам, че агенциите имат интерес да ме заблуждават.

# 130
gabolina Единственото, което ми хрумва е, че не всички двойни каюти имат допълнителни падащи легла и евентуално ако точно тези са намалени няма как да се добави трети човек. В такъв случай проверете дали каютите с прозорец или балкон позволяват резервация, за тях ще имате и по-голям бонус на човек, а и ще ви е по-широко с детето  Wink

# 131
gabolina ,дай линк,моля те

# 132
http://cruises.affordabletours.com/search/itsd/cruises/49744150606/
 Тук кабина океанвю ни идва на същата цена като вътрешна при нашите агенции,плюс кредит 50 $
Дали това да запазя ?

# 133
росии, аз бих букнала каюта с балкон ($1041) +$200 онборд кредит и цената става близка до тази, на която ти си се спряла. А удоволствието да си пиеш сутрин кафето на балкона и да гледаш морето е огромно!

# 134
  • В града на тепетата
росии, опитваме се да запазим каюта с балкон и пак не става, какво остава за вътрешна, между другото и Контитранс ми потвърдиха същото, не исках да споменавам агенции, но понеже беше цитирана по-горе, затова го направих  Peace

Общи условия

Активация на акаунт