КРУИЗИ /тема 5/

• 78 697
  • 755
  •   1
Отговори
# 195
Много интересен феномен. Хората питат добронамерено, пък какво се отговаря с цели чаршафи... И нищо конкретно по същинския въпрос. Outta Joint

# 196
Здравейте,
бях веднъж на круиз и много ни хареса. Въпроса е, че сега сме с бебе, което лятото ще е почти на 2 години, и се чудя удачно ли е за круиз пак. Понеже знам, че обикалянето е много, а с малко бебе не става, си мислех за круиз, който ходи по островите и по плажовете. Като целта ще е почивка и релакс по плажове. Какво мислите, дали има такъв и заслужава ли си, или по-добре да изчакаме детето да порасне?

# 197
marietapetrova
Така и предполагах, полета е до Бергамо...
Това ти е круиза, знаех...

Това ти е кораба:

Питай каквото искаш, познавам ги отлично...
Здр да този е маршрута и кораба.
Ще се възползвам за информация, ако ми е необходима.
Благодаря предварително.

# 198
  • София
Здравейте,
бях веднъж на круиз и много ни хареса. Въпроса е, че сега сме с бебе, което лятото ще е почти на 2 години, и се чудя удачно ли е за круиз пак. Понеже знам, че обикалянето е много, а с малко бебе не става, си мислех за круиз, който ходи по островите и по плажовете. Като целта ще е почивка и релакс по плажове. Какво мислите, дали има такъв и заслужава ли си, или по-добре да изчакаме детето да порасне?

ioana_g Добре дошла...
Две години вече не е точно бебе.
Въобще не се притеснявай, нашата е била на круизи, наистина като бебе.
Обикалянето зависи единствено от вас, може и да не е така...
Има всякакви круизи, зависи къде желаете да отидете.
И не забравяй, че плажа си го имате и на кораба...

# 199
Ще взема да разгледам круизите по гръцките и турските острови. Съгласна съм че обикалянето не е задължително,  но като знам, че сега съм на даденото място и няма как да го пропусна. Иначе първия ми круиз беше на MSC Liricа на Средиземно море.

# 200
Здравейте,
Йоана,и аз съм в същото положение - с разбойник на 1.7г и кака на 8г. и с огромноо желание пак да бъдем на круиз. Затова като най-близко пристанище гледам Истанбул(можем да пътуваме от Стара Загора) и чакам изгодни оферти,дано пуснат нещо скоро...Спряла съм се на MSC MAGNIFICA или POESIA ☺

# 201
  • София
НОВИНИ

Последната новина е, че Royal Caribbean ще пусне на вода най-новият си кораб Harmony of the Seas, април 2016г.
Още следващия месец, март 2015 ще бъдат ясни маршрутите на кораба, съответно и резервации.
Веднага след това класацията на най-големите кораб на 1 стр. ще трябва да се промени.
Защото това ще бъде най-най във всяко отношение, по-голям тонаж/ 227 000/, пасажери 5,479.
Новостите в него ще бъдат много, като например виртуални балкони на вътрешните каюти, с гледка море ?
Следва и четвърти кораб от Oasis-class през 2018 г.

MSC Cruises стартира нов проект, който ще даде възможност на осем човека между 18 и 25 години да реализират свои проекти на най-новите круизни кораби, които компанията строи в момента.

16 години в затвора за капитана на Costa Concordia…

От тази година Pullmantur мести своята централа в Колумбия, като ще разчита на ръст в Латинска Америка.

Китай и няколко града искат повече круизи в бъдеще.
Costa Cruises ще направи първото си околосветско пътешествие/86 дни- Costa Atlantica/ с тръгване от Китай.

Last Minute

7 Nights Arabian Gulf Cruise from Dubai
Costa Serena
06-Mar-15
445 евро

Скрит текст:
01   Dubai, U.A.E.   -----   11:59 PM   
02   Dubai, U.A.E.   12:01 AM   10:30 AM   
03   Muscat, Oman   8:30 AM   11:59 PM   
04   Muscat, Oman   12:01 AM   2:00 PM   
05   Khasab - Oman   8:00 AM   6:00 PM   
06   Abu Dhabi, UAE   9:00 AM   10:00 PM   
07   Dubai, U.A.E.   8:00 AM   11:59 PM   
08   Dubai, U.A.E.   12:01 AM   -----

7 Night Western Caribbean
Departs from Miami, Florida
-77% off brochure price!
Norwegian Epic
Mar 2015, Apr 2015
390 евро

Скрит текст:
1   Miami, Florida
---   4:00 p.m.
 2   At Sea   ---   ---
 3   At Sea   ---   ---
 4   Ocho Rios, Jamaica
8:00 a.m.   5:00 p.m.
 5   George Town, Grand Cayman
8:00 a.m.   4:00 p.m.
 6   Cozumel, Mexico
10:00 a.m.   6:00 p.m.
 7   At Sea   ---   ---
 8   Miami, Florida
8:00 a.m.   ---

7 Night Eastern Caribbean
Departs from Port Canaveral, Florida
- 79% off brochure price!
Carnival Liberty
330 евро

Скрит текст:
1   Port Canaveral (Orlando), Florida
---   4:00 p.m.
 2   At Sea   ---   ---
 3   At Sea   ---   ---
 4   Charlotte Amalie, St. Thomas, U.S.V.I.
 5   Basseterre, St. Kitts
 6   Philipsburg, St. Maarten
 7   Tortola, British Virgin Islands   8:00 a.m.   5:00 p.m.
 8   San Juan, Puerto Rico
7:00 a.m.   ---

# 202
marietapetrova
Така и предполагах, полета е до Бергамо...
Това ти е круиза, знаех...

Това ти е кораба:

Питай каквото искаш, познавам ги отлично...

Здр мн ти благодаря. Мисля ,че ще имам нужда от твоята помощ
За начало искам да те питам, как е най - добре да стигнем от пристанището в Рим до Колизеума, и от там да разгледаме и да си вземем от откритите автобуси

# 203
  • София
НОВИНИ
Последната новина е, че Royal Caribbean ще пусне на вода най-новият си кораб Harmony of the Seas, април 2016г.
Новостите в него ще бъдат много, като например виртуални балкони на вътрешните каюти, с гледка море ?...

Това с виртуалните балкони не е никаква новост, защото вече Куантом оф дъ сийс и скоро Антъм оф дъ сийс имат подобни кабини! Има и бионик бар, в който робот ти приготвя питието и много други технологични новости. Това са екстрите в Куантом клас, които евентуално Оейзис клас ще взаимства.

# 204
  • София
marietapetrova
Сигурно питаш от пристанището в Генуа до Рим, така ли ?
С влак, както и на отиване от Бергамо.
Около 2 часа, най-ниска цена 9 евро.
И от гарата Termini се качвате на Hop On Hop Off.
Работят от 9:30 ч. до 18:00 ч.
Цена 22 евро за 24 часа.

Последна редакция: пн, 02 мар 2015, 20:09 от Bled

# 205
  • София
Блед, на този круиз в Бразилия и Амазонка си била ти или просто ни информираш, че има такъв круиз? Ако си била лично би ли показала малко снимки и разкажи подробности от него. Ще ми е наистина много интересно. За някои от далечните дестинации има резон да се ползва круиз като този например или пък на Карибите и Антилите.

Няма смисъл!
Предварително се извинявам на всички интелигентни хора, списващи в тази тема. Наистина не искам да засегна никой от вас и уважавам избора ви да си изкарвате почивката по този начин!
Написах, че няма смисъл, защото и аз се интересувам от подобни дестинации, дори споменах тук и поста ми беше подминат с обяснение на лични, че по-добре да не задавам въпроси тук. Колкото повече чета темата, толкова повече ми става ясно, че се контролира посоката, в която тя върви. Тук не става въпрос за круизите изобщо, а точно за такива круизи, които се предлагат от бг тур операторите, за жалост. И подобни въпроси като горния получават безсмислени отговори, само защото не са удобни за "темата".

# 206
  • София

Наистина не искам да засегна никой от вас и уважавам избора ви да си изкарвате почивката по този начин!

Здравей Moharet
Много странна промяна на мнения.

И в тези постове ли не искаше да засегнеш никой:
ТУК
ТОВА пуснато от теб.

Съжалявам, но винаги съм била добронамерена към теб !!!
И една информация, почти никога не предлагам круизи от БГ фирми, можеш да прочетеш последните ми предложения малко по-горе.
Защото просто не ги ползвам, дори често ги критикувам с нереалните си отстъпки.
Поздрави  Hug

# 207
  • София
Блед, аз не съм посочила теб в моя пост. Странно е защо ти самата се виждаш в него и се чувстваш длъжна да отговориш! А колкото до моите постове в преди теми, нима това не е реален сайт, в който споделят реални хора с реални проблеми? И да не би някога да съм казала на някой да не ползва услугите на круизни кораби поради тази причина? Както и да е, това са риторични въпроси и не е необходимо да отговаряш на тях. Всичко останало си е гузен негонен бяга!

# 208
  • София
Странно Moharet, въпроса е към мен в цитата, името ми е отгоре.
В поста пишеш сякаш на мен, ако бъркам, извинявай.
Честно да си кажа, сгреших, че пуснах круиза си със Амазонка, знаех какво ще предизвика.
Весел празник утре...

# 209
  • София
Аз лично теб не съм споменавала. Писах мнението си на човек, който зададе въпрос, който мен ме интересува също. Ти защо реши да ме нападаш, нямам отговор на този въпрос. Или не всички имаме право да пишем тук? Май така излиза!

Последна редакция: пн, 02 мар 2015, 22:04 от Moharet

Общи условия

Активация на акаунт