КРУИЗИ /тема 5/

• 77 149
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте момичета ,
Имам въпрос относно една от туристическите агенции които предлагат круизи - Премиер Турс , нещо започнах да се притеснявам след като  направих резервация за круиз Октомври месец и трябваше в рамките на работния ден да преведа капарото , аз направих превода и веднага им изпратих платежното нареждане , казаха , че на другия ден /т.е днес / ще ми изпратят фактура и договор , но към момента все още няма такъв дори след като им писах  Rolling Eyes

Та въпроса ми е дали трябва да се притеснявам или просто са много ангажирани и за това се бавят така нещата при тях.
Ще съм благодарна , ако някоя от вас е ползвала услугите им и има мнение   bouquet
2011 година пътувах с тях на круиз и не съм имала проблеми, така че не мисля че има място за притеснения

# 451
  • Sofia, Bulgaria
Йоана , много ти благодаря  Hug , малко ме успокои , защото след като писах тук се поразрових и открих доста негативно мнение за тях и още повече се притесних  Confused

# 452
ivetinka Сигурно няма място за притеснение, сега нали има разпродажба на круизи и вероятно имат много работа. Но иначе в началото на темата може да намериш имената на големите ТА, които предлагат круизи, ние резервираме от две агенции и до сега не е имало проблем.

# 453
Благодаря момичета, Блед пак красоти показваш.... Hug Весело пътешестване!!!  Peace
Ще следя оферти за Венеция и ще споделям, ако има и други желаещи за там...

jfjallen, аз декември бях на круиз Дубай-Оман за 7 дни с Коста круизис... Имахме и две нощувки допълнително в Дубай, общо 9 нощи - излишно е да казвам колко много ми е харесало... Може да прочетеш по-назад коментарите ми. Препоръчвам Коста, доволна съм от техните кораби... Peace
Дубай обаче според мен е най-добре да се разгледа не с круиз, а с екскурзия поне за седмица.. Има много за разглеждане и обикаляне там и не остава много време да се насладиш на самия круиз и на кораба.... Така че ние сме решили пак да се върнем в Дубай на екскурзия, защото много ни хареса там. ММ иска 2020г когато е експото в Дубай пак да отидем. Peace

# 454
  • Sofia, Bulgaria
Благодаря момичета  Hug

# 455
  • sofia
Ето ме и мен:)
Емоциите от Армония( малък кораб, не толкова лъскав, храната еднообразна) не са като от предния круиз, но Мадейра е рая на земята, красота и пак красота. Взехме такси по 30€ на човек и ни развеждаха, един прекрасен човек с прекрасен английски ни разказваше през цялото време дори и как растат бананите, всичко.
Кадиз малък, но стар и красив, Лас Палмас се обикаля за един ден, но пък на плажа пихме вино и обядвахме часове Simple Smile.
Барса и Марсилия потретваме, оказа се, че в Марсилия има фришатък, който те кара до метрото. Посетихме Лонгшамп, прекарсно място.
Изпуснахме влака, защото ни забавиха багажа Simple Smile
Купон

# 456
# 457
Благодаря момичета, Блед пак красоти показваш.... Hug Весело пътешестване!!!  Peace

jfjallen, аз декември бях на круиз Дубай-Оман за 7 дни с Коста круизис... Имахме и две нощувки допълнително в Дубай, общо 9 нощи - излишно е да казвам колко много ми е харесало... Може да прочетеш по-назад коментарите ми. Препоръчвам Коста, доволна съм от техните кораби... Peace
Дубай обаче според мен е най-добре да се разгледа не с круиз, а с екскурзия поне за седмица.. Има много за разглеждане и обикаляне там и не остава много време да се насладиш на самия круиз и на кораба.... Така че ние сме решили пак да се върнем в Дубай на екскурзия, защото много ни хареса там. ММ иска 2020г когато е експото в Дубай пак да отидем. Peace
Благодаря, аз явно точно твои постове съм имала предвид, защото и моята идея е за комбиниране с разглеждане на Дубай преди или след круиз.

# 458
  • София
Здравейте момичета ,
Имам въпрос относно една от туристическите агенции които предлагат круизи - Премиер Турс , нещо започнах да се притеснявам след като  направих резервация за круиз Октомври месец и трябваше в рамките на работния ден да преведа капарото , аз направих превода и веднага им изпратих платежното нареждане , казаха , че на другия ден /т.е днес / ще ми изпратят фактура и договор , но към момента все още няма такъв дори след като им писах  Rolling Eyes

Та въпроса ми е дали трябва да се притеснявам или просто са много ангажирани и за това се бавят така нещата при тях.
Ще съм благодарна , ако някоя от вас е ползвала услугите им и има мнение   bouquet

Надявам се да си извършила плащането с кредитна карта? Все пак, транзакциите през кредитна карта могат да се оспорват, докато с дебитна или обикновен банков превод е по-сложно. Затова съветът ми е, ползвайте ги, те не са случайно измислени и дават повече сигурност.

Скоро ще ходим на круиз от Венеция, като се върнем, ще споделя впечатления и подробности от пътуването. Може да са полезни.

# 459
  • Sofia, Bulgaria
Popule, направих плащането с банков превод , тъй като до сега не съм се разплащала с кредитна карта и ми се стори малко по - сложно  Blush
За сега всичко е наред , изпратиха ми и фактура и договора , вече се успокоих  Mr. Green

Хубав ден на всички   bouquet

# 460
Popule, с коя круизна компания  ще ходите  на круиз до Венеция и какъв е точно маршрута ви?
Питам защото гледах на Коста, те нямат много избор на кораби и маршрути от Венеция... Дай малко информация за круиза ви... Peace

# 461
Здравейте момичета ,
Имам въпрос относно една от туристическите агенции които предлагат круизи - Премиер Турс , нещо започнах да се притеснявам след като  направих резервация за круиз Октомври месец и трябваше в рамките на работния ден да преведа капарото , аз направих превода и веднага им изпратих платежното нареждане , казаха , че на другия ден /т.е днес / ще ми изпратят фактура и договор , но към момента все още няма такъв дори след като им писах  Rolling Eyes

Ще съм благодарна , ако някоя от вас е ползвала услугите им и има мнение   bouquet

Ние сме ползвали услугите на Премиер Турс и сме много доволни. Ползвали сме и други тур оператори, но най-добре ни обслужиха именно в Премиер Турс. Не мисля, че трябва да се тревожиш!

# 462
  • София
Popule, с коя круизна компания  ще ходите  на круиз до Венеция и какъв е точно маршрута ви?
Питам защото гледах на Коста, те нямат много избор на кораби и маршрути от Венеция... Дай малко информация за круиза ви... Peace

Круиз на Норуиджън (NCL) до гръцките острови. Ама подробности - после, че да не уручасам нещо. Mr. Green

Последна редакция: чт, 23 апр 2015, 23:40 от Popule

# 463
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
 Привет,момичета!
Най-накрая се реших и аз да отида на круиз,след като ви чета и мечтая вече поне три години.
Ще пътуваме с Дивина през септември,ако има други като мен ще се радвам да си обменим информация.Кораба е нов сравнително,Блед видях само ,че е била на него.Няма много мнения на български,ще чета в чуждите повече.

# 464
Здравейте момичета,
Четох темата ви за круизите. Можете ли да ми предложите туристическа агенция, с която да пътувам? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт