КРУИЗИ /тема 5/

• 78 480
  • 755
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Здравей Bled,
Аз съм съвсем нова в темата. Чета я от няколко дни и съм безкрайно изненада и ядосана от злобните и критични постове, не съдържащи никаква полезна информация, които се появяват след почти всяко твое изказване. Аз не се интересувам кой от кога пише тук и колко голям разбирач на круизи е щом постовете му/и не ми помагат с нищо.
Искам да ти благодаря искрено за труда, който полагаш и за търпението, с което отговаряш на въпросите ни. Желанието ти да помогнеш наистина е забележително на фона на средата, в която го правиш. В никоя тема не съм виждала толкова подробна и подредена 1 стр.
Искам да знаеш, че както аз, така и други като мен (сигурна съм) напълно осъзнаваме колко време си отделила за това и колко усилия си положила и дълбоко го оценяваме. Пожелавам ти да имаш силите да продължаваш все така.
Още веднъж безкрайно ти благодаря   bouquet Hug

# 61
росии Сега погледнах този сайт, който ти цитираш - там е написано цена от 580 евро, но това "от" прави голяма разлика, защото не се знае за кой тип каюта е, за коя дата и има ли включени пристанищни такси. Като отидеш на проверка за цена, ти излиза да попълниш форма и да им я пратиш и тогава ти връщат оферта, което на мен не ми харесва особено, аз предпочитам пълната цена да е посочена директно. Ако искаш им прати запитване и виж каква цена ще ти върнат за твоята дата. Снощи като гледах в сайта на крузит.бг точно този маршрут заради една приятелка, имаше промоция и за други дати, но днес виждам, че е останала само 1 дата с вътрешна каюта на промо...

# 62
sereiadomar,да,при запитване ми изпратиха цена от 519 евро без прист.такси- 120-затова казвам че това е най- ниската оферта,но и най- неудобното за следене, защото не мога през ден да пращам форма за запитване дали не е променена цената Rolling Eyes
Аз пък,вчера гледах промоциите на катарските авиолинии,има невероятни цени, 500 евро двупосочен до Сингапур,и като почна едно мислене за круиз оттам... Thinking

# 63
Може ли линк?

# 64
  • Пловдив
леле сега попадам на тази тема  Party
Страхотно инфо и страхотно оформление   bouquet  bouquet  bouquet

# 65
  • sofia
Мъжа ми седи до мен и се чудим къде ни е харесало в Бразилия-никъде. Ние не сме ходили по курорти, а бяхме в градове 6 броя. Ходихме пеш и с такси, обикаляхме като обикновени хора ( ако ме пуснат в резорт вероятно ще ми хареса, но аз искам да се потопя в атмосферата), та кое да ми хареса полицаите с автомати и пръст на спусъка. Кажи ми Петърки, на теб кое ти хареса? Би ли живял в Масийо, Рио, Салвадор или не?
В Сантос обикаляхме с приятели американци от кораба и 3 пъти случайни хора им казваха да си крият камерата, това ли е живот да се мишкосваш? Не мерси.
Чуден плаж и във водата кори от мандарини Simple Smile

# 66
мимчето 84 каква е цената за тази дата?
На мен контитранс не ми се отваря..
Да напомня и тук -моля ако някой види круиз от Варна или Бругас да ми пише.  Peace
569 EUR/човек вътр. каюта. (но има 50 EUR) борден кредит, та става 519 EUR

# 67
Да напомня и тук -моля ако някой види круиз от Варна или Бругас да ми пише.  Peace

Може ли линк?

# 68

Може ли линк?

http://contitrans-m.com/index.php?m=896&id_cruiz=4571&la … -5-31&id_c=15

Заповядайте!

# 69
  • В града на тепетата
По въпроса за Бразилия, на мен там най-много ми харесаха водопадите Игуасу, които са на границата с Бразилия и Аржентина, но не зная дали ходене до там може да се съчетае с круиз!? Само заради тях мога да се върна в Бразилия.  Peace

# 70
 peterky2002, не ме е интересувало водата от машините на кората от къде идва... То ясно, че няма да е минерална вода, но ви казвам, че на няколко пъти на компанията с която бяхме им замириса на морска вода. Аз разбира се не повярвах, но се убедих, че е така.... Много силно и ясно си миришеше на море... Mr. Green Така че кой и каквото и да ми казва, аз мога да вярвам само на собствения си нос и вкус... Другото е една лъжа и измама... Не казвам, че на всички кораби е така, просто споделям какво видях на последния ни круиз... Това е....
И моля ви, стига с тези безсмислени опонирания и забележки. Надали някой ще седне да си измисля или лъже тук в темата, големи хора сме все пак, а не деца... Peace

# 71
росии Ако цената те устройва, защо не резервираш? Има вероятност малко преди датата да падне още, но тогава не се знае колко ще струват самолетните билети... Иначе азиатски круиз звучи супер  Peace

# 72
Момичета, ние утре заминаваме! Минаха 6-те месеца и е време и за нашия първи круиз! Много се вълнувам и малко ми е притеснено дали всичко ще е ОК.
Два въпроса:
- в каютата ще има ли хавлиени кърпи за баня както има в хотелите?
- ще бъдем на my time dining - трябва ли предварително да правим резервация преди вечерята?

Благодаря и приятна вечер Simple Smile

# 73
Juste Супер, приятно първо плаване ви пожелавам! Да, има големи и малки хавлии, които се сменят всеки ден, има и кърпи за басейна, не се притеснявайте. За вечерята си имате запазена маса в главния ресторант, ще ви настанят първата вечер, а резервация трябва само ако е някой специализиран ресторант. Ще чакаме после да разкажеш впечатления  Peace

# 74
  • sofia
Juste Супер, приятно първо плаване ви пожелавам! Да, има големи и малки хавлии, които се сменят всеки ден, има и кърпи за басейна, не се притеснявайте. За вечерята си имате запазена маса в главния ресторант, ще ви настанят първата вечер, а резервация трябва само ако е някой специализиран ресторант. Ще чакаме после да разкажеш впечатления  Peace
Много точно.
Първата вечер ще е лудница в ресторанта, имайте търпение.

Общи условия

Активация на акаунт