КРУИЗИ /тема 5/

• 78 661
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
Lyuba84, за съжаление посоченият линк за билетите ми дава грешка. Но доколкото разбрах, на отиване вземате самолет до Милано и оттам Ryanair до Лас Палмас. А връщането от Ла Специя ? Много ми хареса круиза, пък и цената.  

# 136
elvex123 От Ла Специя с влак до Милано за обратния полет с Wizz Air, така е най-евтино, иначе може и да се лети през Генуа и Рим до София с Al Italia  Wink

# 137
  • Пловдив
Gabolina,  при мсц кораб от клас Фантазия в каютите с балкон, нямаше падащи легла, а децата спяха на разтегнат диван.

Последна редакция: пн, 23 фев 2015, 21:04 от cleare

# 138
  • sofia
elvex123 От Ла Специя с влак до Милано за обратния полет с Wizz Air, така е най-евтино, иначе може и да се лети през Генуа и Рим до София с Al Italia  Wink
Точно

# 139
  • Варна
Здравейте, има промоция за MSC до 27.02 с включен борден кредит, който е различен за различните видове каюти. Но на мен май пак не могат да ми направят резервация както и при предишните 96 часови промоции  Sad, защото искаме с детето, а тези промоции били повече насочени за каюти за 2ма ми обясниха вече от две агенции.

На промоции и ''ласт минит'' се доразпродава това което е останало непродадено.Ако разгледате схемите на корабите ще видите каква голяма част от каютите са вътрешни , мънички , двойни и без възможност за допълнително легло за трети човек.Те нямат и финистрин и са доста клаустрофобични и въпреки че са най - евтини често имено там остават незаети места и за тях правят промоций.Затова и промоцийте са на ниски цени сащото често са именно за тези вътрешни , мънички , двойни каюти.
Разпитайте все пак по всички агенции , големите от тях имат собствени квоти и може някъде да е останало нещичко удобно за вас.

# 140
SofiaBG ,аз доколкото виждам $ 100 е кредита на каюта с балкон , а 200 на сюит Thinking

# 141
  • sofia
Блед, къде си, как си изкарвате?
Липсваш ни

# 142
SofiaBG ,аз доколкото виждам $ 100 е кредита на каюта с балкон , а 200 на сюит Thinking
росии, права си! $200 е кредита за тарифа AUREA за каюта с балкон, а тя е доста по-скъпа.За каюта с балкон тарифа Fantastika кредита e $ 100. Ама пак си заслужава! На моите 4 круиза винаги съм била на каюта с балкон и това е КРУИЗ за мен. Мога да направя компромис с дестинацията, с компанията, със сезона, но не и с балкона! Simple Smile

# 143
  • sofia
Момичета, да се похваля. Круизът ни е факт, всички билети закупени. София-Милано-София 120лв, Милано-Лас Палмас 150лв и качване на МСЧ и ни връща в Ла Специя. 250€ на човек нищо не е

# 144
lyuba84 Супер, много готино  thumbsup Благородно ти завиждам за Фуншал, уникално място е, пак ми се ходи там... Ще чакаме после разказ и снимки, мен лично ме интересува какво ще кажеш за полета с Райън еър, че евентуално и аз може да ги ползвам тази година  Wink

# 145
Ех,че хубаво,lyuba84   Sunglasses Догодина,живот и здраве,си пожелавам нещо такова Simple Smile

# 146
  • Пловдив
.Любчее , честито! Как завиждаам!!! Ноо, тази година повече нямаме отпуска за круизи, та да си налягам парцалите! серея , аз летях с Райън за Лас Палмас, само че от Мадрид, нищо лошо не може да се каже за тях! Те са превозили над 150млн пътници мин година/до колкото имам спомен/ и са първенци в това отношение. Точни са и по разписание, и по всичко. И цените са им истински евтини, за разлика от уиз например. Та с тях смело и спокойно. Като стана дума за Фуншал, това е най-йрасивото място, на което съм била. Мислех да ходя за НГ там, но нещо цените на билетите са ужасяващи, а не намерих евтини опции. Остава вариант с ферибот от Канарите, ама нещо не ме влече май. Ако някой има идея, ше се радвам да сподели, нищо,че не е по темата.  bouquet

# 147
luba_rizova Аз имам кофти преживяване със стар самолет (на нормална компания) и от тогава все гледам да се информирам какви са самолетите, особено при нискобюджетните, а Райън наистина имат супер цени! Точно около Нова година има круиз в този регион :

Скрит текст:
1   Fri 25 Dec   Santa Cruz de Tenerife   ....   21:00   
2   Sat 26 Dec   Las Palmas de G.Canaria   07:00   22:00   
3   Sun 27 Dec   Puerto del Rosario   08:00   18:00   
4   Mon 28 Dec   At Sea   ....   ....   ...
5   Tue 29 Dec   Funchal   09:00   ....   
6   Wed 30 Dec   Funchal   ....   14:00   
7   Thu 31 Dec   Santa Cruz de La Palma   08:00   18:00   
8   Fri 01 Jan   Santa Cruz de Tenerife   08:00   ....

Аз много се замислям за него, въпреки, че лятото ще ходим за 7 дни в Средиземно море...

# 148
  • sofia
Тръгвалите от Лас палмас ( от летището как се стига, райън предлагат за 6€ шатъл, да го ползвам ли) и изобщо посетилите тези места, моля пишете. От града до порта как се стига и какво ви хареса като забележителности. ( за всеки остров питам)
Дали ще става за плаж април, ние ще имаме два пълни дни в Лас Палмас?

# 149
lyuba84 Ние бяхме във Фуншал 2012 края на февруари и беше 17 градуса, но хората се оплакваха, че това им била най-студената зима от много време  Mr. Green Април сигурно вече ще става за плаж... От пристанището до центъра на Фуншал се стига за 20-30 минути пеша, а после може да си хванете туристически автобус, за да разгледате целия град, основните забележителности са около централния площад, има много готин пазар, хубави заведения и пекарни с типчна храна и много магазини със сувенири. Monte Cable Car се води като най-интересната атракция, но ние не се качихме, обаче имало супер гледки от лифта, а на връщане може да те бутат на нещо като плетена шейна (нямам идея как се казва точно). Много повече ми хареса сравнено със Санта Круз на Тенерифе, просто е място с уникална атмосфера  Peace

Общи условия

Активация на акаунт