КРУИЗИ /тема 5/

• 77 192
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
Ние днес се качихме на Армония, много ми харесва. Чисто нов, голям и вкусна храна. Има доста млади хора, руснаци, украинци и македонци

Супер, и ние ще сме на Армония  thumbsup Приятно плаване на вас   bouquet

# 421
Здравейте  къде  мога  да  видя  подробности  за  този  круиз  и  цени ?

http://www.msccruises.com/gl_en/Cruise-Departures/Find-Your-Crui … dl=n&p=1&

# 422
Popule, Тези "цветните" партита никой не ги спазва... Mr. Green Но ти ако искаш си носи такава блуза.... Peace

# 423
angel ME Както Bled беше написала, като отвориш сайта на МСЦ избери за език италиански и тогава всички круизи се показват с цени, а пък повече инфо има на Details  Peace

# 424
lyuba84 ,попътен вятър и страхотни преживявания Sunglasses
zzzeen ,първа ще се възползвам за въпроси относно Барселона,ще се радвам да разкажеш за всичко Hug
Ние вече платихме круиза,имаме код за онлайн чекинг,да попитам вие кога го направихте ?
В момента, в който ни дадоха кода. Успех! Малко късно отговарям, но наистина на лични ми е по-лесно - там вече няколко "мами" питаха и им оговорих. Ще изкарате страхотно, убедена съм!!!

# 425
Здравейте,
завърнахме се от първият ни круиз за великден с кораб Олимпия до Санторини, Кушадасъ и Патмос от Атина-Пирея. Не мога да опиша възхищението си от този тип почивка. Това  нещо невероятно. С едно настаняване без да разнасяш багаж, макар и само за три дни посетихме такива хубави местенца. Обстановката на кораба беше хубава, имаше вечерни забавления, специална великденска вечеря, гръцка музика и агнешко за самия великден в неделя и разбира се много и качествени алкохолни и безалкохолни напитки с ол инклузив пакета само за 21 евро за трите дни. Персонала беше приятелски настроен , имаше  българи които ни посрещнаха и превеждаха, а групата която бяхме беше невероятна. Много съм доволен. Пак ще отида на круиз. Ще се възползвам от новите 96 часови разпродажби.

# 426
Ако успея ще букна Прециоза-та на МСЦ, незнам дали ще ми хареса след Олимпия на Луис, хахахах. Не е важно къде си, а с кой и как се чувстваш. О, да щях да забравя да ви се пооплача и малко. Първият ден за добре дошли доста ни поразклати кораба, имаше силен вятър и вълни които не мога да определя като сила, но си беше доста страшничко, пръски солена вода носени от вятъра се усещаха чак до 9 паулба. Даже пропуснахме едното пристанище- Миконос поради силното вълнение. И пак добре , че имаше ол инклузив пакета за да компенсираме лакатушенето  на кораба с подкосяването в краката от алкохолното опиянение и разбира се вълнение....... Пишете отзиви и от вашите пътувания, ще ми е полезно, като новак.

# 427
Ще се възползвам от новите 96 часови разпродажби.
Браво за страхотното изкарване.
Би ли споделил кои са тези разпродажби?

# 428
ioana_g В момента текат при по-големите туристически компании тук, може да видиш сайтовете на първа страница, без да правя реклама, такива са Контитранс М, Юзит калърс и пр.

domino25 Колкото по-голям е корабът, толкова по-стабилен, Пречиозата ще е точно за теб Wink

# 429
Да така е! По големият кораб по-трудно се поддава на морските вълни. Ндявам се и забавленията да са повече на борда. Дано има и българи да пътуват с нас. Но за разлика от Олимпия на Луис тук ол инклузива е 26 евро на ден пакет алегрисимо, а там беше 21 евро за целият престой. И транспорта от началното и крайното пристанище там беше организиран и вкл. в цената, тук нещата са малко по сложни. Ще си търся билети и незнам дали да пътувам точно в деня на круиза или един ден по-рано. Пишете от вашият опит как го правите това и с кой?

# 430
Ще се възползвам от новите 96 часови разпродажби.
Браво за страхотното изкарване.
Би ли споделил кои са тези разпродажби?

виж континтранс юзит и другите, пък и всеки уважаващ себе си туроператор може да ти ги закупи от тях. Иначе на официалният сайт на МЦС също ги има, но на итал. версията. Айд буквайте и да сме силна група през целият еснен круиз сезон УРА!!!!

# 431
Здравейте момичета,
Най-накрая успях да завърша разказа си за пътуването с круизен кораб като преживяване. Ето част първа, на който му е интересно. Част две ще я публикувам след няколо дена:

http://www.traveolani.com/за-първи-път-на-круиз

Линкът нещо не работи, но има пост на български!

Приятна неделя!
Simple Smile

Последна редакция: нд, 19 апр 2015, 08:43 от Juste

# 432
Juste ,страхотен кораб и страхотен разказ Sunglasses Чакам продължението Simple Smile

# 433
Благодаря, Роси!

# 434
  • София
Радвам се, че всички си изкарвате невероятно...

domino25 чакам с нетърпение да се качиш на други кораби, пожелавам го.

Juste Радвам се за хубавите мигове на кораба, не съм имала съмнения. Продължавай, чета с удоволствие.

Вече са ясни нашите круизни пътешествия в и около САЩ и в океана.

Но за сега, поздрави от Лас Вегас...

Общи условия

Активация на акаунт