С мартенички да се украсим, здрави МАЙски рожби да родим! - Тема 12

• 36 940
  • 703
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте мами,аз съм вече +9кг. Бебенце се развива добре и вече потвърдиха че е момиченце.Каката е най-щастлива от цялата работа защото това и беше желанието---сестричка.Хубав ден на всички.

# 391
Здравейте мами,аз съм вече +9кг. Бебенце се развива добре и вече потвърдиха че е момиченце.Каката е най-щастлива от цялата работа защото това и беше желанието---сестричка.Хубав ден на всички.
Честита втора принцеса! И моята дъщеря си беше "поръчала" сестричка  Grinning

# 392
  • София
И аз съм +9, малко по-леко гледаме да хапваме от началото на седмицата, да видим дали ще има ефект, че взех рязко да наддавам.
Имахме велоергометър, изобщо не се лъжете да си взимате, става само за закачалка за халати Grinning Много изморява мускулите на краката, а почти нищо не се гори, трябва да се кара повече от час, по-добре за това време да потичам навън. Продадохме го, след като и ММ установи, че няма никаква файда от въртенето му, а нашия беше с възможност да се махне седалката и да се кара като кростренажор.
Аз успях да вляза във форма за месец-два само с езда миналата година, така че сега след възстановяването от раждането ще започна съвсем скоро.
Между другото цяла седмица съм на овесени ядки сутрин с банан и прясно мляко и се чувствам доста сита, мога дори да пропусна обяда  Simple Smile

# 393
  • В градината...
Аз пък на обяд си вземам някакви пълнозърнести или овесени бисквити - много засищат, особено с една чаша мляко с какао.

# 394
Аз също имам веларгометър ,дъмбели 3,и 5кг.,един крив лост с тежести и мога да кажа ,че за домашни условия ,са напълно достатъчни ,за стягане и добра форма,а +лек хранителен режим и за отслабване.Към къщата си имаме престройка,която моя мъж превърна в фитнес,поради много малкото свободно време,което ни остава особено покрай детето и работата,а и двамата сме спортували цял живот и много ни липсваше,когато нямахме възможност да ходим в зала.От личен опит мога да кажа,че карането на велъргометър е доста подценявано,то стяга не само краката ,а и коремните мускули,и дупето.А в комбинация например с някакво друго кардио ,като кростренажор или пътека,не в един и същи ден разбира се,или просто тичане на въздух или бързо ходене,резултата с стягането на коремните мускули е 100процентов.При предното си раждане ,бързо свалих качените от бременността кг.но от преди това имах едни 10кг.който бях навъртяла,поради затварянето ми в офис и тотално заседяване,и те си седяха.Мога да кажа ,че за около 3 месеца с веларгометъра и гиричките ,два пъти в седмицата,и махане на сладкото ,пърженото и тестото,както и газираното,всичко се нареди.Свалих около 11-12кг.Като режима на хранене не беше от най строгите,салатки,яйца,месо,кашкавал,плодове,абе само без четирите неща изброени по горе.Охххх много се отплеснах,но тази тема ми е много любима.Чак така ми се дотренира...................Simple Smile))))))))

# 395
renji кажи като разбираш разликата от механична, магнитна и ел. пътека?  newsm78 В началото не исках пътека защото ми се струваше гигантска и няма къде да я сложа, сега обаче гледам, че масово са сгъваеми! Което ги прави по компактни от всеки друг уред почти. Охх много съм се надъхала  Laughing Докато бебо спи, аз да подичвам на пътечката Simple Smile)

Аз закусвам кивита с ФероФолгама Blush После имам и късна закуска - чаша мляко с нес  Heart Eyes

# 396
И ние имаме велоергометър. Ползвам го само аз, ММ има дразнещата ме изключително привилегия да НЕ качва кг и да си хапва каквото му душа иска  Joy
Да ви кажа, аз пък съм изключително доволна от тренировките. Разбира се, съчетани с известен режим в храненето. Ежедневно по 1 час карах, като предо това приемах Л карнитин да изгарям мазнините. Резултатите при мен са изключително бързи. Аз и във фитнеса правя само кардио...или тичам по 1 час 10км или карам вело. Кростренажорите са ми били много натоварващи бедрата и определено не ми харесват...
Сега проблемът ни е къде да сложим велото, тъй като покрай антуража за бебо мястото вкъщи значително намаля... Все пак основно мисля да залагам на дъъъълги разходки с количката, а ако имам сили, е може понякога да му се мятам за тонус  Peace

# 397
Здравейте дами да попитам и тук  понеже от следващата ЖК ми казаха че мога да си записвам тоновете вече но срещу 20 лв и почвам с по честите посещения.На някой др искат ли му пари .
 Sweety честито матраче а какво си купи точно ?

за Киселините ям и шоколади мн и портокали .Но и ябълки който намалят киселините .А иначе имам от месо тогава и ябълката не ми помага Simple Smile

За кг вече съм +6 в 30 с.2 д .с обиколка 89 ст Simple Smile а за бебка казах бе 1308 гр

# 398
Mother of PrincesS  При механичните (магнитни)пътеки,задвижването скоростта и наклона си го определяш ти.А при електрическата,се определя от електромотор.Аз да си призная преди години много исках пътека,но поради високата цена на електрическата се отказах.Механичните се задвижват от самия теб,и са на различни принципи,така че трябва много да се внимава каква се взема,че да не е хептен за нищо да не става.Има някой доста стари модели и са  почти не използваеми.Електрическата предполагам всеки е виждал,има ги в всеки фитнес,те са на ток и на дисплея се задава скоростта,наклона и всички екстри ,който има и,така пътечката тръгва,а ти трябва да я следваш.Според мен е най удачния вариянт за пътека,но са много скъпи.А колкото да механичните според мен по добре да си тичаш на въздух ,отколкото да се опитваш да я задвижваш,защото там ти тръгваш и движиш пътеката .Но може и да има много нови и подобрени модели знам ли ,не съм виждала скоро такива.Доста объркано го обясних,дано си разбрала поне нещо,с две думи за мен си струва само ел пътека,тези механични(Магнитни) не ми се струват добра идея.

# 399
Всичко разбрах, Мерси. Има е продавалника електрически за между 300 и 400лв,преди като гледах трудно се намираше под 800 лв.

# 400
Здравейте и от мен, за килограмите съм +8 в 31г.с, но както всички казват наистина са ми само на коремче сложени  smile3521
Аз не си падам много по сладкото, но все по-често посягам към всякакви пшеничени пръчици и други такива- просто ги обожавам....... Sad
Снощи ММ ми донесе хляб от някаква фурна, топличък, чудесен - е така се наядох, просто усетих как ми става глетива топка в корема- беше ужасно, цяла вечер ми беше тежко- никога вече няма да си го причиня.
За уредите - не си падам по спорт, ама хич - надявам се с подходящ режим на хранене да се оправя после Simple Smile Днес използвах хубавото време и си направих доста дълга разходка, бая се изморих, сега релакс- добре, че вчера сготвих Simple Smile
Моя хемоглобин също е нисък - дори след прием на Малтофер е паднал още, много тъпо Sad Вярно, че не ям много месо, ама гледам да хапвам др. неща, богати на желязо... На 12.03 съм на ЖК- ще видим тогава да пуснем пак изследвания.
Много дълго стана, съжалявам, хубав ден от мен!   bouquet

# 401
За отслабването да кажа и аз  Laughing Преди години бях 85кг (като това ми е първа бременност, тогава просто си хапвах  Embarassed ) и в един момент реших, че трябва да се стегна. Свалих 32кг от себе си с хранене което изключва всичко тестено. От сладко и газирано не се лишавах. А и за капак си намерих работа, която е свързана с много вървене- около 8км на ден и с това успях да се задържа успешно няколко години на 53кг. Сега след бременността се надявам да си възобновя режима на вървене и да успея пак по същия начин да сваля натрупаното.  Praynig  Praynig  Praynig

# 402
  • София
Предният път бях качила 14 кг, 9 оставих в болницата, останалите ги свалих без някакви особени режими и тренировки, само с разходки навън. Още повече, че сега времето ще е пролетно/лятно - перфектно за разходки.

О, аз освен сладкото, много ми се ядат и пици и спагети Simple Smile Имах период 1 месец почти само на пица и спагети карах, сега разредих малко.

# 403
  • сф
здравейте,

за първи път пиша в темата ви.
официалният ми термин е за края на април, но цилълът ми е дълъг над 34 дни и съм с късна овулация обикновено. предвид че първата ми бременност завърши със спешно секцио поради хронологично преносване, както и още няколко "измислени" причини, допускам че шансът да родя през април е почти нулев. затова моля да ме пишете при вас.
както казах, това ми е втора бременност. имам син на 2г и 1м, отби се точно на рождения си ден Simple Smile. сега чакам момиче. първата ми бременност беше планирана, а сегашната беше изненада. бременността ми протича нормално, с нормална за мен желязодефицитна анемия. за разлика от миналия път, сега приемам и магнезий освен желязо. миналия път родих в софиямед, сега ще бъде или в надежда, или в ТК. силно искам да родя по естествен път и с минимални медицински интервенции. следя се в "полимед" - не съм особено очарована от отношението, но... какво да се прави, то не остана за кога Simple Smile
ако има група във фб, ще съм благодарна да ми обясните как да се присъединя.
лека бременност на всички!  Hug

# 404
  • сф
ах, за килограмите Simple Smile
миналия път като влезох в 9тия бях 72 кг (от 60) и загубих всякакво желание да продължавам да се меря.
сега съм 70кг (пак от 60). ще видим какви ще ги надробя до края с кг Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт