С мартенички да се украсим, здрави МАЙски рожби да родим! - Тема 12

• 36 926
  • 703
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, някоя от вас дали се е спяла на легло от Арбор? http://www.arbor-bg.com/

Прави ми впечатление, че не са ПДЧ, а иглолистна дървесина и са много красивички.

Какво ще кажете?

Ние сме с легло от Арбор и го ползваме вече 6,5 години с баткото. Още си му става защото размера е 60 х 140. Ще го отстъпи чак като стане време бебето да спи в него.
Леглото не е мръднало и няма никакви забележки. Много съм доволна, покупката се е изплатила многократно Simple Smile

# 421
  • В градината...
Радус, аз си взех от продавалника дървена за 100лв. Излизат доста обяви. Не че и на Арбор са много скъпи, но ако бебка откаже да спи в нея, няма да ми е жал, че съм купила  Peace

За мазането с крем с див кестен и аз знам, че помага. Спряганото напоследък магнезиево олио е за мускулни крампи, с него се масажирам като ме заболи някъде.

# 422
Нутела в държавна  Wink Обаче сестрите се оплакват, че са безсилни когато детето носи бележка от личния лекар, че е здраво. Лекаря е над тях и нямат право на го върнат  ooooh!
И при нас директорката се оплаква от същото. Казва, че в безсилна. Даже като я спрях моята за сополи, ме пита защо не я заведа да си разменят бацили и, че за хрема не трябва да я спирам. За тази година има може би седмица посещение и сме си в къщи. Скучно и е, особено зимата, но като тя е болна първо, че я удря в ушите и трудно се възстановява, второ, че аз лепя веднага и като не можех да пия нищо, беше голям проблем...
А с бебоците и детските градини как ще е не ми се мисли.
Много си права като казваш, че човек трябва да мисли и за деугите, но това не важи за българина за съжаление.
Мен напоследък спането никак не ми върви. Тежи ми, и ми изтръпва корема. Вие как сте?

# 423
Здравейте! Hug
От два дни съм с гадене  Tired и съм като парцал, четях ви от телефона. Днес направих една нова тема, че тази ни е почти на финала. Laughing Някой ме пита какъв матрак сме купили - Magniflex.

И тъй като съм на тема нова тема ето предложения за заглавие:
За празника на мама МАЙчето ще врътне акробатика голяма!
Празникът на мама наближава, а бъдеща МАЙска мама все по-нетърпелива става!
На 8 март ще сме красиви, с МАЙски тумбачета игриви!
8-ми март е ден на жената, до МАЙ ще го празнуваме, в едно, с децата!
МАЙските мами с големите кореми през Март са здрави и засмени!

Последна редакция: пт, 27 фев 2015, 14:33 от Sweety ஜ

# 424
Момичета, някоя от вас дали се е спяла на легло от Арбор? http://www.arbor-bg.com/

Прави ми впечатление, че не са ПДЧ, а иглолистна дървесина и са много красивички.

Какво ще кажете?

Ние сме с легло от Арбор и го ползваме вече 6,5 години с баткото. Още си му става защото размера е 60 х 140. Ще го отстъпи чак като стане време бебето да спи в него.
Леглото не е мръднало и няма никакви забележки. Много съм доволна, покупката се е изплатила многократно Simple Smile

И аз точно на такова съм се спряла за сега, с колелца че да мога да си го местя лесно из стаите, ако се наложи. Единственото ми колебание е дали първо да взема от дървените кошчета за новородени с люлеещ се механизъм. Всичките ми познати с малки деца казват че люлките не са екстра, а необходимост. Как мислят по-опитните мами тук?

# 425
Да аз се мажа с Арника гела, но днес доки ми каза да пия и спазмалгон 3×1.

# 426
  • сф
доста мои познати са с легла на арбор и ... ами доволни са, легло като легло Simple Smile

аз за голямото дете взех едно легло подобно на тези на арбор, даже не съм сигурна какво е точно. като му се свалят колелцата, има едни дъги които го правят на люлка. функцията люлка почти не сме я ползвали.

# 427
на мен също са ми казвали, че функцията люлка била много удобна за моите приятелки и препоръчват да си взема легло с люлка.
Аз обаче ще се насоча към тези преносимите с допълнителни планки, които правят леглото да се люлее ако се наложи. Някак си не ми се купува дървена кошара засега.
Малко се притеснявам да не се разглези с това люлеене.

# 428
  • Бургас
Mother of PrincesS, *Elle*, май месец очевидно ще споделяме кой как отслабва.  Peace И аз не искам да чакам, чак след отбиването да си връщам формата. С баткото така се бях ояла, че след раждането качих още 10 кг.  #Crazy Нямах никакво самочувствие, и независимо, че обикалях по 7 часа на ден с количката не мърдах нито грам надолу. Сега смятам да не допусна такова освинване, но ще се нуждая и от вашите съвети за упражнения, хранене и т.н. живот и здраве само да е.

# 429
Не се притеснявайте толкова за люлеенето на кошарите.  newsm07 Люлеещия механизън според мен е измислен, за да се успокои едно леко поразбудило се бебче, което да усети че не е само и именно за това бих го използвала.Той не може нито да засити глада му,нито да замести нуждата му от гушкане и от вашата топлина, нито да успокои коликите-в тези случаи клатенето на кошарата е безмислено.На същия принцип като люлеещия механизъм действа  и настървеното друсане на колички,което наблюдавам в парковете-безмислено е да направиш главата на бебето на айран, вместо да решиш проблема,заради който плаче.Та искам да кажа,че ако използвате полюшването само в случаите, когато знаете че би помогнало, няма  да привикнете децата си към него, нито да ги разглезите.
Аз да ви кажа каква друга грешка бях направила с дъщеря ми,като беше бебе, че и това се коментираше назад в темата.За да си спечеля мъничко сън, я взимах при мен да спи на спалнята, съответно тя свикна много бързо и започна да не иска да спи в нейното си креватче.И така за да постигна няколко часа повече сън, направих точно обратното.Не спях по цели нощи от страх да не я смачкам, не ми даваше да отида до тоалетна даже, защото ме усещаше и почваше да реве и се налагаше да си лягам с нейния график, вместо да си свърша домакинската работа след като я приспа.А пък „Мъжът и жената интимно” изобщо нямаше как да се случи.И в един момент се оказах недоспала, изнервена невротичка.Така че според мен едно бебе няма абсолютно никокво място в леглото на родителите си, колкото и сладурско и блаженно да ви изглежда в представите ви./Само да добавя че дъщеря ми я учих на самостоятелен сън почти до първи клас/.
За килограмите-с дъщеря ми преди 13 години качих повече от 30 кг/на толкова спрях да се меря,защото ми ставаше кофти  Blush / Ами да ви кажа даже не разбрах как ги свалих, но в никакъв случай не съм пазила диети.Корема ми стана като преди да забременея, плосък и стегнат.Сега килограмите не ме притесняват толкова, колкото огромния корем, който едва ли ще мине без поражения този път с това двойно разтягане.Но съм оптимист, моля се само да сме живи и здрави, пък ще разчитам на вътрешната си красота ако станат толкова зле нещата  Laughing  Grinning

# 430

Малко се притеснявам да не се разглези с това люлеене.

И аз от това се притеснявам, но пък на ръце съвсем не ми се иска да я уча, че една приятелка си скубе косите сега с това дундуркане.   newsm12
Оф и знам, че много от рано го мисля, но като все нещо свързано с бебето ми е в главата... Two Hearts
предполагам повечето сме така  newsm53

# 431
Tribeca  И на мен по принцип ми е главно такава идеята, проблема е че всяко детенце си е различно и не винаги важат общите правила, така че това ще го разбера след 2-3 месеца предполагам smile3521 Просто се опитвам да предвидя най-много варианти, до колкото това е възможно изобщо...
Иначе за това със спането на леглото на мама и тати съм абсолютно съгласна, точно и за това се отказах от тези малките легълца които се прикачат към голямото. Защото то си е същото като да спи на нашето...

# 432
Tribeca няма нещо в поста ти с което да не съм съгласна! Точно така мисля за всичко. Имах юист късмет, че малката от раз се съгласи да се премести от нашето в нейното си легло  Wink

Ники същата съм и аз с килограмите. След като родих качих 10 и повече кг (щом се прибрах 60кг от родилното, а станах 75 за няколко месеца значи са си направо 15кила). Нито разходки, нито диети, нищо не ми помагаше, затова сега съм решила че това е момента в който най много трябва да внимавам, този след раждането, да не ям огромни количества за да имам кърма, да не бягам от спорта като дявол от тамян и разни други правила  Peace Просто 5 години след първото раждане се влача бз самочувствие и с намален тонус като цяло, без желание за доста неща, сега съм решила че е крайно време да взема живота си в ръце и да изглеждам така както искам.

Да аз се мажа с Арника гела, но днес доки ми каза да пия и спазмалгон 3×1.

Спазмалгон не бих пила, нека и Витаминка да се включи ако чете  Blush

# 433
  • София
  Да се отчета от ЖК - имаме порастнало бебче и вече е в норми на грамчета! Направо не мога да повярвам. Много, много се зарадвах!
  Никки, аз не качих, но задържах килограмите след оставените в болницата близо две години. Много от дрехите ми не ми ставаха, не смеех да спортувам, не смеех да спазвам диети. Този път ще подходя по-творчески към ситуацията. Дори и да трябва да чакам 6м. след секцио.
 Темата за болните деца в градините и на мен ми е болна, защото Влади е все така прилепчив и често си ги кара сериозно вирусите. Директорката повтаря на всяка родителска среща, че е безсилна и е на наша отговорност, но много родители или са възпрепятствани да си задържат децата, или не им пука. Пускат ги и, когато са на АБ,  да не говорим, когато става въпрос за някой "градински сопол". За някои деца, той означава, отит, спазъм, ангина...

# 434
Добро утро от мен  newsm51

Аз от сутринта съм на вълна колички,само разглеждам,разучавам  #Crazy Много ми допадна тук един модел, та исках да попитам някой дали има отзиви за тази марка, много ще съм благодарна  newsm03

Ето линк : http://pinokio-bg.com/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82 … %20%D0%B2%201/369

Ние взехме такава- засега обаче отзиви няма как да дам Simple Smile Иначе изглежда доста добре и отговаря на доста от моите изисквания- височина, големина, тежест, голям багажник, удобна спирачка (като винкел, а не тези с жилата- за тях знам, че лесно се развалят), акосесоарите към нея. + това не е българска, а полска и ги водят за доста здрави. Напиши си списък с изисквания и давай по тях - аз така процедирах Simple Smile

А вие от къде си я взехте вашата,понеже аз ще я търся в Пловдив, а този магазин гледам,че е в Карлово и представа си нямам къде може да я видя  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт