С мартенички да се украсим, здрави МАЙски рожби да родим! - Тема 12

• 36 919
  • 703
  •   1
Отговори
# 450
  • В градината...
Непременно ще дойда до морето с бебка  Peace

За друсането - когато ни возят, друса повече. Защото като шофираш сама, виждаш дупките и препятствията и се подготвяш за тях, настройваш се, стягаш се. А ММ като ме вози, се люлея като чувал с картофи /много дупки имаме тук и е ужасно  ooooh!/

# 451
Честита Баба Марта,скъпи майчета!Желая здраве,късмет и все така румени и засмени!Топлота и уют у дома,здрави и красиви бебоци!
Аз не пиша,защото няма с какво да се похваля,тук рядко се ходи на ЖК,Тити може да потвърди,но пък сега се сещам да попитам:има ли мами от вас,които вече да се замислят да спят в полу легнало положение,аз тази нощ не можах да спя,болки,крампи и тупаничета Simple Smile ако някй знае лек да сподели Simple Smile
Хубава неделя и дано е слънчева и добра за разходка.
Много се радвам,че утре е последният ми работен ден през седмицата,за след това ми остава съботите в българското училище  ooooh!  Whistling

# 452
Честита и на вас! Да сте живи и здрави, бели и червени и винаги засмени!

# 453
# 454
  • Варна
Честита Баба Марта на всички! Да сме здрави, щастливи и обичани всички!

# 455
Честита баба Марта на всички майчета и техните семейства! С пожелания най-вече за здраве!!! Hug  bouquet

# 456
Честита Баба Марта момичета.За шофирането,аз мислех да спирам,защото в 4м.претърпях лека катастрофа и се по стреснах.Но да си призная не успях да спра да карам.Все трябва нещо да свърша,все се налага да закарам или да взема детето от градина и така и не спрях и май няма и да спра.Дори бих ,казала ,че откакто се стреснах при инцидента се чувствам ,много по спокойна ,като карам аз,защото съм станала много по внимателна,и когато ме возят най малкото не внимание ме изнервя и напряга.Дали се возиш или караш идиоти по пътищата бол.Онзи ден ,се возих с един наш познат ,и една мацка ни отне предимството ,та едва спряхме,а тя и дете на предната седалка возеше,та какво като не карах аз пак се стреснах и ядосах.Но пък си признавам едно ,откакто карам бременна ,или пък ме возят един идиот ако има на пътя все нас ,ще засече та не ,че съм суеверна ,но гледам да не паля колата за щяло и не щяло,че просто както се кача на кола и така попадам на някой луд и невнимателен шофьор и много се изнервям.

# 457
Честита баба марта!

Аз ще се оплаквам от моето бебе Laughing Снощи едни превъртания, едни чудни стойки...Днес го няма никакво. Почти винаги е така, изкарва ми акъла  Crossing Arms

# 458
  • Варна

Аз ще се оплаквам от моето бебе Laughing

Бой по задничето като се роди, да му дойде акъла Twisted Evil

# 459
Незнам дали на някоя друга мама и се е случвало, но забелязах че вече втора седмица бебчо седи все от ляво. Корема ми е толкова опънат от ляво, чак до болка, а от дясно е хлътнал  Joy особено около пъпа като се намести страшни болки, но какво да правиш търпиш  Simple Smile

За шофирането аз си карам доста интензивно. В седмицата по 1-2 до Варна, през другото време на работа и така Simple Smile

# 460
Dudinki при теб как минават консултациите?
Предния път за първи път ми слушаха тоновете. Вземаха ми кръв вече 3 пъти за различни изледвания. Иначе мерят кръвно и проверяват урина всеки път това е.В началото се шашках, че баткото се ражда в Бг. Но дега свикнах с редките консултации. Въпреки, че скоро ще зачестят.Как мислиш да раждаш? Аз се замислям за водното раждане.

# 461
Привет и добро утрооо в понеделник  #Crazy за работещите може би започва така,за останалите  Whistling
ТИТИ,аз от 26-та седмица като бях за втори път при акушерката още тогава ми слуша тоновете и обичайните урина,кравно,а днес,ако успея да отида,че чакам доставка,ще ми вземе и кръв...да провери докаде и как вървя с тироида,но като забременях всички хормони ми влязоха в норма.На теб в БГ ли ти казаха какво бебенце ще очакваш,защото с моя приятелка-куриоз казаха тук,че ще е момиче,а в БГ момче и се роди момче Simple Smile
За това как ще раждам все още не съм решила,на мен ще ми е първо и ме е страх да си помисля засега,а то времето си летиии
Целувам виииииии,лек ден

# 462
  • В градината...
Да ви почерпя, момичета, че днес помъдрявам

# 463
Перу, честит рожден ден! Бъди жива и здрава, и май месец да гушкаш най-хубавия подарък!   bouquet

# 464
perunika честит рожден ден Simple Smile Бъди жива и здрава и много обичана и усмихната Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт