С мартенички да се украсим, здрави МАЙски рожби да родим! - Тема 12

• 36 919
  • 703
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте!Честито малко цветенце на мама Flower   ylinfant  newsm51
От днешната ЖК- мъниците са вече по 1390 и 1410 гр. в  30 г.с.  twin_neutral Лекарката каза, че са идеални, но аз все дебна да прочета отчет и от други мамчета в същите седмици, за да сравня.Второто бебе отново се криеше, по-скоро е някак разположено по-отзад и изобщо не можа да се види пол.Така че то си остава изненада за накрая.  Simple Smile Пуснаха ми отново кръв и урина/предния месец правих също/.Мериха  тегло,кръвно, корема и нещо на пъпната връв,не разбрах точно какво,важното беше че е в норми.Зададох десетина въпроса и си тръгнах доволна и щастлива.Следващ преглед чак след месец, а аз мислех че вече ще ги зачестим.
Да се включа и аз с оплаквания.   261uu Тежи ми!Не знам на къде да легна.Като съм настрани на бебетата не им харесва,защото застават едно върху друго и започват да се бунуват, като легна по гръб дъх не мога да си поема, като съм права ме заболява гърбът.Въобще е една невъзможна работа.Заради това не мога да спя пълноценно вечер.Отделно ми се схващат краката по такъв зловещ начин,че на следващия ден продължават да ме болят.Не мога да си върша домашните задължения пълноценно заради трудното навеждане и клякане, и това ме побърква, защото обичам да ми е чисто.Все още минавам доста големи разстояния пеша, но значително по-бавно и с голямо задъхване,но се опитвам да се движа максимално,докато ми е възможно.Еми наоплаквах се,отивам да си търся удобна позиция на дивана./ Ако някоя бургаска мама скучае и си търси компания за разходка или лекции съм насреща/
Ааа, щях да забравя да спомена, че май аз водя класацията за най-голяма разлика между децата.Каката ни е раждана 2001г.

# 541
  • Бургас
Radus, аз отдавна си падам по скрапбукинга, но дигиталния. И също толкова отдавна мечтая да пробвам и първоизточника. От къде се снабди с материали?

Mother of PrincesS, щом болничния има днешна дата на ведомост, парите ще ги получиш по сметката утре.  Peace

Тайга, рано е за 8 месец. Ако термина ти е 13.05, значи че на 12.03 влизаш в осмия месец  Peace т.е. точно след една седмица при навършена 31 г.с.
И защо те няма на първа страничка?

Tribeca, аз съм навита за някоя лекцийка или срещичка, че с първата бременност работех до края и така и не разбрах какво правят на тия училища за бременни  Joy сега искам да наваксам  Mr. Green
Само баткото да ми тръгне на училище, че още е кашлящ в къщи и ще пиша. Другите бургаски мами да не се ослушват, ами да се гласят и те  Naughty

Последна редакция: ср, 04 мар 2015, 19:13 от Никки

# 542
  • Варна
Тайга, рано е за 8 месец. Ако термина ти е 13.05, значи че на 12.03 влизаш в осмия месец  Peace т.е. точно след една седмица при навършена 31 г.с.
И защо те няма на първа страничка?

Защото бременността ми е високорискова и в началото някакви превантивни мерки под формата на несъобщаване ме бяха обзели. Сега вече ми се струва, че мога смело да се присъединя (преди да съм родила Mr. Green). На ЛС ли да пратя данни?

# 543
Добър вечер майчета, не съм писала отдавна, но ви чета редовно.
Цвети честито бебче  Heart Eyes да ви е жив, здрав и бързо да наддава кг.
Имам нужда от вашето мнение мами Praynig колебая се между две легла на марката DizainBaby - Аделина лукс и Елена ако някоя от вас ги е ползвал или ще ги ползва да пише  Heart Eyes

# 544
Момичета на какво мнение сте за това бебе и куче да съжителстват заедно?имаме куче и сега бебка като се роди никак не ми се иска да го ограничавам да не седи при нас,свикнал е така и ще му е трудно да свикне да не влиза в стаята.мисля че ще е проблем само лаеането,като се звънне направо полудява,иначе мисля че лесно ще свикне с бебето тъй като харесва деца.мами с кучета как мислите да процедирате и какво ви е мнението  newsm78

# 545
Здравейте майчета, аз днес станах без отоци и положението е добре. Бяхме с малката доста на вън, после поспахме... А снощи си сложих краката в хладка вода- да ви кажа веднага спаднаха. Странното е, че леда през деня не помогна.
renji аз съм с малката от октомври и напълно те разбирам за опитите да угодиш, но да знаеш, няма как да стане на 100 %. Simple Smile

# 546
Добър вечер Simple Smile
За отоците да се оплача и аз, от 2-3 дни ми се подуха ръцете и краката и НЕ спадат! Няма значение от времето - ден или вечер. Очаквах го, даже и по-рано, че с предната Б още от 7ми месец бях станала бухта, но пак ми е криво. Утре за всеки случай ще си пусна една урина да видя как ми е албумина.
Дъщеря ми и ММ отиват на планина за няколко дни и се чудя какво ще правя сама вкъщи, хем се радвам за тях, хем ми е криво. На 8ми март си поканих приятелки на гости, че на заведение няма да изкарам дълго и така мисля да празнувам Wink Успокоявам се, че ако много ми доскочее ще отида при мама, да ме храни и да ме глези Simple Smile

# 547
Добро утро! kaffeetrmker_2
Аз ви чета, но няма с какво да се похваля, та за това и не пиша. Wink

# 548
Здравейте! Hug Може ли да си кажете мнението за помпите - ще използвате ли изобщо, каква ще е и така.
Цвети, честита радост!  bouquet Да е жив и здрав Божидар и с гордост да носи името си. Hug
И най-накрая в осми месец!  newsm44

# 549
Добро утро   bouquet

Тази нощ спах като пън, още не мога да повярвам. Сега станах, оправих госпожицата, че след обяд е тържеството за мама в градината, ще има да подсмърчам  Blush

moeto mishle като ги гледах са почти еднакви, съвсем леки разлики откривам в дизайна , но почти минимални, така че което ти хване окото повече - това вземи  Wink

Здравейте! Hug Може ли да си кажете мнението за помпите - ще използвате ли изобщо, каква ще е и така.
Цвети, честита радост!  bouquet Да е жив и здрав Божидар и с гордост да носи името си. Hug

Купих една от продавалника Томи Тайп, но миналия път съм използвала броени пъти, ако имаше как да взема и сега от приятелка бих го направила, обаче нямаше. Някои майки казват, че много я използват, други - не. Много е удачно, ако има от кого да вземеш първите дни и да прецениш как ще се нещата.

# 550
Стелла, честит 8 месец!  bouquet Аз се чудя дали да не взема електрическа, но бих чула мнението и на другите. Peace

# 551
Аз чух, че механичните са по-удобни, но знам ли? newsm78 И ще чакам други мнения.

# 552
Аз чух, че механичните са по-удобни, но знам ли? newsm78
Според мен при всеки е различно. Peace На моя приятелка й се схващаше ръката от механичната, за това съм се спряла на електрическа, но съм в чуденка на коя марка да се спра newsm78.

# 553
Е явно ще чакам да се включат повече мамчета и да споделят.

# 554
Много ви благодаря, момичета! Hug

Общи условия

Активация на акаунт