С мартенички да се украсим, здрави МАЙски рожби да родим! - Тема 12

• 36 879
  • 703
  •   1
Отговори
# 630
Аз все още нямам коластра, а съм в 32 седмица - не съм притеснена изобщо, явно на все организма реагира по различен начин - и моето време ще дойде Simple Smile
Като цяло гледам по-малко да се шашкам дали този или онзи симптом, който имам/нямам е нормален или не. И така си минава времето от преглед на преглед, а като ме успокои доки, че всичко в Ок, в захлас чакам следващата ЖК Simple Smile Съветвам и вас да направите така (не че някой ми е искал съвет, ама аз да си кажа Grinning), защото така времето минава по-леко и приятно.

днес ще правя кекс "ненаситна калугерка" - стискайте ми палци, досега не съм правила никога Simple Smile

усмихната, красива, снежна събота сладурки Simple Smile

# 631
  • Варна
Мен пак си ме прибраха в болницата снощи, дано не се застоя.

# 632
Тайга, дано всичко бързо се нормализира, стискам палци !

# 633
  • В градината...
Мартинче, ние навремето му викахме "пияната монахиня" - много полпулярен беше през 80-те, 90-те. Става страхотен във всичките му вариации  Peace

Тайга,  Hug Praynig

# 634
Тайга, и аз стискам палци всичко да в наред! Колкото се налага, толкова ще стоиш. Важното е да сте добре с бебче!  Hug

# 635
От няколко дни се събуждам с петна по пижамата.С първата бременност тези петна започнаха в края на 8 месец,сега по-рано.

# 636
Тайга, стискам ти палци  Hug

# 637
Мен пак си ме прибраха в болницата снощи, дано не се застоя.
Защо? Дано бързо те пуснат  Hug

Аз си дремя самичка вкъщи още 4 дни и се чудя какво да правя. Днес трябва да съм на лекар, дано успея да се включа, ще чакам майка ми да ме вземе към обяд. На две седмици ходя и пак ми се вижда малко Simple Smile
Тук е гнусен дъжд, сняг не сме виждали за цялата зима, така като гледам и сега няма да ни огрее. Хубава събота!

# 638
Добро утро!
Тайга  Hug надявам се всичко да отмине бързо и да се прибереш  Hug
Гледам по тв-то,чета в нета има на места много сняг в БГ  ooooh!,а доскоро какво хубаво време описвахте и прогнозите го доказваха Simple Smile
А към моя ?-с днес:има ли мами,които стават посред нощ и започват да се ровят в хладилника и да започват да го опустошават? Е,на мен тази нощ ми беше 2-ра и имам такъв апетит  ooooh! Rolling Eyes Grinning
и не мога да спя до 3-4ч. и това е Simple Smile едва чакам да стане светло,за да се преместя в другата стая и пак започвам да си мисля какво да хапна : Grinning Mr. Green
хубав ден,скъпи дами!   bouquet

# 639
И аз нямам търпение от ЖК до ЖК, направо ми се струва цяла вечност  Mr. Green Дано сега след като ми издаде 45 дневния почне да ме вика по честичко  Whistling Така поне правеше първия път  Wink

Тайга дано всичко е наред. Драскай като можеш? Заради контракции или намаленото количество околоплодни води те приеха?   Hug

# 640
Тайга прегръдки мила,и стискай зъби,друго каквото и да ти кажем е ще е излишно за момента.Дръж ни в течение,и дано бързо да се нормализират нещата.При нас май е валяло сняг цяла нощ.И  продължава да  вали,навън е студено,кишаво и мокро,ужасно време.Оххх какво ще се прави в това отвратително време не знам,мразя да съм затворена по цял ден в къщи.Особено ,когато сме двамата с детето.

# 641
Здравейте майче въпреки времето ще направим разходка из магазините да по гледаме за колички и легла и малко пазар да направим да отметнем нещо от списъка  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Тайга   надявам се всичко да отмине бързо и да се прибереш само горе главата пращам ти  Hug  и целувки  Heart Eyes.
Аз нямам петна до сега имах само едно малко и то само  от едната гърда Simple Smile и това си беше .
А колкото до животинките ще видим как ще се борим с нашия имало някакъв препарат антистатик универсален но е 45 лв 1 л вършил чудеса .А той за сега само подушва децата и се дърпа от тях знае че не трябва да се бута но ще видим с бебка все пак по цял ден ще са заедно .ММ за блокиране не иска да чува .Но то и така  иначе ако бебка не спокойна ММ ще ходи в хола а там с Шаро  Joy Joy

# 642
  • София
Тайга, стискай зъби, всички сме с теб! Всичко ще е наред, малко остана.

Аз да се отчета за вчера...

Бях на запис на тоновете на бебо и после на ЖК. Всичко е ОК, доки каза, че младежа е отличник. Вече сме почти 1900 гр. - 32 г.с. + 2 дни.
Плацентата ми все още е нисичка, но не чак толкова и се надявам и още малко да се повдигне и да раждам нормално.
След 2 седмици пак съм на консултация и нямам търпение. Колкото по-малко остава, толкова по-нетърпелива ставам.

Хубава снежна събота на всички!  Simple Smile

# 643
  • Монтана
Тайга стискам ти палци,всичко ще бъде наред  Hug Heart Eyes

По въпроса за среднощното претърсване на хладилника,все още нямам,тъкъв момент но понякога към 22:30 нещо като ми се дояде си правя една салатка,че иначе до края ще почна да се търкалям до болницата  hahaha Но със сигурност и аз по-нататък ще се включа към изяждането на целия резерв в хладилника  Crazy

Тук при нас времето е много лошо,вали сняг цяла вечер и сега си продължава още,студено е няма начин да се излезе на разходка.Затова следмалко ще почвам да чистя,за да се раздвижа  newsm79 wash hang

# 644
днес ще правя кекс "ненаситна калугерка"
Ухх, а аз какво си помислих в първия момент, ако знаете...   hahaha hahaha hahaha
Напоследък "кекса" е толкова сложно упражнение... Само розови сънища сънувам   Blush Blush Blush
Станала съм като оная гладната кокошка от приказката...  Blush

Тайга, стискам палци всичко да е наред.

Да си кажа и аз по въпроса със среднощното ядене. При мен такова няма, дори напротив. Имам друг проблем: от момента, в който обядвам (обикновено към 14 - 14.30) независимо какво съм хапнала, било то супичка, салата или нещо по- сериозно, ми става тежко, ама много тежко и лошо и ми държи докато не заспя. Имам чувството, че не храносмилам добре...

Последна редакция: сб, 07 мар 2015, 11:42 от Stanislava8

Общи условия

Активация на акаунт