С мартенички да се украсим, здрави МАЙски рожби да родим! - Тема 12

• 36 878
  • 703
  •   1
Отговори
# 615
  • Монтана
Благодаря Ви момичета  Hug дано и другия месец като ходим пак да можем да го снимаме Simple Smile Сега се връщам от изследванията хемоглобина пак си ми е нисък,от 100 сега е 103,АГ ми предписа вместо ТОТЕМА,сега да пия Малтофер сироп,сутрин и вечер.Дано се повиши,явно до края ще трябва да си пия все нещо за това желязо.Но нищо здраве да е нали важното е бебо да е добре   ylinfant  Това е от мен,хубав и усмихнат ден ви желая   bouquet

# 616
  • burgas
Привет момичета, тъй като незнам как да кача снимки на малкия ми юнак ще пробвам като дам линк https://www.facebook.com/photo.php?fbid=933819529962604&set= … ype=1&theater

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=933819019962655&set= … ype=1&theater
Ето го малкия минек,който е много срамежлив и не даваше да го снимаме,но в последния момент го хванахме,няма накъде да бяга  Party По-късничко ще ходя да си взема изследванията от кръвта и урината и дано хемоглобина да се е повишил и да не пия,вече никакви лекарства за него Simple Smile
Какъв бонбон   Two Hearts

# 617
Mother of PrincesS въобще не ги деля, както каза те и без това са една шепичка Simple Smile само не ги смесвам с нашите или на баткото. Бебешкото си е бебешко. До сега не са ми пускали цветовете, пера на 50 градуса.

# 618
А тук вали дъжд като за норматив Confused
И също трябва да излизам, няма как да го отложа още много. Следващата седмица, че и отгоре гледам, че все такова чудно време ни очаква.

Еха, не бях гледала прогнозата, още поне седмица сняг  Crossing Arms Много лошо ми се отразява това време, толкова ми беше добре като беше топло и слънчево преди няколко дни. Ходих с пролетни обувки и по жилетка  Mr. Green Беше ми толкова леко и приятно и се разхождах с часове. Сега като се заседях пак ме заболя таза.

RosMar благодаря, ще видя и аз като ги събера на едно място какво ще ги правя и как и дали ще деля  Rolling Eyes

# 619
Здравейте, май се оказва  че само аз съм с повече  околоплодни води, или може би се среща  по рядко. Другото ,което ме притеснява е че  аз имам кърма, или коластра  не съм сигурна  точно, някоя има ли,че вече сериозно  се тревожа . До сега с много околоплодни  води,сега  кърма за киселините  да не споменавам...само се оплаквам,чак ме хваща  срам.

# 620
  • София
Руми, повечето имаме коластра, не се притеснявай.
Околоплодните води не е добре нито да са под норма, нито над нея.

# 621
Да космите са проблем,но се консултирах с ветеринари които ми казаха да му даваме обезсолена извара или маз за да се намали падането на козината,освен това има и кучешки витамини за целта,по една прахосмукачка дневно и мисля че всичко ще си е наред

Аз чистя де , ама те много гадно се набиват в килима , а аз съм малко перфекционист и докато не махна и последното косъмче не се отказвам . После не мога да спа от  болки в кръста цяла вечер . Добре , че поне го научих да не се качва на спалнята , че тогава вече щеше да е филм .
Иначе за космите с ММ сериозно се замисляме за Фурминатор . Много го хвалят , че събирал по цял куп излишни косми при едно сресване . Малко ми се свидят 50 лв , ама ще се прежаля ако наистина помага .
Аз си купих вертикална прахосмукачка на самсунг,за 60 лв от базар.бг,специално за почистване на косми от кучета,много добре чисти и е много мощна и всичко събира.ние нашия също го научихме да не се качва на леглото,с много мъки,сега си има собствен фотьойл и си спи само на него

# 622
  • Варна

Сериозно? Кога е обсъждано това, пак съм изтървала.
Аз нямам още.

# 623
  • Бургас
Аз също имам наченки. При мен и с първата бременност и сега към 7-мия месец започва да се образува коластра, която засъхва на зърната ми и стои по-скоро като коричка. А, като стисна има и капки  Peace

Mother of PrincesS, бебешките дрешки никога не съм ги делила на цветни и бели.  Peace Слагам всички заедно и никога не са се оцветявали. Мисля, че при тях беше забранено точно този тип боядисване, който пуска, но пак зависи и от производството де. Аз съм много доволна от българското бебешко бельо, а така също от това на H & M и Next, имаше и една хубава турска марка май Bebe беше.  Не съм имала никога проблеми. Пера ги на 40 градуса.

# 624
  • София
Ами писахме преди няколко седмици, някои дори ходят с подплънки вече  Simple Smile
Аз имам от началото на 6ти месец, рядко имам петна по дрехите, но при изстискване потичат по няколко капки, съвсем нормално е и все още да нямате, това няма връзка с кърменето и последващия му успех.
С нашите косми ние се справаме с прахосмукачка робот, през ден я пускам, тя самичка си обира навсякъде.
Сега взехме предпазна врата, като решетка, която се монтира на касата на вратата, защото нашето куче трудно ще се отучи да не влиза, а искам да може да ни вижда, защото ще скимти. Чакам ММ да я монтира, за да започнем да я учим да спи в коридора пред стаята. Космите по дрехите и одеалата ги маха сушилнята, от нея съм много доволна, по цяло второ куче събира от 1 пералня дрехи във филтъра. Като знам какво чудо беше и как нямаше отърване, сега се родих.
Решим кучето с Фурминатор, сваля доста козина.
Диваните ще изперем през април.

Последна редакция: пт, 06 мар 2015, 17:17 от vitaminka

# 625
sabityy страхотна сниимка си имате  Simple Smile

Момичета, някоя от вас посещавала ли е училището за родители Моето дете, ако сте ходили, доволни ли сте от лекциите? Видях, че утре от 10:00 имат лекция за кърменето в ресторант Bodega във Варна и много се чудя дали да отида  Rolling Eyes

# 626
И аз като Ники - някакви капчици дето засъхват като коричка. Първия пък изобщо нямам спомен  Rolling Eyes

# 627
  • София
И аз нямам още коластра, и предния път нямах. Ама сега си мислех, че като ми е второ, ще ми текне по-отрано, но явно е различно при всички.

# 628
И аз нямам още. Предният път имах, май към края на 8ми месец. Спомням си, че като се събудих една сутрин и имах огромно петно на тениската. Но беше само веднъж инцидентно.

# 629
  • сф
при мен кърменето на първото дете приключи в началото на януари по плавен и естествен начин и известно време нищо ми нямаше на гърдите. а от няколко седмици взеха да ми се появяват въпросните корички и на мен.
понеже при първата бременност нямах никаква коластра преди раждането, сега дори не вденах веднага какви са тези корички. по принцип не си минавам с гъбата зърната при вземане на душ докато съм бременна и избягвам да пипам и чопля там, до скоро се чудех какво е.. пък уж съм "стара коза" и би трябвало да се сетя. до онзи ден, когато все пак по време на душа реших да махна едната коричка. ми то почти си потече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт