С мартенички да се украсим, здрави МАЙски рожби да родим! - Тема 12

• 36 884
  • 703
  •   1
Отговори
# 600
Добре дошла Марина  Hug

Нели Янакиева 1 ден не е проблем, до сега пускала ли си го?

# 601
Добре дошла Марина  Hug

Нели Янакиева 1 ден не е проблем, до сега пускала ли си го?

Да поне три пъти , но този път ми обърна внимание на 28 ма седмица.
Явно мен ме гони параноята вече  newsm78 и всичко ми прави впечатление ....

# 602
Охх, и ние имаме куче-джак ръселка, много е добричка милата, научена е да не се качва по легла и дивани, но космите не мога да ги преживея.И преди беше така, но поне бях в състояние да чистя и лъскам всеки ден.Сега когато не мога да поддържам хигиената, на която съм свикнала се забелязва още повече мръсотията, която едно животинче сътворява неволно.То и без това всичко ме дразни, но тези хвърчащи и полепващи косми са буквално навсякъде-отвращават ме и ме докарват до лудост.  Sick Така се надявах някой да се смили над мен и да я вземе поне за първите няколко месеца, докато всички свикнем с промяната у дома и аз се възстановя и започна да чистя по старому, но вече ми става ясно че не мога да очаквам такава помощ от никого.Така че засега кучето си остава тук, но пак искам да кажа че това не е мой избор.
Да космите са проблем,но се консултирах с ветеринари които ми казаха да му даваме обезсолена извара или маз за да се намали падането на козината,освен това има и кучешки витамини за целта,по една прахосмукачка дневно и мисля че всичко ще си е наред

# 603
Привет!

Тайга Hug Аз изобщо не съм веща по въпроса, но моя приятелка имаше значително намаление на водите в 8ми месец, беше с обилно течение, отделно и бяха казали, че има 2см разкритие! Не знам дали има връзка всичко това, но явно се случва! Аз с предишната бременност в началото на 8ми месец както си седях на бюрото и станах да отида до тоалетната изведнъж ми текна едно по-голямо количество, все едно се напишках! Ежедневната ми превръзка беше подгизнала, тогава и веднага звънях на доки, но той пък не забеляза нищо нередно.....Та и аз идея си нямам как точно намаляват тези води!

M@rina, добре дошла!   bouquet

Ние сме с куче също - булонка на 11г. Космите са навсякъде, единственото спасение е подстрижка до кожа! Вчера горкия беше на фризьор, гол е като египетска котка, а днес пък за късмет и тоя сняг......трепери като трепетлика като се разхожда, но друго решение нямаме! С предишната бременност реших, че е по-добре да свикват двамата още от самото начало, вместо да го даваме на някой пък след месеци да го взимаме и да треперя какво ще стане! Сега пак сме така....дано всичко е ОК, но поне сега няколко месеца няма да има косми! После - пак на фризьор Simple Smile

# 604
Тайга- и аз съм го чувала това с млякото и водата от кокос - може да пробваш! Стискаме палци всичко да е наред!

# 605
  • Монтана
Привет момичета, тъй като незнам как да кача снимки на малкия ми юнак ще пробвам като дам линк https://www.facebook.com/photo.php?fbid=933819529962604&set= … ype=1&theater

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=933819019962655&set= … ype=1&theater
Ето го малкия минек,който е много срамежлив и не даваше да го снимаме,но в последния момент го хванахме,няма накъде да бяга  Party По-късничко ще ходя да си взема изследванията от кръвта и урината и дано хемоглобина да се е повишил и да не пия,вече никакви лекарства за него Simple Smile

# 606
Тайга стискам палци всичко да се нареди.Не знам как се процедира в такива случаи ,но спазвай казаното ти от лекаря,та дори и на второ мнение отиди ако трябва.

# 607
Привет момичета, тъй като незнам как да кача снимки на малкия ми юнак ще пробвам като дам линк https://www.facebook.com/photo.php?fbid=933819529962604&set= … ype=1&theater

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=933819019962655&set= … ype=1&theater
Ето го малкия минек,който е много срамежлив и не даваше да го снимаме,но в последния момент го хванахме,няма накъде да бяга  Party По-късничко ще ходя да си взема изследванията от кръвта и урината и дано хемоглобина да се е повишил и да не пия,вече никакви лекарства за него Simple Smile

Оооо, сладурчее! И нашето се кри последния път и нямаме снимки. Надявам се в края на месеца на ФМ да бъде по-фотогеничен  Laughing!

Тайга, стискам палци всичко да е ок!

# 608
  • Бургас
Тайга, и аз не мога да помогна със съвет, но моя доки все казваше, че за поддържане нивото на околоплодните води трябва да пия много вода, въпреки, че до сега не съм имала проблем.
Дано всичко да бъде наред  Praynig

sabityy, много сте хубави и сладички  Heart Eyes

# 609
  • Варна
Благодаря ви на всички за загрижеността  bouquet
Много сте мили.

# 610
Здравейте и от мен : ) до сега не съм писала,но ви чета редовно.Аз съм в 29гс.6д по мойте изчисления :Д ,термина ми е за 24май : ) Искам да попитам имали някоя от мамите тук от Търново или Горна Оряховица с близък термин : ) Thinking

# 611
sabityy  много хубава снимка  Heart Eyes Втората не ми я отваря нещо, може и при мен да е проблема  Rolling Eyes

Тези от вас, които започнаха с прането на бебешки дрешки - всичко заедно ли изпрахте?  newsm78 Изобщо не си спомням от първия път, пък сега има едни бели бодита, а има и по тъмни, каквато съм "майсторка" нищо чудно да боядисам всичко  Flutter И да ги деля не става обаче, те и без това са една шепа  Whistling

На мен така ми се яде салата домати, краставици, зелен лук и много натрошено сирене  #Crazy Магазина ми е през улицата, ама така вали сняг, пък трябва и да се обличам  Rolling Eyes

# 612
  • Варна
А тук вали дъжд като за норматив Confused
И също трябва да излизам, няма как да го отложа още много. Следващата седмица, че и отгоре гледам, че все такова чудно време ни очаква.

# 613
  • гр. Бургас
Да космите са проблем,но се консултирах с ветеринари които ми казаха да му даваме обезсолена извара или маз за да се намали падането на козината,освен това има и кучешки витамини за целта,по една прахосмукачка дневно и мисля че всичко ще си е наред

Аз чистя де , ама те много гадно се набиват в килима , а аз съм малко перфекционист и докато не махна и последното косъмче не се отказвам . После не мога да спа от  болки в кръста цяла вечер . Добре , че поне го научих да не се качва на спалнята , че тогава вече щеше да е филм .
Иначе за космите с ММ сериозно се замисляме за Фурминатор . Много го хвалят , че събирал по цял куп излишни косми при едно сресване . Малко ми се свидят 50 лв , ама ще се прежаля ако наистина помага .

# 614
Мария, добре дошла! Simple Smile
Не знам как смяташ, но моя термин е 27 май и съм 28 г.с. + 2 дни.

Общи условия

Активация на акаунт