С мартенички да се украсим, здрави МАЙски рожби да родим! - Тема 12

• 36 889
  • 703
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Извинявам се за тъпия въпрос, но има ли как да усетим ако ни спадат водите?

Нямам представа как, аз до днешния преглед и не подозирах, че и това ще ми дойде до главата. Имам като повечето споделили на предишните страници, по-обилно течение, ама явно не се случва изтичането по този начин. Не знам.
Явно ако има нещо притеснително, лекарите ви ще го видят на видеозон и ще ви кажат. Не се притеснявайте предварително Hug

# 586
  • Монтана
Ето ни и нас след прегледа.Бебо е пораснал вече е 1500гр,с главичката надолу беше.Околоплодните води каза,че са достатъчни,кръвното ми е 120/70 мисля че е добре  Wink а с килограмите направо ми е ужас някакъв вече съм 86 килограма,до 9 месец незнам колко ще стана.Утре съм на кръв и урина да видиме,докъде ми е стигнал хемоглобина и дали да продължавам с хапчетата.Иии хубавата новина е,че успяхме в последния момент да снимаме на бебчо лицето.Страшен сладур е взел е моя нос,но тъй като не съм толкова напреднала със сайта и незнам как мога да го снимам и кача да го видите.Ако някой може да ми каже,къде да натисна и какво да направя ще съм благодарна  Hug newsm44

# 587
Здравейте момичета, престрашавам се да се включа почти накрая   Simple Smile На 28 години съм, от Варна и това ми е първа бременност, затова много се радвам, че толкова много мами пишат във форума и мога да почерпя от вашия опит Simple Smile Пожелавам на всички безпроблемна бременност до края и много здрави бебчета  Hug

# 588
Добре дошла Марина Wink

# 589
Tribeca , Никки , бройте ме и мене за лекции и разходки . Аз така и не можах да отида на нито една лекция , пък и не ги знам къде и как се провеждат . Та .. ако чуете и решите нещо да пишете и на мен   Nature Sunny .

pastetka и аз имам куче , но моето смятам да не го допускам в стаята . Не знам твоето каква порода е , но моето е Джак Ръсел и е непоносим досадник и много игрив . Не се усеща как ми скача да ми се радва и на няколко пъти щеше да не събори . На 10 месеца е и не знам каква реакция може да направи към бебето . Играе си с всичко дето мърда и не мърда  Mr. Green . А и прави много косми и в началото поне ще го огранича от бебчето .

Ние имаме питбул но е кротак вече тъй като е на 5 години,пуска косми,но ако се чисти ежедневно не мисля че е проблем

# 590
Охх, и ние имаме куче-джак ръселка, много е добричка милата, научена е да не се качва по легла и дивани, но космите не мога да ги преживея.И преди беше така, но поне бях в състояние да чистя и лъскам всеки ден.Сега когато не мога да поддържам хигиената, на която съм свикнала се забелязва още повече мръсотията, която едно животинче сътворява неволно.То и без това всичко ме дразни, но тези хвърчащи и полепващи косми са буквално навсякъде-отвращават ме и ме докарват до лудост.  Sick Така се надявах някой да се смили над мен и да я вземе поне за първите няколко месеца, докато всички свикнем с промяната у дома и аз се възстановя и започна да чистя по старому, но вече ми става ясно че не мога да очаквам такава помощ от никого.Така че засега кучето си остава тук, но пак искам да кажа че това не е мой избор.

# 591
Тайга, сега четох при априлките, че нямам какво да правя и там за намалели води препоръчва едната девойка вода и мляко от кокос, много бързо се вдигало нивото или най-малкото се задържа  Peace Ако искаш прочети из нета и друга информация.  Hug

# 592
  • Варна
Благодаря ти много Hug
Търсих и аз информация днес, но са много противоречиви отзивите. Ще се наливам все пак, профилактично.

# 593
  • София
 Тайга  Hug Praynig Стискам палци да сте добре с бебето, поне до 36 г.с.да стигнете!
 Добре дошли на новите мами! Леки последни месеци!

# 594
Gabs90 май ще водиш класацията за най малка разлика  Heart Eyes Планувахте ли така да станат нещата или просто случайно?
Сега да се покаже и бъдещата мама с  най голямата разлика между дечицата   bouquet

Мен нещо от НОИ ме вбесяват, писах и в счетоводната тема, да не разтягам тука локуми. С две думи имам двама работодатели, когато си взех ПИК и проверих се оказа че срещу болничните от втория работодател пише "в момента се обработват" , а става дума за болнични от ноември, пък нито са ги връщали, нито е имало някакъв проблем. Писах им, ходих до тях да ги питам, при тях излизали че всичко е преведено  #Crazy Днес си отварям отново справката и вече гледам че срещу тях има някакви суми и пише че са изплатени с днешна дата, при условие че са подадени ясно кога...декември, януари! Сега със статус "в момента се обработва" стои само най първия. Писах им отново мейл да видим какво ще кажат.

Бебчо е доста активен днес и доста силен, не са бурни движенията, обаче са доста заякнали  Grinning Сигурно е защото снощи се наядох като прасенце с кебапчета, пържени картофи и чаша бира  Mr. Green Всъщност ММ искаше кебапчета, дъщерята пък пържени картофи , та нали съм Мека Мария  Laughing
Еее  аз май съм с най  голяма  разлика  синът  ми ще стане на 16.....така че 16 години  не са малко

# 595
Руми Д   bouquet Браво за смелостта  Heart Eyes

M@rina добре дошла при нас   bouquet

Tribeca най голямата ми мъка е че не намерихме начин близките ми да гледат кучето /пинчер/ първия път. Дадохме на колега на ММ, който после напусна работа и нямам никаква връзка с него. Имам чувството, че извърших много голям грях, много пъти разглеждам нейни снимки и много страдам, че се наложи да я оставя. Имам чувството, че съм я изоставила като дете. Много болна тема ми е, в никакъв случай не подкрепям бременна да остави домашния си любимец. Просто по стечение на обстоятелствата се наложи да се преместим при родителите на ММ, те казаха че кучето в никакъв случаи не го искат и просто бях принудена. Макар че ако това се случи към днешна дата бих им казала да си гледат работата.

Тайга представям си какво притеснение изпитваш в момента. От все сърце вярвам, че всичко ще е наред. Ходи по често до лекаря, ако трябва и имаш възможност, за да си максимално спокойна. Кураж! Всичко ще бъде наред.

# 596
Най  после здравейте и от мен. От много  време не съм писала,сигурно  сте ме  забравили, но аз си ви чета редовно. Можете  да ми сложите  вече розово  щъркел че и  на  мен.
А що се отнася  за околоплодните  води, при мен док и ви каза че са доста, каквото и да означава това, изследванията са ми добри ,ще видим на следващия  преглед.
Има ли някоя  от нас която  е решили  да ражда  в Св София (на Мазнейкова )?
Аз съм много  доволна  от консултацията  там  и се  замислям за раждане там.
Май се  поувляках доста. Лека вечер от мен

# 597
  • Бургас
Момичета, пуснах анкета за новата тема! Имате право на 2 гласа. Гласувайте!

# 598
Никки гласувах и аз Simple Smile моля да ме имате в предвид за бургаските лекции  Heart Eyes
Момичета искам да ви попитам за RH то , разбрах че се прави в 28 ма седмица, а аз съм при доки на 13 ти , когато пусна изследванията ще съм 28+1 д. дали е проблем единият ден закъснение или мога спокойно да го направя?

# 599
аз съм с отрицателен резус фактор и всеки път ми пускат изследвания за антитела. Нямам преглед без това изследване.

Общи условия

Активация на акаунт