С мартенички да се украсим, здрави МАЙски рожби да родим! - Тема 12

• 36 893
  • 703
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря ви много!
Аз сега се връщам от спешното  ooooh! ужасно беше. Понеже след като днес взех лъжичка брашно и вода,ядох ориз,пих и лимон...и пак към 17ч. посетих  Sick отидох до личната,тя се уплаши и веднага ме изпрати за система в болницата.Но на мен нищо видимо ми няма,даже не съм се и обезводнила,та  поседях там около 4ч. и накрая нито система,нито нищо-всички показатели са ми в норма,урина-чиста,кръвно нормално и засега не съм ходила до  Sick и мисля да лягам и дано поспя и да се надявам всичко да е преминало.Остава само да изпия чаша с вода от сварения ориз.
Благодаря ви отново,всичко пише в интернет,но знаех че веднага ще се отзовете.
Лека нощ и до утре с много и само позитивни мисли и новини Simple Smile

# 526
Честит Национален Празник!  bg

galka85, и на мен ми взеха секрет като постъпих в болницата, но така и не ми казаха резултата, защото ме изписаха, а понеже спешно изисках епикризата резултата го няма и в нея. Но предполагам, че ако имаше нещо щяха да ми кажат. Първата урина например имаше опалесценция и веднага на следващия ден дадох нова и то с катетър.
И специално на теб искам да ти благодаря за хубавите думи, които винаги намираш време да ми кажеш  Hug
И аз от днес съм боядисана  Joy то, това вече взех като събитие да го отразявам, че напоследък все не стигам до себе си.  Mr. Green Само малко да ми се измие челото, че на мен коафьор ми е мъжо, а мъжо много ме плеска, и веднага ще ви се покажа  Joy

Black Lady, за отоците док каза, краката да почиват на по-високо от тялото  Peace Не знам колко е сериозно при теб, но и моите са отекли. Не спадат от нищо. Изследвах албумин и е отрицателен. Док каза, че щом нямам албумин и кръвното е в ред, значи всичко е ОК. Малко като чукани стоят моите, няма ми ги стройните глезенчета, но аз вече с толкова неща се примирих, че още една екстра ще я изтрая все някак два месеца. Само маратонките ми стават все още, та явно ще раждам в спортно облекло.  Mr. Green

dudinki, дано не се включвам късно. Чай от шипки, препечен хляб, ориз, картофи, обикновени бисквити, солети  Peace

Gabs90, на първа страничка са ни термините. Добре дошла   bouquet Ако искаш се представи - от къде си, на колко години, коя бременност по ред...

Ох, момичета винаги намирате добра дума за мен. Благодаря ви! Какаво щях да правя без вас   bouquet
благодаря на 24 от София втора бременност!дъщеричката ми е на 8 мес сега чакам момче

# 527
Здравейте момичета!

Цвете, бъдете много здрави с малкия голям мъж! Пожелавам му бързо качване на грамчета, а на теб бързо възстановяване!

Перу, ЧРД на патерица! Бъди много здрава, щастлива, обичана и с прекрасен пухкав розов подарък през май Simple Smile

Честита Баба Марта и 3ти Март отново на патерица Simple Smile Бъдете много здрави!

Аз отново съм хремава, 2 месеца как удържах бе з болести, направо не знам! Хем малкия беше толкова болен през това време, и по болници ходихме и не се разболях! Сега, излязох по-леко облечена на разходка в Южния парк в събота и то пък такъв вятър духаше, значи, отвя ми главата! И сега отново се боря със сополи, а моите са отчайващо упорити!!!

За киселините - имам ужасен опит от предната бременност - нищо не ми помагаше, повръщах до последно, не спях, направо не ми се живееше по едно време! Сега се усещам, че от домати положението е отчайващо тежко, затова ги избягвам, но снощи например, една домашна лютеница със сиренце хапнах, цяла нощ не съм спала от изгарящи болки!

За течението - - и аз съм в кюпа! Ежедневните превръзки са ми ежедневие Simple Smile

Gabs90, Добре дошла! И определено те признавам, смелчага си! Май няма да имат и 1 година разлика децата Simple Smile

Black Lady, аз бях така с предишната бременност - бях заприличала на плондир, ужасяващо оттекла и подута, а всички изследвания и кръвно ми бяха в норма! Като родих - стана още по-зле, но слава богу след 8 дена всичко се нормализира! Дано при теб, щом изследванията също са в норма, по-бързо да отмине!

Ами мисля да приключвам с фермана, пожелавам ви хубав ден  newsm68

# 528
Здравейте, момичета!

Официално ме мързи да идвам в офиса..докато се дотътря изтрещявам.

Искам да ви се похваля, че се зарибих със скрапбукинга и си купих материали за албум на бебо! Много ме кефи принципа, супер интересно е, а на мен много ми харесва да се занимавам  Grinning. Когато го завърша, ще го кача да се похваля! Simple Smile)

# 529
Здравейте и от мен - ние изкарахме горе долу спокойни почивни дни- изкарах някаква настинка или не знам и аз как да го определя. Започна с гърлото- 3 дни, после хрема- 3 дни + някаква никаква температура 37,2 - и на другия ден- нищо- все едно не е било  newsm78 Обикновено ме почва всичко това но наобратно - нищо - важното е, че успях да пресека всичко с бабини илачи. Изядох толкова много лимони, че ММ се сбърка горкия + много мед и чай и няколко вечери хапнах доста лук и чесън ...  Embarassed Мисля, че и това, че пия Биозин спомогна за бързото и леко преминаване. Времето е много лъжливо - внимавайте с разходките  Naughty  Wink
За течението и аз имам някакво - като ходя сега на ЖК ще помоля да пуснем МБ. Вече имах веднъж гъбички (без някакви оплаквания), а съм чувала, че пак се появяват и ме е страх да не са се завъдили пак.
От няколко дни доста почна да ме боли кръста и само полягване помага. Ама както и да е - нямам други оплаквания- все пак влязох в 8 месец  Party Simple Smile

# 530
  • София
Здравейте и от мен  Hug
Цветенце, прекрасна, честит ти малък мъж, нека бързо и безпроблемно се възстановява и натрупа бързо килограмчетата до изписване. Дръж ни в течение, сигурна съм че всичко ще е наред, за това честичко да се включваш само с хубави новини  Heart Eyes

Ние сме добре, бяхме в Копривщица за почивните дни, големи разходки, голямо нещо, добре си прекарахме. И бебо преживя една кратка война, докато гледахме вчерашната възстановка на площада, но не се впечатли от гърмежите  Laughing
Тази нощ много неспокойно спах, изобщо не ми беше удобно, постоянно се въртях, а вече усещам, че преместването от ляво на дясно и обратно става все по-трудно и тежко  Simple Smile
Говорите си за течения, аз съм с ежедневни превръзки от началото още, първо заради утрогестана, но и след спирането му си имам нужда, съвсем нормално е, не се притеснявайте. Важното е редовно да взимате секрет и да лекувате, ако излезе нещичко.

# 531
здравейте и от мен  Simple Smile
Аз сравнително рядко пиша, но днес съм в такава еуфория, след поредната ЖК.

Моето момче вече тежи 1950 грама, и по размери върви към 30 г.с., ии докторът каза към 7 май да го очаквам вече. Днес на консултацията имаше студенти и докторът беше много подробен  Sunglasses, но добре че само на ехограф ме гледаха. Обяснява им нещо за Rh  фактора, при мен е отрицателен, а ММ е +, и на ехографа се гледало дали няма изливи на определени места. Нямаше при мен , де Simple Smile
Някак си изведнъж осъзнах, че имам само два месеца за подготовка, не че са малко.
Но по календар, дата беше 21 05 и сега ме изненадаха.

поздрави на всички.  bouquet
болничките, оправяйте се бързо  Hug

# 532
Здравейте момичета!

Цвете, бъдете много здрави с малкия голям мъж! Пожелавам му бързо качване на грамчета, а на теб бързо възстановяване!

Перу, ЧРД на патерица! Бъди много здрава, щастлива, обичана и с прекрасен пухкав розов подарък през май Simple Smile

Честита Баба Марта и 3ти Март отново на патерица Simple Smile Бъдете много здрави!

Аз отново съм хремава, 2 месеца как удържах бе з болести, направо не знам! Хем малкия беше толкова болен през това време, и по болници ходихме и не се разболях! Сега, излязох по-леко облечена на разходка в Южния парк в събота и то пък такъв вятър духаше, значи, отвя ми главата! И сега отново се боря със сополи, а моите са отчайващо упорити!!!

За киселините - имам ужасен опит от предната бременност - нищо не ми помагаше, повръщах до последно, не спях, направо не ми се живееше по едно време! Сега се усещам, че от домати положението е отчайващо тежко, затова ги избягвам, но снощи например, една домашна лютеница със сиренце хапнах, цяла нощ не съм спала от изгарящи болки!

За течението - - и аз съм в кюпа! Ежедневните превръзки са ми ежедневие Simple Smile

Gabs90, Добре дошла! И определено те признавам, смелчага си! Май няма да имат и 1 година разлика децата Simple Smile

Black Lady, аз бях така с предишната бременност - бях заприличала на плондир, ужасяващо оттекла и подута, а всички изследвания и кръвно ми бяха в норма! Като родих - стана още по-зле, но слава богу след 8 дена всичко се нормализира! Дано при теб, щом изследванията също са в норма, по-бързо да отмине!

Ами мисля да приключвам с фермана, пожелавам ви хубав ден  newsm68
да 10 мес ще им е разликата!живи и здрави да са ни! От както коремчето порастна хората ме гледат мн странно като видят и малката в количката!

# 533
Gabs90 май ще водиш класацията за най малка разлика  Heart Eyes Планувахте ли така да станат нещата или просто случайно?
Сега да се покаже и бъдещата мама с  най голямата разлика между дечицата   bouquet

Мен нещо от НОИ ме вбесяват, писах и в счетоводната тема, да не разтягам тука локуми. С две думи имам двама работодатели, когато си взех ПИК и проверих се оказа че срещу болничните от втория работодател пише "в момента се обработват" , а става дума за болнични от ноември, пък нито са ги връщали, нито е имало някакъв проблем. Писах им, ходих до тях да ги питам, при тях излизали че всичко е преведено  #Crazy Днес си отварям отново справката и вече гледам че срещу тях има някакви суми и пише че са изплатени с днешна дата, при условие че са подадени ясно кога...декември, януари! Сега със статус "в момента се обработва" стои само най първия. Писах им отново мейл да видим какво ще кажат.

Бебчо е доста активен днес и доста силен, не са бурни движенията, обаче са доста заякнали  Grinning Сигурно е защото снощи се наядох като прасенце с кебапчета, пържени картофи и чаша бира  Mr. Green Всъщност ММ искаше кебапчета, дъщерята пък пържени картофи , та нали съм Мека Мария  Laughing

# 534
  • Варна
Аз съм в 30-та седмица вече, мога ли да си честитя осмия месец или е рано? newsm78
Нещо взех да ги обърквам тези лунарни и реални изчисления.

Започнах по-рядко да го чувствам бебето, докато преди двадесетина дни примерно имаше дни с почти непрестанна активност, сега е по-спокойно. Не знам дали му е тясно вече или е станало по-мързеливо.
Утре съм на лекар, ще науча новините тогава.

# 535
Gabs90 май ще водиш класацията за най малка разлика  Heart Eyes Планувахте ли така да станат нещата или просто случайно?
Сега да се покаже и бъдещата мама с  най голямата разлика между дечицата   bouquet

Мен нещо от НОИ ме вбесяват, писах и в счетоводната тема, да не разтягам тука локуми. С две думи имам двама работодатели, когато си взех ПИК и проверих се оказа че срещу болничните от втория работодател пише "в момента се обработват" , а става дума за болнични от ноември, пък нито са ги връщали, нито е имало някакъв проблем. Писах им, ходих до тях да ги питам, при тях излизали че всичко е преведено  #Crazy Днес си отварям отново справката и вече гледам че срещу тях има някакви суми и пише че са изплатени с днешна дата, при условие че са подадени ясно кога...декември, януари! Сега със статус "в момента се обработва" стои само най първия. Писах им отново мейл да видим какво ще кажат.

Бебчо е доста активен днес и доста силен, не са бурни движенията, обаче са доста заякнали  Grinning Сигурно е защото снощи се наядох като прасенце с кебапчета, пържени картофи и чаша бира  Mr. Green Всъщност ММ искаше кебапчета, дъщерята пък пържени картофи , та нали съм Мека Мария  Laughing
просто станаха!

# 536
Аз съм в 30-та седмица вече, мога ли да си честитя осмия месец или е рано? newsm78
Нещо взех да ги обърквам тези лунарни и реални изчисления.

Започнах по-рядко да го чувствам бебето, докато преди двадесетина дни примерно имаше дни с почти непрестанна активност, сега е по-спокойно. Не знам дали му е тясно вече или е станало по-мързеливо.
Утре съм на лекар, ще науча новините тогава.

Тайга, от 27 до 30 вкл. е 7 календарен, 8 лунарен. Следващата седмица май официално си в осми.

Май сме с точно месец разлика с теб - аз съм в 27, първа на 7 календарен Simple Smile)

# 537
# 538
  • burgas
Ники, ти си ги заслужаваш  Hug ще чакаме снимка!
 Тайга, при пълна 31г.с. влизаш в 8ми календарен
Аз както ви казах след фризьора си докарах контракции два дни, а днес и 3 болезнени, не много но се усети. Аг ми увеличи лекарствата за 2 дни дано намалеят, че съм на макс макс доза. Поне ми каза да не ходя в болницата, а това ми подейства добре. Тук в Девата да отидеш и да кажеш боли ме дупето и ще те приемат, само и само да точат, а пък на мен ми действат много кофти болниците.

# 539
Здравейте момичета.Аз направо почвам с оплакването.Малкия ми от миналата седмица  е с гнойна ангина,днес уж го заведох профилактично,че още накашля,налепи няма.гърлото вече добре,но сливиците пък сега са почервенели .Той обаче изобщо не се чувства болен и направо ме изцежда физически.Все иска да ходим на някъде,да играем на нещо,не се спираме,а вечер,като седна и съм толкова скапана ,че едва ставам после.Може би и това е причината ,от няколко вечери или по скоро следобеди корема ми да става на камък.Просто ,като тръгна да правя нещо или да ходя на някъде става бетон и е адски неприятно ,не е болезнено но до вечерта си е периодично.И с първата бременност съм имала фалшиви контракции ,но не толкова постоянни и неприятни.Явно и годините си казват думата,и се надценявам ,че може да е като първия път на крак постоянно до последно.Та се надявам скоро да му мине напълно и да тръгне на градина,че с него и с моите си задължения в кобинация с напредналата бременност май няма да ми се получи.Иска ми се все да му угаждам,и всичко сама да си върша ,ама вече хич не ми се получава newsm78Оплаках се,не ,че много ми олекна ,но поне знам ,че може да ме разберете,че на ММ странно му звучи #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт