С мартенички да се украсим, здрави МАЙски рожби да родим! - Тема 12

• 36 890
  • 703
  •   1
Отговори
# 570
  • сф
ами познавам хора, дето са го правили това същото. личен опит нямам обаче.

# 571
Бибс, ти ми даваш страхотна идея с фризера  Thinking Малко йезуитски го изтълкувах, но фантазията ми заработи - та, значи, ако имам повод за купон, мога да си пийна няколко питиета, като за 2-3 дни после да ползвам от замразения елексир  newsm78

Даже 2-3 дни са много. По бързо се излъчва алкохола. През това време обаче все пак ще трябва да се цедиш и да хвърляш. Другата хватка е че трябва кърменето бебе да е съгласно да яде от шише  Mr. Green

Аз съм го намислила за едно кръщене в края на юни, ще видим дали ще ми се получи номера или бебо ще пие коктейл Млечен рай /мляко и ракия/  Joy

# 572
  • В градината...
2-3 са много, ама според количеството  Mr. Green Майка ми ме е включвала на системи на 2 пъти  Embarassed Embarassed
 Млечен рай- много добро hahaha hahaha hahaha

# 573
  • гр. Бургас
Tribeca , Никки , бройте ме и мене за лекции и разходки . Аз така и не можах да отида на нито една лекция , пък и не ги знам къде и как се провеждат . Та .. ако чуете и решите нещо да пишете и на мен   Nature Sunny .

pastetka и аз имам куче , но моето смятам да не го допускам в стаята . Не знам твоето каква порода е , но моето е Джак Ръсел и е непоносим досадник и много игрив . Не се усеща как ми скача да ми се радва и на няколко пъти щеше да не събори . На 10 месеца е и не знам каква реакция може да направи към бебето . Играе си с всичко дето мърда и не мърда  Mr. Green . А и прави много косми и в началото поне ще го огранича от бебчето .

# 574
  • Монтана
Момичета аз си взех помпа за кърма съвсем обикновенна,на Бертони защото ме е страх,че може и да нямам кърма и затова реших някаква по-евтина да взема.
По-въпроса с кучето и ние си имаме,един малък нахалник породата му е пекинез,във стаята където ще бъде бебо със сигурност няма да влиза.Мисля тъй,като сме в къща,да бъде на втория етаж в стаята на девърът ми.Там ще спи и ще си играе като иска да излиза,можем спокойно да го изведем през друга врата няма да има достъп през стаята.Но незнам как ще бъде със кухнята,тъй като свекърва ми иска той да си бъде както и преди в нея да си играе и така.А аз не искам там да е,защото нали шишетата на бебето,бибите му ще са там,а той като се мърда с опашка и може да остане някой косъм на тях. Crossing Arms  newsm78 Момчета следмалко отивам на преглед да видим бебо,дали още е седалищен и колко сме пораснали.И дано тоя път да успеем да го снимаме на 4Д,че миналия път неуспяхме  Praynig  Hug

# 575
  • Бургас
Заформя се чудесна бургаска среща. Надявам се другата седмица баткото вече да е на училище. Така, че ако искате тогава. Аз междувременно ще разгледам дали ще има по това време лекции някъде.  Hug

За помпата - аз също ще съм с ръчна на Авент. Мисля да я ползвам само в началото в болницата, когато бебето все още ще суче малко, за да не се препълня. После се надявам всичко с кърменето да тръгне добре и да не ми трябва.
Моят съвет е, ако имате от кого да вземете помпа за началото, да го направите. Помпата е скъпа инвестиция и не е ясно до колко е оправдана. А, ако в крайна сметка се окаже, че много ви трябва, защото ще цедите примерно и ще оставяте кърма за хранене с шише или пък по някаква друга причина винаги може да купите електрическа.

# 576
  • Варна
Ето ме и мен след прегледа днес. За жалост, новините не са толкова добри вече - тромбофилията е започнала да си показва рогата. Околоплодните води са силно намалени, на минимума на долната граница Sad
И бебето вече не върви със седмица напред - засега няма и изоставане, но ще видим.
От сега нататък трябва да броя движения постоянно и ако паднат под 10-15,  веднага да ходя в болницата за проверка. Освен това ме чакат ехографии на две седмици, вероятно и по-често. Следващият път ще говорим по-подробно какво се случва, в зависимост от тогавашното състояние. Вероятно в някакъв момент ще се наложат и ежедневни посещения. Ако се забележи страдание на плода, ще го извадят веднага.
Нямаше спокойствие!

# 577
Ех, Тайга, верно нон стоп нещо има при теб. За колко време са ти спаднали така водите, звучи значително много спада. Пожелавам ти да няма проблеми и да износиш поне до началото на деветия, много ти се събра   Hug
Аз имам някакви електроцити в урината 6-7, казаха ми да пия повече течности и Неоринал таблетки. Вече се чудя за тия хапчета, със шепите ги гълтам. Утре ще отида и при другия си лекар, да видим и той какво ще каже, ако се налага ще пия, няма как. Някой има ли с такава диагноза да сверя лечението?

# 578
  • Варна
Преди 28 дни беше предната ехография, тогава всичко изглеждаше наред. Две седмици по-късно обаче се установи, че матката ми не нараства (според меренията на акушерката), не знам дали има връзка между двете.
Надявам се бебето да стане поне 2 кг, в момента е 1,640.

# 579
  • София
seagirll, и аз пия неоринал. На мен ми го изписаха уж превантивно срещу цистит, но за съжаление не ми помогна - вчера правих изследвания и пак имам бактерии, писна ми вече, само ми изписват антибиотици и 3-4 дена след като ги спра, пак започва същата история... Преди неоринала обаче и другите резултати от урината ми бяха много зле - имах ериторицити, левкоцити, белтък, кръв и какво ли не още - сега са се изчистили, така че при теб може и да помогне. Той май беше на билкова основа - екстракт от бреза, така че не мисля, че може да навреди нещо.

# 580
  • В градината...
Тайга, дано се закрепите още месец  Hug От друга страна, многото мина  Peace
Азпри бактерии пих цистостоп рапид, след което цистостоп хроно - имат ударни дози екстракт от червена боровинка. Сега на моя глава започнах цистостоп хоно, защото усещам нещата, че пак са към цистит.

# 581
Здравейте Simple Smile
За помпите - аз съм и с ръчна и с електрическа на Топи Типи. Дано имам кърма, наканила съм се и аз да замразявам, с идеята да ми върши работа като реша да пийна Simple Smile
На мамите с проблеми пожелавам бързо нормализиране.
Цвети, как сте с малкия герой?

# 582
  • burgas
Аз си взех ръчна на Медела.
Тайга, зная че каквото и да ти кажа няма да те успокоя, затова  Hug не може ли да ходиш всяка седмица да те следят, за твое спокойствие?  Ти си много много силна мацка и ще изчакате до 9м  Hug Извинявам се за тъпия въпрос, но има ли как да усетим ако ни спадат водите?
Цвети , кажи как е малкото съкровище

# 583
Тайга, стискам палци да докарате до 9 м., пък после по-спокойно. Следи се често, щом трябва, кураж ти пожелавам!  Hug
С каката и аз бях замразила много кърма. Пила е от нея, освен това като я захраних слагах кърма в пюретата, които й правех. Само така ги ядеше. После на една приятелка й се наложи да спре да кърми, а детенце не искаше АМ, та първо го кърмих, а след това дадох доста кърма. Та съм доволна, малко изхвърлих накрая. Сега се надявам да си кърмя, но и да замразя малко, че лятото съм на сватба на много близка приятелка Simple Smile

# 584
Привет мацки...
Тайга  Hug Всичко ще е наред.
Цвети как сте с бебчо?
Момичета, говорих с доки за подуването, каза да минавам на "безсолен режим", да почивам повече и да меря кръвното сутрин и в акривната част на деня ми. А и без шоколад, което не е ново. Аз си позволявам по някога, но резултатите са ми ок. И за да не ми изписва протеинови барове, каза да ям извара  Confused Аз никак не обичам, но ще се жертвам. Била много полезна.
Иначе след проблема с отоците онзи ден, нещата се стабилизираха и са съвсем леки, направо незабележими. Дано продължи така...

Общи условия

Активация на акаунт