С мартенички да се украсим, здрави МАЙски рожби да родим! - Тема 12

• 36 891
  • 703
  •   1
Отговори
# 555
Flower, как сте с малкото ни геройче? Hug

# 556
За мен лично помпата е сред най-необходимите покупки за бебето и за майката.Относно вида й-аз лично ще взема механична, защото електрическата ми идва прекалено скъпа инвестиция, която не е сигурно колко време ще се ползва/и дали изобщо/.Познавам мами, на които почти не им се е налагало да се цедят.Докато аз едно време успявах да изцедя по едно голямо шише след като нахранех дъщеря си, а като наближеше следващото хранене пак започвах да тека.  Animal Cow При повечето мами нещата се урегулират на принципа на търсенето и предлагането, и цеденето става излишно в съвсем скоро време, както и скъпата електрическа придобивка  Wink

# 557
Mother of princess и нашето тържество е днес, до сега правих прически и приготвях багажи  Heart Eyes
Стелла, предния път се бях приготвила с ръчна помпа на Авент, много хубаво източваше всичко, но имах ужасно много кърма и бързичко си купих и електрическа, ходих и на работа и постоянно цедях, освен кърменето, така че си я избих Simple Smile Сега с двете бебета пак ще пробвам първо с ръчната, защото ако и двете сучат няма да остава много материал за цедене. Много мами на близначета обаче не могат да се справят със самото кърмене и само цедят, в този случай ще е удачна електрическата. Според мен имай си една ръчна, а ако ти стане много трудно и имаш нужда, тогава си вземи електрическа.  Peace  Честит 8ми месец, чакам го и аз след няколко дни Wink
Flower, пиши как сте с бебочето, че ви мислим   bouquet

# 558
Здравейте, аз съм новичка в групата Simple Smile, виждам че тук има толкова много бъдещи мами като мен...колко е хубаво да не си сам  Heart Eyes .

# 559
Аз си взех и от двата вида помпи на Томи.

# 560
Имам ръчна на Авент, доста съм я ползвала и съм доволна. Ще си я ползвам пак, ако се налага.

# 561
Tribeca, Nikki надявам се да се включа към вас съвсем скоро. Засега замислям от 15 март вече да приключвам с работата и ако успея ще ходим на разходки заедно Simple Smile  Praynig  bouquet

# 562
Мами аз със дъщеря ми си взех електрическа помпа спаси ми живота направо както не искаше и да ме захапе още повече!имам и ръчна но определено електрическата е животоспасяваща хахахха

# 563
Аз още не съм взела помпа, но моя приятелка, която роди миналата година каза, че е предоволна от механичната на авент. Друг е въпросът, че нейната маймунка не иска шишета, никакви..и цеденето стана излишно.

Никки, взех си материалите за скрапбукинга от магазин Идея на Славейков, имат и онлайн магазин - http://ideahobby.bg/%D0%97%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%81.html. Другото място е Слънчоглед, и оттам онлайн може.

В интернет има прекрасни идеи за бебешки албуми! Просто великолепни. Аз започнах моя - имам корици и една страничка. Малко бавно става, защото режеш, лепиш, но е много приятно. Simple Smile)

Със сигурност ще се похваля с готово творение, когато съм готова  newsm44

# 564
Tribeca, нашият най-голям батко вкъщи е 1999 роден Simple Smile С малкия разликата им е 10,5г, а сега с бебето ще са 15,5г!

Renji, абсолютно нормално е след като паднат гнойните налепи сливиците поне още няколко дена да са си червени! Даже и кашлицата си е в реда на нещата! Важното е, че след като са се изчистили налепите, оздравяването е съвсем близо Simple Smile Стискам палци!

Аз пак ще си ползвам електрическата помпа на Томи Типи, не че имах кой знае колко кърма предния път де, ама пак си е в пъти по-удобно според мен, отколкото да стискаш с ръце!

lidianka, добре дошла!

# 565
  • В градината...
На мен от ниския магнезий така ми се схващат и болят ръцете, че сутрин не мога да ги свия, камо ли да цедя с помпа  Mr. Green

# 566
Аз миналата Б бях с някаква супер елементарна ръчна помпа и нямах проблеми. При мен кърмата просто си течеше и без да се стискам или да ползвам помпи. Вечно бях с подплънки и мокра, сменях тениски по 100 пъти на ден Simple Smile. Старата помпа я хвърлих много отдавна, сега си взех механичната на авент, ако съм като преди сигурно пак няма да я ползвам много. Взех я по-скоро ако се наложи ММ да храни бебо по някаква причина да съм подготвена. За това си мисля, че чак от електрическа няма да имам нужда. Пък и ми се струва скъпа инвестиция без да знам ще имам ли реална нужда от нея.

# 567
Здравейте и от мене Цвете радвам се че намираш време да ни пиеше с Инфо   Hug
Black Lady и аз имам оточи дори някой път ме наболяват а вчера за първи път и пръстите ми бяха отекли но до края на деня се оправиха .Но краката си седят нормално е Simple Smile .
Мн често и изтръпват Simple Smile

Сега се надявам това гадно време дето е днес да се оправи че,събота спокойно да се разходим за количка и креватче да гледаме Simple Smile #Cussing out

# 568
  • сф
ще ползвам помпата си от миналия път - ръчна на авент, даже ми я даде една приятелка, която не я беше ползвала. т.е ще й е някъде към 3та употреба Simple Smile
миналия път много цедене падна, първо в самото начало, имах и момент на хиперлактация... сега ще го давам по-лежерно с цеденето, че не ми се изхвърлят пак 10 литра замразена кърма. тогава ме беше страх да не се разболея от нещо и да се наложи да спра кърменето преди 6тия месец и склада във фризера ми даваше някакво спокойствие  Rolling Eyes

# 569
  • В градината...
Бибс, ти ми даваш страхотна идея с фризера  Thinking Малко йезуитски го изтълкувах, но фантазията ми заработи - та, значи, ако имам повод за купон, мога да си пийна няколко питиета, като за 2-3 дни после да ползвам от замразения елексир  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт