„Завръщане”/ Sila /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 7

• 116 258
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
  • Разград

# 166
  • Разград

# 167
Обещания превод от сръбски:
Скрит текст:
Събудете се хора...
Животът е обезчестен/безчестен...
Дошло е време/момента/ да търсим Вашата помощ...
Самота и безпомощност...
Дали някога ще се върнат у дома тези, които заминават.../2/
Това не е Божията заповед/воля/команда/...
Това го правят хората!
Това не е нещо което идва от Бога...
Може ли деца да се раждат с оръжие?
Обичаи/традиции /3/
Не може ли/Възможно ли е Божиите служители да станат слуги на хората?
Хвърляте омраза от заслепените си сърца...
как това може да донесе правда....

Благодаря за превода!   bouquet
Супер   bouquet Ако някой има желание може да вградим превода в клипа и така ще я имаме тази песен и с български субтитри. Аз лично за съжаление не мога  Peace

# 168
Добро утро момичета, още съм в леглото, но просто нямах търпение да видя какво става из темичката  Grinning И каква страхотна изненада- имаме си серияяя, веднъж ще реша да си легна навреме и ще излезе серия Simple Smile)) Децата не са на градина, правя им закуската, пускам им едно филмче и отлитам при Боран Ага Simple Smile

P.S. Редактирам, с една усмивка от нашия човек -да ни е хубав деня  Laughing

# 169
Добро утро момичета.
Скрит текст:
Снощи пак до късно гледах агата. Много тъжни серии предстоят, чак се разплаках снощи. Колко е хубаво вече да го гледаме толкова влюбен. Когато майката Бедар разказваше за кланеца направо усещах как Боран иска да стане и я да прегърне и направо се изгаря от вътре. Много силно е привързан към нея. И как веднага заряза всякаква работа и започна да и мисли изненадата. А във вилата просто беше върхът. Не знам кой може да устои да не се разплаче. А като знам и какво следва....Ах , Боран, ах, Съла...

# 170
  • гр.Пловдив
Мацки ,колко серии е сериала?Дано е по-дългичък Praynig

# 171
Мацки ,колко серии е сериала?Дано е по-дългичък Praynig
[/quote

не е много дълъг, 79 оригинални серии

# 172
Скрит текст:
на мен ми е много чудно как такъв простак като Азад по-нататък ще започне работа във фирмата в Истанбул. То щом той може, значи всеки го може. Тука не са го измислили много добре
Скрит текст:
Много добре са го измислили даже.... Той и Джелил  тръгна управител на фирма да става - аз се забавлявах много с тях- ще видиш и от двамата какви бизнесмени става- много добре са показали простотията им- при нас такива като тях с лопата да ги ринеш- всеки се напъва шеф да става

Мари, пак мислим еднакво! Споделям написаното в спойлера дори добавям, че бяха необходими като образи.
те са нещо като представителна извадка на по-голямата част от мардинското общество... чрез техните образи дават представа на зрителя за населението, което е под юрисдикцията на агите... така мисля аз.

# 173

а на тази песен кой може да устои

# 174
Добро утро

Гледам ги двамата и се чудя - защо не си признаят че са се влюбили. И Боран е много непостоянен ,единия ден я гони от стаята на бившата и спи на друго място а на другия обезумява от ревност.
Чета ви момичета и ми прави впечатление че повечето от вас са гледали вече сериала. Не съм го гледала, дори и не бях го чувала. Не ме впечатлиха дори рекламите по телевизията.
И сега ще си призная че ме впечатли Боран - видях го на първа страница на програмата в един съботен вестник. Очите ми залепнаха за него, чок гюзел беше, и то много чок.  Запалих се да гледам един хубав мъж а то и сериала излезе хубав.
Приятен ден на всички.
И малко членски внос

# 175
Добро утро, момичета.

Имаше една статия във вестник ТВ сага за сериала. Там прочетох, че  Джансу и Мехмет в реалния живот нещо не били в добри отношения, а феновете са ги спрягали за двойка.  И двамата сподляли, че втори път не искат да играят заедно.
Сега като гледам клиповете с каква нежност и любов се гледат, милват и прегръщат, не мога да повярвам, че това е истина. Трябва да си голям професионалист, за да можеш да загърбиш личните си отношения и да си свършиш работата както трябва.
Та да ви питам , знаем с какво са се занимавали преди да започнат да снимат, дали са минали през някаква актьорска школа или те си го могат?
Нещо много дълго стана. newsm78

# 176
Момичета, какво стана след последната реклама - не можах да видя и много се ядосах. На Боран му звъннаха, че Съла е с приятеля си в едно кафене и от там нататък не съм гледала.

аз да си повдигна питането

# 177
Момичета, какво стана след последната реклама - не можах да видя и много се ядосах. На Боран му звъннаха, че Съла е с приятеля си в едно кафене и от там нататък не съм гледала.

Общо взето така свърши. Единствено мисля, че си пропуснала как бащата на Съла започна да и се подмазва, ако това е най-точната дума...

# 178
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен

И като хукна тоя ми ти Боран. Стъпалата през 3 ги вземаше. Супер много се ядоса. Ще ходи да ги търси. Ама през това време дадоха Съла как се прибра в майкини си със малкото братче. Носеше и подарък някакъв и купила. След тях се прибират бащата и брата със разни покупки. И Съла и брат и решиха да се прибират и си тръгнаха. И това беше. Тая вечер ще гледаме  екшън и ужас.
Както обикновено на най-интересното място свърши.

# 179
Добро утро на всички ви! Имайте един ден, в който всичко ще е по-добро от вчера!  bouquet
Колкото до сериала - много може да се говори за традициите в тази част на света, за колорита, примирението и пр. За първи път се срещнах с това изключително непознато и неприемливо за мен къстче свят в "Ако бях облак". Преобърнах интернет, за да разбера, да проумея...
Приемам този сериал, като тържеството на любовта. Борбата, за която си струва всичко - и пистолетите, и мъката, дори сълзите. Любов, която е скъпа, но пък за сметка на това заслужаваща си.
Приемам, че сериала е за любовта без която не можем, пожелавайки си да я има в реалността някъде, където някой е проумял, че викът на сърцето е по-силен и значим от шума на парите...

И в съзнанието ми изникна това....Любовта към една жена, изразена по неповторим начин...

Я помню чудное мгновенье:
Передо мной явилась ты,
Как мимолетное виденье,
Как гений чистой красоты.

В томленьях грусти безнадежной,
В тревогах шумной суеты,
Звучал мне долго голос нежный
И снились милые черты.

Шли годы. Бурь порыв мятежный
Рассеял прежние мечты,
И я забыл твой голос нежный,
Твои небесные черты.