„Завръщане”/ Sila /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 7

• 116 358
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
на Джансу все обаче и се пада да играе с хубави актьори. Много си допадаха с Кенан в "Езел" и сега също. И двамата са едни високи, красиви, с едни големи и хубави ръце, с дълги пръсти и винаги с добре поддържани нокти. Аз винаги забелязвам това у един мъж. Ръцете са важна част за мен. А на
Скрит текст:
11 епизод много хубаво ми стана като я питаха журналистите дали ще остане завинаги и той как и хвана ръката...

"Ръцете са важна част за мен" - същото казва и Мехмет Акиф в едно интервю. По този признак избирал жените.

# 256
Момичета, ще ви омръзне от моите въпроси, но да попитам. Пак някъде четох, че един от двамата актьори имал клауза в договора да няма целувки ( кой беше нещо не съм запомнила). Вие знаете ли нещо такова?
Въпреки, че нямат страстни целувки сцените са им жестоки. Любовта струи от всяка фибра на тялото им.
аз не знам такова нещо. О, значи много сме изгубили. Представям си щом сега така ни палят , какво щеше да бъде ако имаше нещо от рода на това http://vbox7.com/play:8bffcde761 /от 2,44 нататък/ или това http://vbox7.com/play:1a9a57ce

# 257
на Джансу все обаче и се пада да играе с хубави актьори. Много си допадаха с Кенан в "Езел" и сега също. И двамата са едни високи, красиви, с едни големи и хубави ръце, с дълги пръсти и винаги с добре поддържани нокти. Аз винаги забелязвам това у един мъж. Ръцете са важна част за мен. А на
Скрит текст:
11 епизод много хубаво ми стана като я питаха журналистите дали ще остане завинаги и той как и хвана ръката...

"Ръцете са важна част за мен" - същото казва и Мехмет Акиф в едно интервю. По този признак избирал жените.
Знаех си, че сме един за друг.

# 258
за другите актьори незнам, но между Мехмет и Джансу има много горещи сцени, нещо много необичайно за турските сериали и чак се чудя как са се навили. И още по ми е интересно как тези сцени са се приели във турското общество.  И как реалистично ги играят. как да повярва човек, че Мехмет и Джансу не са се понасяли.
защото са омъжени, затова по горещите сцени не са табу и са повечко
нормално е между съпрузи да има такива отношение
турския СЕМ се задейства когато не са омъжени главните герои , а и 2006год. Ердоган още не е бил толкова надъхан

# 259
Днес с една приятелка коментирахме филма и тя каза само " Те още не знаят да се обичат, а толкова много се искат"
Съгласих се с нея .

# 260
Не знам дали Съла не знае какво иска.По скоро тя иска две взаимно изключващи се неща.Иска Боран ,но иска и живота си в Истанбул.Иска да живее с Боран ,но не иска да приеме традициите им,не иска да се превърне в една от всички онези жени подчиняващи се безропотно на мъжете.Затова и се държи така ,затова го предизвиква,показва му характер ,неподчинение
Според мен това е нейния бунт срещу всичко ставащо около нея,борбата и да запази идентичността си
Емре  остана единствената и връзка с предишния и живот и затова така се е вкопчила в него

# 261
С една приятелка си говорихме, та тя каза, че чела някъде, че НАшият Човек съвсем реално искал да я шамари, тъй като била изключително недисциплинирана и постоянно закъснявала за снимки...Само не беше сигурна е ли МАА ошамарил Дажсу-то  или само му се е искало...
Та аз стигам до заключение, че Г-н не е просто МАА, а си е направо ММА...Гардеробиерката бита, партньорката тоже...май имаме слаб ангел... newsm78 newsm78 newsm78

# 262
за другите актьори незнам, но между Мехмет и Джансу има много горещи сцени, нещо много необичайно за турските сериали и чак се чудя как са се навили. И още по ми е интересно как тези сцени са се приели във турското общество.  И как реалистично ги играят. как да повярва човек, че Мехмет и Джансу не са се понасяли.

Като гледам химията между тях много ми е трудно да повярвам че не се понасят. А за тази близост и горещите сцени не се притесняват може би защото и двамата са били пред камера като модели и манекени.
Момичета имам една чуденка - в последната серия Азер от Дила ли видях или го припознах.

# 263
  • пуерто де сагунто валенсия испания
Здравейте!
За Джансу Дере -не я харесвам много ,но признавам, че в" Езел" се справяше добре, в  "Съла" също .
Наистина и избират все хубави партньори,  бивши манекени като нея, да си подхождат визуално .
Не я харесвам. Тя има повече стаж, разхождайки се по страниците на жълтите им парцали, отколкото сериали и филми е правила. Дори в едно тяхно предаване излъчваха кадри от някаква сватба и специално отделиха време за нея,показвайки я как хубаво беше направила тимбарицата - алкохолно или по друг начин...
Не я харесвам по принцип, но тук ми харесва как играе и не ме дразни, вярвам й на това, което показва, пък сега като я влече да каркочка- кой може да спре гората да се разлиства.
Въпросната сватба на която Джансуто и Бурчин Терзиоглу бившата съпруга ,на Мурат Йълдъръм се изложиха подобаващо, беше на Кая Аккая, техен колега.Като гледах клипа, жал ми беше за Мурат, той завалията не знаеше коя по-напред да озапти, благоверната си, или приятелката и . Grinning
  Като Съла обаче я одобрявам , добре и се е получила ролята.Каквото и да си говорим ,хората са професионалисти, щом като на екрана не личи и прословутата ненавист между двамата главни актьори  ,значи отлично са си свършили работата. На нас ни остава единствено да се насладим на крайния резултат.

# 264
Е айде сега да не ставаме по големи моралисти и от папата
какво значи била се напила на сватба,че то ако няма да се напие защо отива
друг е въпроса,че са ги издебнали да ги снимат
съвсем в реда на нещата си е всичко ,да няма кафе да пият на сватба  ooooh!

# 265
Здравейте!
За Джансу Дере -не я харесвам много ,но признавам, че в" Езел" се справяше добре, в  "Съла" също .
Наистина и избират все хубави партньори,  бивши манекени като нея, да си подхождат визуално .
Не я харесвам. Тя има повече стаж, разхождайки се по страниците на жълтите им парцали, отколкото сериали и филми е правила. Дори в едно тяхно предаване излъчваха кадри от някаква сватба и специално отделиха време за нея,показвайки я как хубаво беше направила тимбарицата - алкохолно или по друг начин...
Не я харесвам по принцип, но тук ми харесва как играе и не ме дразни, вярвам й на това, което показва, пък сега като я влече да каркочка- кой може да спре гората да се разлиства.
Въпросната сватба на която Джансуто и Бурчин Терзиоглу бившата съпруга ,на Мурат Йълдъръм се изложиха подобаващо, беше на Кая Аккая, техен колега.Като гледах клипа, жал ми беше за Мурат, той завалията не знаеше коя по-напред да озапти, благоверната си, или приятелката и . Grinning
  Като Съла обаче я одобрявам , добре и се е получила ролята.Каквото и да си говорим ,хората са професионалисти, щом като на екрана не личи и прословутата ненавист между двамата главни актьори  ,значи отлично са си свършили работата. На нас ни остава единствено да се насладим на крайния резултат.
Точно. Търсих клипчето, но не го открих. Чок резил си беше...На сватбата на брата на Сарп, точно така...По това време Мурат снимаше Сускунлар...Тогава ги разкостиха журналистите. След това имаше заглавия за наркотици и пр.... Чуднички са и двете...,но тук е прекрасница и няма да навлизам дълбоко в искрените си пристрастия...

# 266
  • Karlovo
Аз не издържах и снощи надниканах в руските сайтове, ама не е същото .Разбрах това което ме чоплеше ,но ще си го следя на български .
Много е хубав в ролята на га този артист, прегледах една серия на друг сериал с него ,не е същото излъчването което има.Ролята на ага много добре му пасва.

# 267

защото са омъжени, затова по горещите сцени не са табу и са повечко
нормално е между съпрузи да има такива отношение
турския СЕМ се задейства когато не са омъжени главните герои , а и 2006год. Ердоган още не е бил толкова надъхан

Joy Joy Joy Joy изкефих се на изказването ти за Ердоан  Joy Joy Joy   Peace
Много се изписа по темата че МАА едва ли не е побойник. Писаха и че на снимачната площадка се сбил с колега и за това е с превързана ръка, което в последствие влезе и във филма (когато си сразя ръката в "1та брачна нощ" ). Няма как да знаем до колко са верни тези неща, но за отношенията им с Джансу по-скоро ми бие на неизживяни мераци един към друг, отколкото истинска непоносимост.  Peace

# 268
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Здравейте!
За Джансу Дере -не я харесвам много ,но признавам, че в" Езел" се справяше добре, в  "Съла" също .
Наистина и избират все хубави партньори,  бивши манекени като нея, да си подхождат визуално .
  Като Съла обаче я одобрявам , добре и се е получила ролята.Каквото и да си говорим ,хората са професионалисти, щом като на екрана не личи и прословутата ненавист между двамата главни актьори  ,значи отлично са си свършили работата. На нас ни остава единствено да се насладим на крайния резултат.
Точно. Търсих клипчето, но не го открих. Чок резил си беше...На сватбата на брата на Сарп, точно така...По това време Мурат снимаше Сускунлар...Тогава ги разкостиха журналистите. След това имаше заглавия за наркотици и пр.... Чуднички са и двете...,но тук е прекрасница и няма да навлизам дълбоко в искрените си пристрастия...

Точно и аз търсех клипчето сега, но не го намерих. Ако някой попадне на него да го пусне.

# 269
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Чак моралисти- не, но все си мислех, че си пазят реномето. Все пак Турция е по- затворено обществото. А сега като се зачитам по форума то пиянски изцепки, по 2-3 брака, честа смяна на партньори... брей да им се ненадяваш.

Общи условия

Активация на акаунт