Техните грешки не са от тези, които не могат да бъдат поправени и преодолени във времето, даже напротив. Грешейки един спрямо друг виждам как все повече и повече се доближават един към друг.
Просто на мен много ми е мъчно за Съла и положението, и обстановката, в която попадна.
Добре, че Боран е със златно сърце та донякъде смекчава кошмарното й пребиваване тук.
Като се замисля тя е все на страната на слабите и имащите нужда от помощ. Подобно поведение не е опърничавост за мен, просто е първосигнална. Каквото и е на душата, това и е на устата, и в това няма нищо лошо но в нейния свят а не в света на Боран, в който подобно поведение на жена не само, че не се толерира а е абсолютно недопустимо.
Сами по себе си те не са два остри камъка а световете им, от които произлизат са различни и докато създадат своя собствен свят, в който само и единствено те, ще са в него мнооооого житейски камъни, ще им се стоварят на главите но слава Богу поне говорят на един език, този на любовта, и той, ще ги спаси да оцелеят във времето, и да остареят уважаващи се, и обичайки се.
Що се отнася до другите герои към този момент не мога да съм крайна в мнението си за тях, защото разбирам всеки и защо е постъпил по даден начин а не по друг в определен момент.
Само братовчеда на Боран ми е крайно черен образ и не виждам нищо човешко в него. За мен е жив Дявол в човешки образ.
Не знам какво им предстои, попрехвърлям отвреме-навреме някоя и друга серия но оттук-оттам.
Гледам по БТВ и епизодите в Датата, защото съм нетърпелива но сигурно е така както казваш, че,ще му създава проблеми(според мен, ще е неволно а не с умисъл) а той все, ще е до нея.
Знам какъв, ще е края и той ми е достатъчен за да понеса каквато и да е драма в сериала.