„Завръщане”/ Sila /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 7

• 116 330
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
Скрит текст:
В момента те се опознават и опознавайки се е съвсем нормално според мен да допускат грешни ходове един спрямо друг, и да си дават неясни сигнали, затова не виня, и не оправдавам ни единия, ни другия.
Техните грешки не са от тези, които не могат да бъдат поправени и преодолени във времето, даже напротив. Грешейки един спрямо друг виждам как все повече и повече се доближават един към друг.
Просто на мен много ми е мъчно за Съла и положението, и обстановката, в която попадна.
Добре, че Боран е със златно сърце та донякъде смекчава кошмарното й пребиваване тук.
абсолютно Наде така е и двамата са жертви на традициите, за Боран е малко по лесно ,защото е израснал с тях, но и той не ги приема и хич не му е лесно да се бори срещу тях, А Съла с опърничавото поведение му докарва и още проблеми, но той винаги е зад нея.

Като се замисля тя е все на страната на слабите и имащите нужда от помощ. Подобно поведение не е опърничавост за мен, просто е първосигнална. Каквото и е на душата, това и е на устата, и в това няма нищо лошо но в нейния свят а не в света на Боран, в който подобно поведение на жена не само, че не се толерира а е абсолютно недопустимо.
Сами по себе си те не са два остри камъка а световете им, от които произлизат са различни и докато създадат своя собствен свят, в който само и единствено те, ще са в него мнооооого житейски камъни, ще им се стоварят на главите но слава Богу поне говорят на един език, този на любовта, и той, ще ги спаси да оцелеят във времето, и да остареят уважаващи се, и обичайки се.
Що се отнася до другите герои към този момент не мога да съм крайна в мнението си за тях, защото разбирам всеки и защо е постъпил по даден начин а не по друг в определен момент.
Само братовчеда на Боран ми е крайно черен образ и не виждам нищо човешко в него. За мен е жив Дявол в човешки образ.
Не знам какво им предстои, попрехвърлям отвреме-навреме някоя и друга серия но оттук-оттам.
Гледам по БТВ и епизодите в Датата, защото съм нетърпелива но сигурно е така както казваш, че,ще му създава проблеми(според мен, ще е неволно а не с умисъл) а той все, ще е до нея.
Знам какъв, ще е края и той ми е достатъчен за да понеса каквато и да е драма в сериала.

# 241
Да да никога няма умишлено да създава проблеми на Боран,
но тази и импулсивност и първосигналност им ги докарват
той също иска като нея нещата да се решават помагайки на хората,но той е улегнал зрял, обмисля всяко свое действие и дума, а тя не ,но не мога да и се сърдя на 18г. бях още по зле аз  Grinning
И двамата се учат един от друг и се променят така че другия да е доволен и да се чувстват добре заедно.
Затова тази любов ме е завладяла и не само мен както е видно  Hug
Кой брак не минава през всякакви перипетии, но не всеки устоява .

# 242
Малко момиче, на което света обърна гръб. Периода, в който слънцето е изгрявало за нея - приключи. Разбра, че всъщност има други родители, които я излъгаха и ожениха насила. Хората, които се грижеха за нея загинаха. Абсолютно сама, като цвете растящо сред камънак. Всеки го брули както си иска и намери за добре. Изяде толкова бой и шамари, колкото не е и сънувала дори. Кой от където я хвана, той я маризи. Съла няма на кого да се опре, на кого да се довери, дори майка й в подсъзнанието е жената, която също я е предала. Остана Боран - но и той иска тя да започне да живее според техните разбирания, така би било по-лесно за всички.
Естествено е да ги мрази, да иска да ги вижда как страдат и да им почерня дните, да им създава проблеми, но....когато онзи мускул отляво започне да говори, нещата се променят...
Объркана и изплашена твори глупости....

# 243
на Джансу все обаче и се пада да играе с хубави актьори. Много си допадаха с Кенан в "Езел" и сега също. И двамата са едни високи, красиви, с едни големи и хубави ръце, с дълги пръсти и винаги с добре поддържани нокти. Аз винаги забелязвам това у един мъж. Ръцете са важна част за мен. А на
Скрит текст:
11 епизод много хубаво ми стана като я питаха журналистите дали ще остане завинаги и той как и хвана ръката...

# 244
на Джансу все обаче и се пада да играе с хубави актьори. Много си допадаха с Кенан в "Езел" и сега също. И двамата са едни високи, красиви, с едни големи и хубави ръце, с дълги пръсти и винаги с добре поддържани нокти. Аз винаги забелязвам това у един мъж. Ръцете са важна част за мен. А на
Скрит текст:
11 епизод много хубаво ми стана като я питаха журналистите дали ще остане завинаги и той как и хвана ръката...
аз така си казвам за всички актриси
все играят с хубави мъже повечето
а в турските сериали съм забелязала ,че мъжете са винаги със страшно поддържани и чисти нокти

# 245
Скрит текст:
аз така си казвам за всички актриси
все играят с хубави мъже повечето
а в турските сериали съм забелязала ,че мъжете са винаги със страшно поддържани и чисти нокти

[/quote
представяш ли си да си партнираше например с Азис?!

# 246
портиера им

# 247
Не я харесвам. Тя има повече стаж, разхождайки се по страниците на жълтите им парцали, отколкото сериали и филми е правила. Дори в едно тяхно предаване излъчваха кадри от някаква сватба и специално отделиха време за нея,показвайки я как хубаво беше направила тимбарицата - алкохолно или по друг начин...
Не я харесвам по принцип, но тук ми харесва как играе и не ме дразни, вярвам й на това, което показва, пък сега като я влече да каркочка- кой може да спре гората да се разлиства.

# 248
Боран всъщност на колко години е?!

# 249
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Услажда му се на момичето, пък и вие сега  Laughing Laughing Laughing
последния пост ме разби просто. Ива, разби ме  Laughing Laughing Laughing

# 250
Боран всъщност на колко години е?!
Боран не знам
но МАА е набор 79

# 251
Момичета, ще ви омръзне от моите въпроси, но да попитам. Пак някъде четох, че един от двамата актьори имал клауза в договора да няма целувки ( кой беше нещо не съм запомнила). Вие знаете ли нещо такова?
Въпреки, че нямат страстни целувки сцените са им жестоки. Любовта струи от всяка фибра на тялото им.

# 252
Момичета, ще ви омръзне от моите въпроси, но да попитам. Пак някъде четох, че един от двамата актьори имал клауза в договора да няма целувки ( кой беше нещо не съм запомнила). Вие знаете ли нещо такова?
Въпреки, че нямат страстни целувки сцените са им жестоки. Любовта струи от всяка фибра на тялото им.
има слухове че Джансу Дере искала такава клауза
но дали е истина не знам
Ванчето може да знае повече за това
но е факт ,че севгилито и по това време е било нон стоп там на снимките и затова може да е искала такава клауза
с извинение оня търбух дет и е бил тогава гадже сигурно я е ревнувал

# 253
На мен Джансу ми е напълно безразлична като актриса а пък Мехмет не знаех и кой е допреди сериала по БТВ.
Не е лоша и с нищо не ме дразни на екрана, а и щом ми влияе образът й на Съла значи за мен се справя правдоподобно с ролята си.
Моя мъж даже като Съла я харесва за разлика като Айшан в Езел а аз тогава не я и забелязах.....не, че го гледах но имам бегъл поглед върху сериала.
За мен е важно, че като видя Съла и Боран-каращи се, нежни, обичащи се и изживявам чувствата на героите, в противен случай само един сюжет не би ме задържал пред екрана независимо за кой сериал или филм става на въпрос.

# 254
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
за другите актьори незнам, но между Мехмет и Джансу има много горещи сцени, нещо много необичайно за турските сериали и чак се чудя как са се навили. И още по ми е интересно как тези сцени са се приели във турското общество.  И как реалистично ги играят. как да повярва човек, че Мехмет и Джансу не са се понасяли.

Общи условия

Активация на акаунт