„Завръщане”/ Sila /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 7

• 116 234
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
# 391
  • Разград

">#t=58[/video]

# 392
Добро утро момичета  Grinning Нахраних децата, направих кафето, изтеглих серията и съм готова за Боран Simple Smile
еее момичета вие такмо се предадохте и са го качили епизода
Ей, знаех си, че така ще стане - довечера никакво лягане, то сигурно няма да се издържа де, предполагам какви серии ни чакат  Sad
Нервакова , благодаря   bouquet

# 393
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Добро утро!
Много жега беше снощи  Laughing Добре, че беше детето да ми пречи, та неможах да вниква толкова във случващото се и да  се разплача.
Аз пък ненамирам толкова Съла да си е виновна и да си го е търсела. Според мен по-с коро искаха да покажат, че и Боран може да бъде краен, ядосан, и изобщо много по- различен, от търпелив, нежен, изчакващ,....Но помоему нещо, ама абсолютно нищо неможе да го оправдае.Не приемам насилието на жени под каквито и да е форми. Peace
Съла, лесно го прие според мен. Според мен сега ще го накара да си плати са жестокостта. И може би се надява нещо да се случи занапред, вижда се във бъдещето на друго място, за да приема нещата и да си трае. Не я виждам толкова влюбена във Боран, колкото той в нея. Ревността която прояви по-скоро ми се струва, че еот гледна точка, че ще и отнемат нейното, независило държи ли тя на него. Като една глезана.
Братовчета, пък голям моралист, ама и той каква приятелка държи във Истанбул. Брей... Кой ли ще му резне крилцата.
Много ме подразни и брата на Съла, излезе ми сега името му от главата ми. Ама като е за наследстовто, се точат, ама  как я заплаши като стана дума за бягството. Нататъка въобще неможе да се разчита за каквото и да е на него. Около него очаквам да видя със нетърпание да видя как ще се развие случката със работниците от вилата. хахахаха Разпоредби ще дава. Те сега като научат старшите във къщата и ще го наврат в ъгъла. Ако пак не се развие тая линия ще съм разочарована много.
Другото.... свекито ме накефи как се зарадва на чаршафа. Абай и сестра му чак ги съжалих. Много тъжни и двамата.
Друго не се сещам сега. Само да кажа, че нищо общо няма това което си мислех аз че си говорят докато гледах със хърватския превод и това което е в действителност.  

# 394
каква приятна изненада, правя закуска на дететото, правя си едно кафе, вземам кърпичките и се отдавам изцяло на Боран ага

# 395
Добро утро момичета  Grinning Нахраних децата, направих кафето, изтеглих серията и съм готова за Боран Simple Smile
еее момичета вие такмо се предадохте и са го качили епизода
Ей, знаех си, че така ще стане - довечера никакво лягане, то сигурно няма да се издържа де, предполагам какви серии ни чакат  Sad
Нервакова , благодаря   bouquet
И аз така

# 396
Добро утро .
Момичета признавам си , че съм поглеждала сериите напред и имам въпрос - снощи ли трябваше да е костенурката на пътя и на нея и прилоша. И ако е така означава ли че режат сериите.
А той Боранчо хем не я иска и спи на пода, хем после обезумял от ревност  Heart Eyes
Момичета моля ви от душа и сърце, който го е гледал сериала на ЛС да ми разкаже основното че ще се побъркам. Нямам почти никакво време да гледам напред а докато свърши по телевизията сигурно ще съм се побъркала от нетърпение.  newsm51
Страхотни сте всички, радвам се че ви открих, сутринта не успявам да изчета всичко. Поздравления за момичетата със стихотворенията, евалла ви. Не знам какво да напиша , че вие вече всичко сте написали но като се сетя за маман свеки как се понесе със всичките си кила и фусти още ми е смешно. Joy

# 397
- снощи ли трябваше да е костенурката на пътя и на нея и прилоша. И ако е така означава ли че режат сериите.

и аз не я видях, снощи трябваше да е

# 398
Ани в предишните серии мина една костенурка и Боран спря колата, за да и направи път да мине. За това ли става дума?

# 399
Добро утро.

Ани в предишните серии мина една костенурка и Боран спря колата, за да и направи път да мине. За това ли става дума?

Да, за това.

# 400
Костенурката на пътя я даваха - в по-предни серии, мисля около смъртта на родителите й. Освен ако след това не е имало и друга костенурка.
Така, изгледах 13та серия с буца в гърлото
Скрит текст:
Ах  Бораааан, ах, ах...Ах долен , мръсен, скапан Емреее, аххххх. Направо не ми се гледа следващата серия като знам каква мъка ще е, горкия - толкова отдаден на любовта си, толкова искрен, чист, такъв копнеж - а Съла мълчи, та мълчи  ooooh! Човека й казва "обичам те" - тя мълчи, "с теб съм щастлив, нищо друго не ми трябва" - пак мълчи, "ще остареем заедно" - пак тишина, кон й купи - бяга, билет й купи......, ах Сълаааа, скъса му сърцетоооо. Не, не, чака ни тежък период момичетааа, ужас

# 401
Добро утро.

Да, за това.

Агата дава път на костенурката в 3тата серия , когато Съла се опита да избяга и Джихан я хвана.След като Боран ги спаси , се качиха двамата в колата да се прибират и тогава той спря рязко колата ,за да направи път на костенурката , а Съла си помисли , че е той е съжалил , че я е спасил.

# 402
Агата дава път на костенурката в 3тата серия , когато Съла се опита да избяга и Джихан я хвана.След като Боран ги спаси , се качиха двамата в колата да се прибират и тогава той спря рязко колата ,за да направи път на костенурката , а Съла си помисли , че е той е съжалил , че я е спасил.
[/quote]

Да бе, верно така беше, объркала съм се newsm78

# 403
Костенурката на пътя я даваха - в по-предни серии, мисля около смъртта на родителите й. Освен ако след това не е имало и друга костенурка.
Така, изгледах 13та серия с буца в гърлото
Скрит текст:
Ах  Бораааан, ах, ах...Ах долен , мръсен, скапан Емреее, аххххх. Направо не ми се гледа следващата серия като знам каква мъка ще е, горкия - толкова отдаден на любовта си, толкова искрен, чист, такъв копнеж - а Съла мълчи, та мълчи  ooooh! Човека й казва "обичам те" - тя мълчи, "с теб съм щастлив, нищо друго не ми трябва" - пак мълчи, "ще остареем заедно" - пак тишина, кон й купи - бяга, билет й купи......, ах Сълаааа, скъса му сърцетоооо. Не, не, чака ни тежък период момичетааа, ужас
Hug ще мине и това чедо  Simple Smile не бой се любовта не умира

Silistra_SS заради аватара ти ще ти разкажа каквото искаш ама дай на лични няколко въпроса нахвърляни ако може ,че да имам опорни точки  Mr. Green

# 404
  • гр.Пловдив
Добро утро .
Момичета признавам си , че съм поглеждала сериите напред и имам въпрос - снощи ли трябваше да е костенурката на пътя и на нея и прилоша. И ако е така означава ли че режат сериите.
А той Боранчо хем не я иска и спи на пода, хем после обезумял от ревност  Heart Eyes
Момичета моля ви от душа и сърце, който го е гледал сериала на ЛС да ми разкаже основното че ще се побъркам. Нямам почти никакво време да гледам напред а докато свърши по телевизията сигурно ще съм се побъркала от нетърпение.  newsm51
Страхотни сте всички, радвам се че ви открих, сутринта не успявам да изчета всичко. Поздравления за момичетата със стихотворенията, евалла ви. Не знам какво да напиша , че вие вече всичко сте написали но като се сетя за маман свеки как се понесе със всичките си кила и фусти още ми е смешно. Joy

Мацки, моля ви,ако казвате разказвате неща в аванс нека да са в скрити текстове или на ЛС,разбирам,че има нетърпеливки като Силистра,но пък аз например не съм го гледала и го следя кротко по БТВ всяка вечер,нямам време да гледам напред серии,а и не ми е интересно да научавам всичко толкова бързо Sad

Общи условия

Активация на акаунт