Отговори
# 675
Shiker Да. Лекарят, който си избереш ще ти води консултацията и всички необходими изследвания ще ти предпише той, както и евентуално какво да пиеш. Той и ще ти подготви документите за приемане в болница за раждането. Успех и лека бременност ти желая! Simple Smile

# 676
Здравейте и от мен.Казвам се Десислава и съм бременна в 7 г.с. .Терминът ми е 17.10.Втора бременност.Дъщеря ми е на 4 г.Отдавна се каня да се запиша във вашия отбор,но тъй като прегледът ми за сърчице е на 5-ти все си мислих да го направя ,след като мине,но не дочаках.

# 677
Добре дошли нa новите мaми Simple Smile
В Щерев рaботят сaмо нa чaстно, нямa ЖК по здрaвнa кaсa  Naughty

# 678
Наминавам ,само да приветствам новите мами в отбора и безпроблемно да износим бебоците  Hug
Моя преглед окончателно остава за сряда,а така не ми се чака  Crazy

# 679
Дами пускам ви линк към новата тема :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=830593.new#new
Направих я малко по- рано , но не знам утре с какво време ще разполагам Simple Smile
Надявам се да ви хареса  Grinning

# 680
здравейте майки и бъдещи майки ,искам да ви попитам нещо от както съм бремена съм  станала много избохлива мн нервна,чдосвам се от наи малкото ,вси4ко ме дразни и посточно с мм сме в скандали и не мога да разбера зарди бременноста ли е всичко това или просто си се дразним с него,знам 4е по време на бременност мн се сменя настроението но ние всеки ден сме в скандали....споделете вие как я карате  newsm78 Simple Smile

# 681
Миленка, и аз съм раздразнителна от време на време, и избухвам без причина, нормално е, хормони  Simple Smile

Още един ден само и в сряда сутринта съм на преглед за сърчице, нямам търпение вече  Blush

Добре дошли нови бременелки  Hug

# 682
  • Italia
Добре дошли нa новите мaми Simple Smile
В Щерев рaботят сaмо нa чaстно, нямa ЖК по здрaвнa кaсa  Naughty
Идеално за онези без осигуровки  Mr. Green Peace

# 683
здравейте майки и бъдещи майки ,искам да ви попитам нещо от както съм бремена съм  станала много избохлива мн нервна,чдосвам се от наи малкото ,вси4ко ме дразни и посточно с мм сме в скандали и не мога да разбера зарди бременноста ли е всичко това или просто си се дразним с него,знам 4е по време на бременност мн се сменя настроението но ние всеки ден сме в скандали....споделете вие как я карате  newsm78 Simple Smile

Нормално е, но при нас мъжът ми е свикнал. Аз съм бременна след ин витро и хормоните отдавна са на дневен ред. Говори с него и му кажи да бъде по-търпелив и отстъпчив.

# 684
  • Варна
ние основно се караме за това че ме пипа много често,а в момента не ми е до това.досажда ми с това гушкане. Днес се сдърпахме и той да ме обиди ми каза: аз мислех,че бременните ядат за двама,а ти спиш за двама Simple Smile

# 685
Здравейте, ориентирам се все още къде да пиша, съвсем нова съм във форума. Първа бременност, термин- 18 октомври, на 36г., София.
Искам да ви попитам дали сте забелязали обостряне на обонянието... при мен започна още през 4-тата гс и е доста силно. усещам всякакви миризми като твърде силни и ми е доста некомфортно сред повече хора - в магазини, транспорт.. Препаратите също много ме дразнят, дори този за миене на чинии....Вчера ми се наложи да се махна от едно заведение много бързо защото започнаха да чистят. Имате ли подобни симптоми? 

# 686
прозерпина - добре дошла в групата Simple Smile обостреното обоняние е съвсем нормално, и при мен така. Даже и вкусовите възприятия се променят. Аз съм на 32 първа бременност, от София, с термин 17.10. С теб сме с много блузки термини Simple Smile

# 687
  • Сливен
Момичета, пишете в новата тема.

# 688
Здравейте мами. От дълго време ви следя, но чак сега се престраших да се запиша и аз. Не знам дали съм за темата, тъй като още не са ми дали точна дата за термина - краят на септември- или началото на октомври ще е! За мен това е първа бременност и съм малко стресирана  Blush успокоих се като чета че това с хормоните е нормално, защото на моменти се чувствам тотално  #Crazy

# 689

Общи условия

Активация на акаунт