Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разходите за прегледи и изследвания в България?
Какви са цените на прегледите и изследванията в Съединените щати?
Кои са най-добрите лекари и клиники в София и Пловдив за майчинство, въз основа на опита и препоръките на други майки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разходите за прегледи и изследвания в България?
Цените на ехографските прегледи в България варират около 50 лв за първоначален преглед и приблизително 35 лв за последващи. По-специализирани изследвания като биохимичен скрининг и фетална морфология струват около 100 лв. Раждането може да изисква допълнителни изследвания, които се доплащат. Освен това здравната каса може да покрие безплатни изследвания, ако се наблюдавате и по каса.
-
Какви са цените на прегледите и изследванията в Съединените щати?
-
Кои са най-добрите лекари и клиники в София и Пловдив за майчинство, въз основа на опита и препоръките на други майки?
-
Какви са преживяванията на други майки с лекари в Съединените щати?
-
Кои са някои от препоръчаните гинеколози в Пловдив?
, термин 10.10.15- не потвърден от доктор. На 27.02- на преглед за тонове и дали всичко е наред.
От Пловдив съм и за първичен преглед бях при Росен Петров в Рилон центъра (Хипоталамус клиниката) Останах доволна, взе ме без час и без проблем.Каза ми ако прокървя или има нещо което ме притеснява да отида веднага.
Беше много внимателен, но за един път нямам кой знае какво мнение. Работи със здравна каса. Иначе за раждане мисля или в Селена или при Карагозян. Също съм чувала много добри отзиви и за Амалиеви и Мерджанов.

, и за сърчице чак към 5-6.03. Леле, едвам издържах две седмици, та сега още две
Иначе ми направи снимка и наистина има огромна разлика с тази от преди 2 седмици. Ами това е от мен - ще си почакам още
Аз ще ходя пак една седмица като едноок пират!
Раната, която ми направи малкия преди месеци на окото, като бръкна с пръст вътре пак се е отворила. На всичкото отгоре ми казаха,че е много лесно пак да се отвори , и ако се случи още веднъж ще трябва да ми оперират окото,за да слагат нещо като леща, която да го предпазва!
Бръкна в моето око, после на баща си в окото с една вилица, после на кучето в окото с един клон и то горкото един месец на мазила и едва го спасихме окото от операция. Пък кви пари ми стува да не казвам...
Това дете е уникално, явно изпитва влечение към чужди очички
Дано да се излекува окото и да заздравее!!! Много неприятно!