Отговори
# 555
Момичета при мен гаденето започна в началото на 7 г.с. и се появява през различни части на деня,но се обостра вечер. Гърдите ме болят много и са много напрегнати.Видимо се наблюдава и увеличение на бюста.Имам и болки ниско долу от време на време.

# 556
Здравейте мацки! Стиснати палци за всички, които са на преглед днес! Да ни зарадвате с хубави новини!
За симптоми аз съм средно положение- ту ми се гади, ту не, гърдите ме наболяват леко, а кормчето вечер е подуто, сутрин го няма.
Иначе и аз съм в паника ако ми изчезне някой симптом.
Днес имам работа като за целия китайски народ и си мисля, че след празниците май ще взимам болничен. Лек, усмихнат и изпълнен с добри новини ден!

# 557
Аз винаги съм си хапвала по много, винаги съм била слаба и никога не ми се е налагало да се подлагам на диети. От около 2 седмици като започна гаденето, което не е постоянно, забелязах че се храня дори по-малко от преди. Качила съм само 500 гр. Сутрин корема ми е съвсем леко подут, но като хапна ставам като плондер и така съм цял ден. Вечер спя по 12 часа, а мога и повече  smile3507

# 558
Violetdark, ако те успокоява, имам същите симптоми като теб. Желая ти успех на прегледа!
Gabitod, и аз съм с ЕТ 08.10.2015. Само да е живот и здраве!
Възхищавам се и свалям шапка на всички бременни, които имат вече едно или две дечица...
На мен въпреки, че съм най-голямата тук, ми е за пръв път  Laughing
Току се наблюдавам в огледалото, да не ми е израстнал истински корем, ама още не Joy
Хубав ден на всички!

# 559
   smile3524  ;  майчета цял до обяд спинкам.И мие едно   Mr. Green 
На мамите на преглед  Hug и дано всичко дае наред.Моля се да свърши и тази седмица, и някоя от мамите със стаж да отвори житейската  smile3529  книга и да каже докога продължава гаденето
чакам хубави новини за всички мами на преглед,а сега ще си препеча една филийка и ще  wash
хубав ден и  Hug   bouquet

# 560
Violetdark, ако те успокоява, имам същите симптоми като теб. Желая ти успех на прегледа!
Gabitod, и аз съм с ЕТ 08.10.2015. Само да е живот и здраве!
Възхищавам се и свалям шапка на всички бременни, които имат вече едно или две дечица...
На мен въпреки, че съм най-голямата тук, ми е за пръв път  Laughing
Току се наблюдавам в огледалото, да не ми е израстнал истински корем, ама още не Joy
Хубав ден на всички!
Благодаря ти!Дам...права си успокоявам се като има и друг със същите симптоми.Защото сестра ми само ми се подиграва,че на другите бременни им се гадело сутрин а аз съм била наобратно. LaughingНадявам се  всичко да  е добре  и да знаеш моя термин е с дата 10,10,2015 г.,Стискам палци всичко да е наред дотогава,защото има много ,много време.Хубав следобед ти пожелавам!

# 561
Freestyle37 не си най-старата  Laughing
Момичета някой интересувал ли се е от Пренатест?
Понеже съм си на възраст и проучвам всякакви възможности Rolling Eyes

# 562
  • Italia
Ето ме и мен отново. Тия дни ме мързеше и да пиша даже. То гадене,то спане,то чудо! Laughing
Днес и ние чухме сърчице,вече съм доста по спокойна...поне до другия преглед де!  Crazy А той ще бъде на 30 март,когато ще правя биохимичен скрининг. Един месец ще чакам,няма как,да бях учила за гинеколог нямаше да чакам  Joy
Хубав ден на всички!

# 563
С малко закъснение се включвам в темата Simple Smile Казвам се Маги и ще ставам мама за първи път на 30 години. Термина ми е на 15.10.2015. От София. Надявам се всички октомври да гушкаме здрави бебенца.

# 564
E_len, браво на сърчицето  Heart Eyes

maluk_gnom, добре дошла в отбора  Hug
Между другото, ти вече ходи ли да чуете  сърчице, защото и моят термин е някъде около твоя, и за това ме вълнува  Simple Smile

# 565
Здравейте и от мен  Simple Smile
Добре дошли на новите бремелинки  Hug
Да ви се оплача, днес доста ме понаболява корема, като предменструални болки, но малко по - слаби.Пия но - шпа и се притеснявам.....Иначе няма зацапване засега, но ме е страх, че тези болки могат да предизвикат такова....
Има ли някой с болки като мен и да се притеснявам ли? Моля мамите, които вече имат дечица да се включат   bouquet

# 566
Направо съм бясна, тръгнах да си купувам Дуфастон, че ми свърши. Преди беше 20 табл. - 8.60лв. Сега аптекарката ми иска 19,50лв. за 30 табл.  Shocked По аптеките няма от малките разфасовки на старите цени. Може ли такова увеличение  #2gunfire
Като отида на преглед ще говоря с АГ дали не може да мина на Утрогестан  #Cussing out

# 567
Шикерче, Утрогестана на месец ми излиза 52 лв. , при прием 2*2 Whistling

ambitious, пии си Но-шпа и ако имаш възможност си почивай. И аз бях дълго време с болки непрекъснати, и като секнаха изведнъж както съм и в момента, без болки, пак се притеснявам дали всичко е наред  ooooh!
А да не би сега да ти е датата, на която е трябвало да ти дойде този месец, защото и това е нормално  Peace

# 568
Гномче, добре дошла в отбора!
Елен, честито сърчице!!!!
Мацки, няма стари, чудни сме си!!
ambitious, и аз имах такива болки и се оказа киста. Казаха да пия но-шпа. Принципно те съветвам ако имаш възможност да отидеш на лекар за да се успокоиш и да си сигурна, че всичко е наред!

# 569
  • Сливен
Момичета, успех на всички на прегледите  Hug
Не знам почивните дни дали ще мога да влизам,темата сигурно ще свърши, но Ниана изяви желание да пусне новата, така че разчитам на нея, дала съм името и паролата на други момичета, така че да има кой да пусне новата тема, всички промени и новости съм ги вкарала в първия пост, просто трябва да я украсите, евентуално да сложите и линкове към разни полезни и интересни неща.
Хубави почивни дни  Hug

Общи условия

Активация на акаунт