Отговори
# 210
hope, сигурна съм, че са доста тези, които не са избрали още. Simple Smile
И един съвет, който дадоха на мен - като пробвате количка в магазин, натоварете я с някаква стока или чанти  за около 7-10 кг. и тогава пробвайте дали е комфортна и маневрена, защото надали ще я бутате празна. Доста се променя на някои колички усещането за возията така, дигнете я леко само на задните гуми и я завъртете малко, това също е добър ориентир за дупките и тротоарите. Simple Smile
Аз вече уцелих добра оферта от OLX за креватче и съм много доволна, че решихме въпроса. Бях се забатачила направо в модели и варианти, а аз много държах да се сваля решетката и да го опирам на леглото ни.

# 211
  • София
Кира, втория вариант е симпатичен за мен. Първия....никак не съм фен на тези комплекти, дето докато ги оженим трябва да ги ползваме .

Ние легло имаме от каката, единично с отделен скрин към него, който ще го взема в стаята ни, за да сложа повивалник, както беше. На първо време бебочето ще е в нашата стая и в скрина мисля да са и дрешките й. После ще се наместим в гардероба на каката  Simple Smile Леглото ни е люлеещо се, НО този път ще блокирам опцията за люлеене, че бързо привикват  #Crazy.

Подобни на това са ни, само че в цвят бреза, без сини и други елементи:

Имаме си хубаво матраче към него, както и сгъваема кошара и сгъваемо матраче за пътуване. Остава чаршафчета нови да взема  Heart Eyes

За количката - нашата я платихме сега, че ни се върза с 250 лв по-малко, тъй като я намерих на промоция, иначе със сигурност нямаше толкова отрано да купуваме. Но пък си отметнахме големия разход.

# 212
hope аз съм с госпожица  Heart Eyes

Съвета за тежеста в количката е важен. Ние с нашата лятна количка бяхме така. Много добре вървеше празна и когато сложех детето беше мъка. Мисля че причината беше в малките гуми но не съм сигурна

# 213
Септември, кош се казва на това: http://kasida.bg/product/31278/cybex-kosh-za-novorodeni-za-bebes … -oyster-2014.html
А това си е другия кош, на който облегалката се сваля до пълно легнало положение: http://www.lorelli.eu/novo/np-detska-kolichka-luna-3in1-1002080.html
Но във втория вариант се получава една чупка между седалката и облегалката.
Коша за новородено по принцип е с хубаво матраче и е по удобно за бебето.

Blush Ясно, благодаря Peace Аз пък си мислех, че комбинирана е, щом включва двата коша. (Пък съм тръгнала деца да гледам.. Laughing)

# 214
Момичета спрели сте се  на мноогоо сладки колички всичките много ми харесват... то изобщо може би има много малко които не ми харесват Simple Smile

Относно креватчето хич не го мисля и идея си нямам какво точно ще е - таткото да му мисли Grinning за мен е все тая. Най-важно е какво има вътре Simple Smile Ще гледам матрака какъв е.. но иначе откъм мое удобство идея си нямам какво е подходящо...

# 215
Здравейте момичета имам въпрос,може ли да пия парацетамол. Незнам какво да правя от снощи кашлям и се засилва.

# 216
Моята лекарка ми беше разрешила по един Парацетамол сутрин и вечер, не повече. Но по-добе се обади на твоят/а. Иначе Парацетамолът е единственото от тези противогрипните, които могат да се пият.

# 217
Аз все още не съм избрала количка, защото ми е раничко. Може би към 8-9 месец или след като се роди да си вземем. Но няма да дам повече от 300-350 лева в никакъв случай. Всички са еднакви и ще ни свършат еднаква работа  Crossing Arms

# 218
Моята лекарка ми беше разрешила по един Парацетамол сутрин и вечер, не повече. Но по-добе се обади на твоят/а. Иначе Парацетамолът е единственото от тези противогрипните, които могат да се пият.

А аз кашлях много и ми изписаха антибиотик ,пих го 3 дни,но всеки ме съветваше да го спра Sad Но с тая кашлицане можеш да спя и ми сетресеше и напрягаше цялото коремче:(

# 219
  • до едно тепе
Емануелка опитай с хомеопатия. Стодала е за кашлица. Проспана е билков и също става, Мукоплант също. Отиди на лекар да те чуят и да преценят как е кашлицата. Аз изкарах миналата седмица някакъв грип с температура и кашлица. Е още кашлям, но се изчиствам вече. Оправих се само с хомеопатия.

# 220
Hope, аз нямам ясна визия за количката още. От опит знам, че едно е на картинка, а друго в магазина. Но не бързам де, има време. А като гледам първа страничка засега сме 13:13 момичета на момчета. Wink

Креватче за сега мисля да взема от Икеа.

Парацетамол и моята док каза, че може. Но не бива да се прекалява. За кашлица по-добре пробвай с бабешки лекове. Чайове (макар че и не всички стават), мед, прополис и т.н. И не е зле да те види док все пак.

Последна редакция: пт, 20 фев 2015, 20:19 от Или.

# 221
pepilota 123, добре дошла.  bouquet

# 222
Да, м/у другото забравих, че Стодал много ми помогна за кашлицата, която беше почнала да се появява, но я стопирах Peace

# 223
Може да ви се стори тъп моя въпрос, но ще го задам. Има ли момичета, които все още не са избрали количка?

Въпросът ти си е съвсем на място.
Аз съм от колебаещите се... харесвам после отивам пак в същия магазин и вече я няма, или й намирам някой кусур... май количката ще остане за края.

# 224
Аз изобщо не съм и гледала за количка. Нито ремонти съм правила, нищо не съм купувала. Мисля това да стане Април-Май, не по-рано, не виждам смисъл. И си мисля,че ако купя всичко сега, дори да знам пола на 100%, до Юли месец ще си харесам още 100 неща. А сега имам достатъчно време да седна, да избера внимателно, да видя къде е най-добрата цена, какво и защо точно да купя. Смятам да се огранича само с най-необходимите неща и в процеса да купувам каквото ми потрябва. Защото много често се хвърляме импулсивно да купуваме разни джаджи,които никога не ползваме след това. Сега точно разглеждам списъка който ми пратихте и отсявам и подреждам  Joy

Общи условия

Активация на акаунт