Отговори
# 375
Само на мен ли не са ми правили МБ?  #Crazy

# 376
Ами то и на мен нямаше, ако нямах оплаквания. Ама сега съм притеснена, че тия оплаквания ги имам от края на януари може би, лекувах ги с някакви мазила-кортикостероиди и едни глобули, ама пак се появиха отвреме на време и то какво излезе  #Cussing out Сега ме притеснява дали няма да е навредии тая гад на бебето!!! smile3511

# 377
Честито на мамите ходили на преглед и честити госпожици Heart Eyes
Мишоко ако не ти се чака до петък звънни на д-р и питаи какво да пиеш. Обясни че към някои антибиотици имаш алергия и предполагам ще намерите най подходящото лечение за теб. И аз имах инфекция преди да забременея следователно предписаха същите лекарства и на ММ тои също е капризен от към антибиотици но тези не му повлияха. Надявам се и при теб да няма проблем.

# 378
Само на мен ли не са ми правили МБ?  #Crazy
На мен също не са ми правили МБ  Confused До тук имам само две изследвания на кръв и урина, не знам дали сама трябва да си търся или да чакам АГ да ми пусне  newsm78

# 379
Понеделник на ФМ ще попитам моя доктор да видим какво ще каже...

# 380
Аз утре ще ходя за МБ, а съм в 19 г.с.  newsm78 Нямам оплаквания и дано нищо ми няма, но не мога да преценя дали е трябвало по-рано или не.

# 381
stefyyyy  аз това и направих и затова ме вика в петък да ги мисли, че то е сложно при мен. Аз съм алергична към определени групи лекарства, не точно към антибиотик, май първо не се изразих правилно,в смисъл алергична съм към бисептол, ципрофлоксацин и подобните. Ще помисля и за друг вариант като АГ утре примерно, ама то тук е страшно при нас в Бс откъм АГ

# 382
stefyyyy  аз това и направих и затова ме вика в петък да ги мисли, че то е сложно при мен. Аз съм алергична към определени групи лекарства, не точно към антибиотик, май първо не се изразих правилно,в смисъл алергична съм към бисептол, ципрофлоксацин и подобните. Ще помисля и за друг вариант като АГ утре примерно, ама то тук е страшно при нас в Бс откъм АГ
Искрено се надявам да намерите решение на проблема  Hug а за бебчо доколкото знам е защитен. Чела съм др мами които са споделяли че чак 8,9 м. са се лекували защото при нормално раждане бебчо може да лепне нещо преди това нямало опаснос. Предполагам и поради тази причина някои АГ не бързат с МБ

# 383
  • София
Здравейте момичета,
от неделя вечерта лежа с температура. Много ми е зле. Утре съм на ФМ, но вероятно ще отложа часа. Пазете се мами.

# 384
SunFlowerLady, Емануелка, Oceanborn, gery_, честити госпожици! Ще връзвате панделки  4470
Misholina_sf, а на теб честит юнак! Всички бебоци да са здрави! Много се радвам, че носите хубави новини от ФМ   Hug
Или, стискам ти палци за утрешната ФМ  newsm53

Mishoko, за съжаление не мога да ти дам съвет ... Пожелавам ти скоро да се отървеш от тях.
Ержебет, мислех, че си заета и затова не си активна, а то ... Подобряваш ли се? Ходи ли на лекар? Колко е висока температурата?

# 385
  • София
Бях при личната, за болничен. Температурата варира - 38 най-много. Пия по един парацетамол, но няколко часа след него пак се качва.

# 386
Бях при личната, за болничен. Температурата варира - 38 най-много. Пия по един парацетамол, но няколко часа след него пак се качва.
Когато аз бях болна пиех по 3 парацетамола на ден (толкова е максимално допустимото) - по препоръка на личния ми лекар и на АГ. Стопирах го много бъбързо - за около 2,5 дни. Пожелавам ти да оздравяваш!

# 387
Честито на всички за добрите резултати! Все така да е до края Hug

Аз утре съм на ФМ,айде дано да мине успешно всичко Praynig

МБ и аз нямам правена Thinking Oceanborn, стискам палци за адекватно лечение! Все ще се намери нещо,към което не си алергична.

# 388
Ержебет аз когато бях с температура парацетамола не ми помогна накрая се бях решила да влизам в болница че да ми я свалят ма викам ще пробвам с един аналгин ако нестане тогава. Попринцип не е разрешено да се пие аналгин ма просто неиздържах 2 дена с Т. Та спадна ми температурата от аналгина бебка си е добре не е дало странични ефекти. Та незнам да ли да те посъветвам с аналгин ма на мен ми помогна.

# 389
В България микробиология по здравна каса имате право на два пъти- при първия преглед и в 9 месец. Аз също имах някакви бактерии накрая с баткото и пих антибиотик, още не бях го свършила и той реши да се ражда Simple Smile Мисля, че и на двамата след раждането са ни вливали антибиотик.

За родата, с баткото бяха мъжа ми, майка ми и баща ми на изписването, постояха 2 часа вкъщи, тихо и спокойно да не пречат на бебето и си тръгнаха. Аз кърмех през това време, къпах се, плачех си и така, емоции Simple Smile Не знаех къде се намирам от стрес. Идва педиатърката и нищо не запомних тогава, плачеше ми се че нищо не схващам кое след кое се прави. Добре че мъжа ми оправен, хвана го вечерта изкъпа го, памперс, дрешки и ми го даде за кърмене. Аз бях с ужасни разкъсвания и две седмици не можех да седна, камо ли да ми е до някой след изписването. Бъдете директни и кажете любезно, че тогава ще имате нужда от почивка и опознаване с малкото. Да дойдат след няколко дни поне. Така направиха свекитата, дойдоха 4-5 дни след изписването, видяха малкия, порадваха се и си тръгнаха след 2-3 часа.

Сега сме на хиляди километри и ако дойде майка ми, тя ще е няколко месеца при нас. Иначе таткото с мен на раждането задължително, а майка ми ще гледа баткото вкъщи. И да искаме, няма да има кой да дойде Simple Smile

Честито на всички майки с госпожици! И аз си стискам палци за една принцеска, при нас са само момчета засега и всички много биха се радвали, но едва ли някой ще каже и дума. Пазаруването освен аз и мъжа ми никой няма право да се бърка, другото ако искат - в подаръци според вкуса им Simple Smile

Аз съм 19 седмица и чак в 21-ва съм на преглед. Май почна качването на по 0,500 гр седмично и вече съм 1,5 - 2 плюс.

Общи условия

Активация на акаунт