Медицинските гъби – най-доброто за силен имунитет и жизненост!

• 11 208
  • 29
  •   1
Отговори
Младата и здрава имунна система успешно се противопоставя на всевъзможните вирусни, бактериални, гъбични и други вирусни инфекции. Тя ликвидира причинителите на инфекции, които впоследствие водят до развитието на опасни заболявания като бронхопневмония. И не само това – здравата имунна система е в състояние да идентифицира и разруши опасните мутиращи клетки, които, ако оцелеят, могат да се развият в тумори.
Имунната система обаче остарява заедно с нас, а функциите ѝ могат да се нарушат в резултат от начина на живот. Увреждането на имунната система всъщност е много сложен процес, при който човешкият организъм се превръща в удобен гостоприемник на нови инфекции, които могат лесно да го превземат. Именно там се крие причината за преждевременното стареене и развитието на сърдечносъдови и дегенеративни заболявания, проблеми с костите и ставите, рак и др.

Лечебните гъби – нова надежда за по-добро здраве!
Невероятните свойства на медицинските гъби са познати още на древните китайски лечители. Тези гъби се използват в Китай от 3000 години насам. В Япония употребата на екстракти от медицински гъби датира от около 40 десетилетия насам. В последните няколко години интересът към медицинските гъби се разраства все повече и в другите държави по света. Сложните лабораторни изследвания, проведени там, категорично доказват лекарствените ползи на екстрактите от медицински гъби. В България, за съжаление, терапията с медицински гъби все още е слабо позната.

Защо медицинските гъби поддържат имунната система в перфектно здраве?
Основно поради това, че в състава им влизат вещества с уникални противовъзпалителни, антибактериални и противовирусни свойства. Медицинските гъби подпомагат дейността на дендритните клетки, способни да разпознават чуждите антигени и да ги разрушават, както и насърчават фунционирането на имунните клетки „В“ и „Т“ лимфоцити, от които зависи производството на антитела. И нещо много важно – съединенията в медицинските гъби подобряват функционирането на клетките - естествени убийци (NK-клетки), които могат да откриват и ликвидират раковите клетки.

Мико Дифенс – високо качество, гарантирано от Nature’s Way!
Мико Дифенс е продукт на американската компания Nature’s Way. Той комбинира органична смес от 12 вида гъби с клинично доказани медицински качества: кордицепс, месима, майтаке, рейши, ямабушитаке, химематсутаке, шийтаке, зху линг, кауаратаке, хиратаке, агарикон и чага. Комбинацията от витални гъби в Мико Дифенс напълно възстановява нормалните функции на имунната система, така че тя да се противопостави на всеки „вредител“ – от по-незначителния до най-опасния!

Мико Дифенс - мощно противовирусно и антибактериално средство.
Мико Дифенс е богат източник на вещества, които са в състояние да елиминират смъртоносните микроорганизми, атакуващи организма все по-често с напредването на възрастта. Органичната смес от 12 вида лечебни гъби в Мико Дифенс противодейства на вирусите, възпрепятства прикрепянето и проникването им в здравите клетки и потиска хроничното възпаление, което води до развитие на сърдечносъдови заболявания, атеросклероза и др. Полизахаридите в екстракта от медицински гъби в Мико Дифенс постепенно понижават нивата на триглицеридите и „лошия“ холестерол в кръвта.

Мико Дифенс в битката с рака.
Добрият имунитет потиска растежа на раковите клетки, а екстрактът от медицински гъби в Мико Дифенс е източник на вещества, които забавят туморния растеж и увеличават продължителността на живота. Полизахаридите и някои други компоненти в състава на Мико Дифенс предпазват клетките от мутиране, а от друга страна – лишават туморите от хранителни вещества и кислород.

Кой има нужда от Мико Дифенс?
Мико Дифенс има ударно действие върху имунната система. Продуктът действа като силен адаптоген, който тонизира нервната система, зарежда с енергия и извежда ненужните от тялото токсини. Мико Дифенс се препоръчва за хора с отслабен имунитет, хронична умора и хроничен стрес, сърдечносъдови заболявания, диабет, чернодробни заболявания, рак и др.

Nature’s Way е американска компания с дългогодишен и доказан опит в производството и разпространението на първокласни хранителни добавки. Богатата продуктова гама на Nature’s Way наброява повече от 700 природни продукти, спечелили доверието на потребителите от цял свят. Компанията произвежда само гарантирано натурални продукти.
За повече информация: www.revita.bg

Последна редакция: вт, 24 фев 2015, 10:53 от Адри́

# 1
Мъжът ми го пие и се бях притеснила да не е прекалено силен имуностимулатор. Прочетох в нета и в друга тема ме успокоиха. Добре му действа, защото като се разболя се оправи без антибиотици и само ден беше неразположен.

# 2
Отворих специална тема за да събера повече информация за въздействието на медицинските гъби при раково болни. Баща ми след 4 годишна ремисия отново е на лечение. За съжаление не знаехме за тези гъби, а можеше да започне употребата им по-рано. Спряхме се на Мико Дифенс, по-лесно приема химиотерапията, а и финансово ни устройва, можем да си го позволим.

# 3
  • София/Дружба
Аз пия Микодифенс от 3 месеца, не съм се разболявала откакто ги взимам, а предни зими боледувах често, стигах до усложнения (бронхит в най-добрия случай) след всяка елементарна настинка.
Преди това давах на котката ми, която имаше туморче на една от млечните жлези - изчезна след 2 месеца (по 1 капсула на ден давах).

# 4
Не знаех, че може да помогне и на животни  newsm78 много хубаво, че котката ти вече е добре. Simple Smile

# 5
  • София/Дружба
Не знаех, че може да помогне и на животни  newsm78 много хубаво, че котката ти вече е добре. Simple Smile

Да Simple Smile
Скрит текст:
Зачетох се из американски ветеринарни форуми и лекарите там препоръчват същите неща, които се дават на хора да се дават и на животни като е дадена и формула за изчисляване на дозите. Моя позната дава на кучето си с подобен проблем.

# 6
Аз пия Микодифенс от 3 месеца, не съм се разболявала откакто ги взимам, а предни зими боледувах често, стигах до усложнения (бронхит в най-добрия случай) след всяка елементарна настинка.
Преди това давах на котката ми, която имаше туморче на една от млечните жлези - изчезна след 2 месеца (по 1 капсула на ден давах).

Искаш да кажеш, че се е излекувала от рак ли.  Беше ли я водила на ветеринар, имаше ли диагноза?

# 7
Имам въпрос, може ли да се дава на деца, естествено в по-малки количества.

# 8
  • София/Дружба

Искаш да кажеш, че се е излекувала от рак ли.  Беше ли я водила на ветеринар, имаше ли диагноза?

Да, водила съм я, има диагноза, доброкачествено образувание в начален стадий.

# 9
Имам въпрос, може ли да се дава на деца, естествено в по-малки количества.

Не съм сигурна, най-добре се консултирай с аптекарката, а може и направо личната лекарка да питаш.  Flutter

# 10

Да Simple Smile
Скрит текст:
Зачетох се из американски ветеринарни форуми и лекарите там препоръчват същите неща, които се дават на хора да се дават и на животни като е дадена и формула за изчисляване на дозите. Моя позната дава на кучето си с подобен проблем.

Браво тогава, наистина не бях чувала друг подобен случай. Най-важното е че наистина помага и животничето е живо и здраво Simple Smile

# 11
  • София

Да, водила съм я, има диагноза, доброкачествено образувание в начален стадий.

Браво, че се е оправило котето, но да не забравяме че при хората е различно. Сравнително скоро разбрах за лечебните свойства на гъбите, преди ги възприемах като вкусни, но вредни. За съжаление най-полезните са много скъпи.

# 12
Мико Дифенс е на достъпна цена и съдържа едни от най-лековитите гъби.

# 13
  • София/Дружба
Аз и за себе си съм споделила освен за котето Simple Smile
От 3 месеца пия и не съм се разболявала, а преди като настинех направо бронхит правех, при това с усложнения (и до пневмонии съм се докарвала). Мога да споделя също и че вагинални течения вече нямам  Embarassed
Чувствам се много по-добре откакто ги пия - и като тонус и като общо здравословно състояние.
За деца може спокойно да давате - дозата от 2 капсули дневно е за 60-70 кг човек, определете количеството, което ще дадете според теглото на децата (може например половин капсула да се разтвори в мляко).
Личното ми мнение е, че нито личните лекари, нито педиатрите се интересуват от алтернативни начини на лечение и предпазване от заболявания и не са запознати не само с виталните гъби, а и с много други добавки, лекарства и т.н. Те изписват това, което им е казал представителя на фармацевтичния производител/вносител.

# 14
Пия гъбите три месеца вече. Два- без прекъсване и след пауза от около 2 седмица пак започнах. Не съм се разболяла тази зима, а други зими доста  са ме мъчили инфекции на дихателните пътища.

Общи условия

Активация на акаунт