Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLVI

• 94 266
  • 722
  •   1
Отговори
# 195
Wild Tales - шест самостоятелни, късометражни филма, обединени в един пълнометражен. Филмът е антология на обикновени житейски ситуации, изпълнен с голяма доза черен хумор и убийствен сарказъм. Търпимостта, емоциите и самоконтролът на героите са стигнали до своя краен предел, откъдето връщане назад няма. Има само един път пред тях - този на отмъщението, което понякога е изключително сладко Laughing).
Силно препоръчвам тази испанска трагикомедия.  Heart Eyes

Страхотен!
Не случайно има номинация за Оскар за най-добър чуждоезичен филм, както и още куп други награди.
Оригинален, забавен, реалистичен, наситен с ярки емоции... Филм за хора, на които всичко им идва в повече, писва им и изпращяват.

# 196
  • Ямбол
Филм за хора, на които всичко им идва в повече, писва им и изпращяват.

Точно!  Laughing
Няма как фаворитът "Ида" да ме впечатли по този начин. Скучна ми дойде на мен...

# 197
  • В Космоса
Flugten - много ми хареса, а Назир ми влезе под кожата! Heart Eyes

# 198
  • В светлината на слънцето
"Дивергенти 2: Бунтовници" - http://www.imdb.com/title/tt2908446/ Не знам колко меродавно е мнението ми за филма, тъй като първата част гледах между другото, не се впечатлих, а и не съм чела книгите. Embarassed Та ужасно неподготвена бях и все още така се чувствам. Има идея във филма, не е лошо изпълнението, не са брат и сестра Уашовски от добрите им времена, но пък и не е нужно да бъдат. На мен обаче този тип филми нещо ми дойдоха една идея в повече. Особено като разбрах, че има и трета част, която разбира се, ще е... в две части. ooooh! Някак твърде еднакви ми идват всички филми, които се въртят около горе-долу една и съща идея. Еднакви и като идеи, и като техническо изпълнение. Thinking На феновете на литературната основа предполагам, че ще им хареса.

# 199
  • срещу двата комина :)))
"Дивергенти 2: Бунтовници" - http://www.imdb.com/title/tt2908446/ Не знам колко меродавно е мнението ми за филма, тъй като първата част гледах между другото, не се впечатлих, а и не съм чела книгите. Embarassed Та ужасно неподготвена бях и все още така се чувствам. Има идея във филма, не е лошо изпълнението, не са брат и сестра Уашовски от добрите им времена, но пък и не е нужно да бъдат. На мен обаче този тип филми нещо ми дойдоха една идея в повече. Особено като разбрах, че има и трета част, която разбира се, ще е... в две части. ooooh! Някак твърде еднакви ми идват всички филми, които се въртят около горе-долу една и съща идея. Еднакви и като идеи, и като техническо изпълнение. Thinking На феновете на литературната основа предполагам, че ще им хареса.

радвай се, че не си чела книгите  Grinning филма е пъти по-добър, а и на него не съм голяма фен  Mr. Green

# 200
  • Belgium
Още една серия "Дивергенти" няма да си причиня  Laughing

# 201
  • София
Лулумба, права си. Според мен по-голямата част от тези филми се правят единствено за да съберат парите на феновете на поредиците. Аз съм решила да ходя, за да си почина, защото ми е напрегнато в работата. Първият филм беше по-добър от книжния си оригинал. Надявам се и вторият да е такъв, защото книгите стават все по-тъпи с всяка следваща. Игрите на глада в това отношение са доста различни и за мен всяка следваща там става все по-добра, което донякъде се отнася и за филмите. Хубаво е, че все пак мнението ти е с положителен уклон.

А, ето и Мура е написала същото докато пиша аз. Наистина, радвай се, че не си чела книгата.

# 202
  • Once there was a Hushpuppy...
Още една серия "Дивергенти" няма да си причиня  Laughing

И аз Peace
Не зная колко е бил хубав първият филм, но освен момчето Heart Eyes аз друго не видях.Явно имах "очи" само за него Wink

И аз гледах от препоръчаните филми, но нещо ме мързи да пиша. А, имам какво да си споделя..

# 203
Да ви кажа честно, аз доста се колебах изобщо дали да си пиша мнението, защото останах някак встрани от точно този филм и все ми се струваше, че може пък да не съм права съвсем. За някаква разтуха става, но аз лично не бих възложила по-големи очаквания от това. Thinking И третата част в две части категорично ще пропусна. Mr. Green

# 204
Дивергентите ще си го прибера в удно шкафче и ще го вадя, когато имам нужда от почивка от някой по-сериозен филм. И за мен детските филмчета са си ок, но lulumba, права си, че са като клонинги всички. И да попитам, на кино ли го гледа или от торент?

# 205
На кино.  Peace Още му е много рано за торент. То и на кино тръгва от 20 март мисля. newsm78

# 206
Момичета , препоръчайте филми за оцелели , безследноизчзнали , намерени или не ... Laughing при самолетни катастрофи или някакви други инциденти .Имам предвид  игрални филми .Може по действителни случаи или худ. измислица .
Благодаря предварително !

# 207
  • Once there was a Hushpuppy...
Markrit - Сещам се за тези на първо време, ще допълня евентуално Peace

1. http://www.imdb.com/title/tt1809398/
2. http://www.imdb.com/title/tt1649419/

# 208
Markrit, скоро препоръчах Alive (1993), за оцелели след самолетна катастрофа по действителен случай.

# 209
  • София
Момичета , препоръчайте филми за оцелели , безследноизчзнали , намерени или не ... Laughing при самолетни катастрофи или някакви други инциденти .Имам предвид  игрални филми .Може по действителни случаи или худ. измислица .
Благодаря предварително !

Сериала Изгубени  Mr. Green

Не съм гледала, но може да погледнеш
Alive
United 93
Flight
The Grey

Последна редакция: пт, 13 мар 2015, 18:58 от koikoii

Общи условия

Активация на акаунт