Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLVI

• 94 215
  • 722
  •   1
Отговори
# 570
Когато Холдън Колфийлд говори за "филми, от които може да ти се доповръща", със сигурност има предвид филми като "Вечната Аделайн". Това не трябва да ви интересува, ако не сте мъж с елитарен вкус или интерес към точните науки, или пък просто придирящо мрънкало без значение от пола.  Simple Smile
Бих го препоръчала на всяка жена. Добре разказана и зрелищно поднесена свръхестествена история за отношението ни към миналото, за съдбовните срещи и за изборите, които оформят живота.

# 571
 Три дни го гледам този филм и останаха някакви 15 мин снощи.
  Пускам  и заспивам.
   Явно не съм типичната жена или не ми е до такива филми сега.
  Виж като си пусна нещо скандинавско вниманието е на макс и не помня да съм заспивала.
   Днес ще догледам Вечната Аделайн - че при мен май стана Вечна наистина  Joy

# 572
Да, малко е муден, а аз по принцип не се оплаквам от "бавни" филми, напротив.
Сантиментален е, на ръба да бъде сладникав, но не преминава границата. Или я преминава със съвсем малко, колкото да не заскърцам със зъби.  Simple Smile
На места ме подразни предвидимият диалог, особено между тъмнокосия момък, чието име вече забравих, и главната героиня.
Иначе е приятен филм, преди всичко красив за гледане. Ако сте в сантиментално настроение, може и да ви стисне за гърлото на няколко пъти.

# 573
То аз мудни филми си харесвам - скандинавските са си такива -ама този ме приспива веднага . Тази вечер го пускам да го догледам.
  Не е скучен - приспивен ми е. А аз съм си бухал и трудно заспивам Grinning

# 574
Може би все пак ти е скучен.  Simple Smile

Гледала ли си норвежкия Nord?
И аз обичам скандинавско кино, а този е типичен негов представител.
Та не знам как стана, но това е единственият филм, който не мога да догледам и ме е приспивал много успешно 3-4 пъти.
Ако не си го гледала, може да ти хареса.

# 575
 Май не съм .Благодаря Сонг   bouquet Ще го сваля,ако ли не ще ме приспива  Joy
То доста филми дето не се харесват ми допадат - но съм и на различна вълна понякога и ако не е филма за деня и така и не става да го гледам както трябва . Отплесвам се нейде или заспивам.

# 576
  • Ямбол
И на мен ми хареса "Вечната Аделайн". Очаквах да е поредния глуповат холивудски петмез, но филмът се оказа доста приятна изненада. Красив и сантиментален. Simple Smile

# 577
Бг субтитри за  Nord има ли някъде ?

# 578
  • Ямбол
Бг субтитри за  Nord има ли някъде ?

Има, но трябва да бъдат потърсени: http://DMCA-removal-from-Google/subtitles/Nord-58956/!

# 579
 Благодаря   bouquet
Скрит текст:
Като не ти е угодно или те дразня -просто не ги споделяй - с яд сторено добро не е никакво добро - и на теб не ти е приятно - на другият също остава кисел привкус в устата. Или от сърце или нищо -това е моето мото.

Последна редакция: нд, 07 юни 2015, 21:44 от Анонимен

# 580
  • Ямбол
Благодаря   bouquet
Скрит текст:
Като не ти е угодно или те дразня -просто не ги споделяй - с яд сторено добро не е никакво добро - и на теб не ти е приятно - на другият също остава кисел привкус в устата. Или от сърце или нищо -това е моето мото.

Скрит текст:
Не се опитвай отново да внесеш смут в тази тема, няма да ти се получи. Вместо да ми редиш обичайните си"мъдрости", вземи се засрами, че изобщо не си потърсила субтитрите, които ти трябват, а чакаш наготово.

Има си и тема за целта:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=806411.0;topicrefid=19

# 581
Скрит текст:
Нищо не се опитвам. Такава съм си -каквото мисля го казвам.
    Laughing

# 582
  • В Космоса
The Company You Keep - доста замислящ, добре е, макар, че има какво да се желае по сценария. Редфорд едно време много го мразех и аз не знам защо, антипатичен ми беше, но сега реших, че е готин. Трябва да гледам някой друг филм с него. Пишлемето Шая, обратно, всички го плюят, на мен ми е сипатичен засега.  Crazy

Ex Machina - скоро не бях попадала на филм, който да ми грабне интереса и да ми го държи до край. Препоръчвам!

# 583
Акаша, щом ти е харесал този, препоръчвам ти и Шпионски игри .

# 584
  • София
Leviafan странен филм. Харесаха ми някои неща, но други ми бяха странни. Със смесени чувства съм.
Скрит текст:
Не съм сигурна какво точно искаше да покаже режисьора, може би че невярващите страдат?!? И може би избягах от основното, но се чудя в крайна сметка Лиля самоуби ли се или е убита. Защото като казаха че е умряла от удар с предмет и бях сигурна, че детето я е убило. До края си чаках нещо такова.
Иначе ми хареса че нямаше щастлив край, политикът в църквата със семейството си, продължаващ живота си ненаказан. Може би защото е вярващ??
Като цяло не знам дали разбрах смисъла, след филма прочетох няколко коментара, но не открих моето виждане.

Общи условия

Активация на акаунт