Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLVI

• 94 211
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
  • на майната си
koikoii
Скрит текст:
аз също помислих, че детето я е убило. След като не дадоха нищо си мисля, че просто изфабрикуваха "убийство". Кмета получи каквото желаеше и смачка мравките, които според него нямат никакви права.

# 586
Гледах документалния за Кърт Кобейн и Still Allice със Джулиан Мур.
Първият ми беше любопитен, макар и да не съм от големите фенки на Нирвана.
Вторият ми хареса много. Тематиката ми беше интересна, още повече че споделям общ интерес и донякъде професия с главната героиня. Джулиан Мур беше брилянтна. Изключително приятно ми е да гледам филми с нейно участие.  Heart Eyes

# 587
  • В Космоса
Акаша, щом ти е харесал този, препоръчвам ти и Шпионски игри .

Благодаря за препоръката! Hug

# 588
Ex Machina - скоро не бях попадала на филм, който да ми грабне интереса и да ми го държи до край. Препоръчвам!
И аз така! Peace

# 589
  • Belgium
She`s Funny That Way - непретенциозна комедийка, но със свеж полъх. Отдавна не бях гледала нищо комедийно, все някакви хоръри и трилъри ме привличат напоследък. Че и при сериалите е така, откак нагазих с двата крака в Wayward Pines.

Комедийката много ми прилича на работа на късния Уди Алън, но тц, той няма никакво участие. Макар че през целия филм очаквах да се появи от нейде и да вмъкне няколко реплики в свой стил. Дженифър Анистън е чудно противна и си играе ролята добре. Само не знам кой стилист е решил, че и отиват очила и я правят да изглежда по-интелигентна. Историята също е приятна, а филмът е само час и половина и минава неусетно. Накрая дори се появява Куентин Тарантино за 2 минути. Препоръчвам за лежерен неделен следобед или рекалсираща вечер. Без големи очаквания и претенции.

# 590
мюзикъл "ню йорк" -един от любимите ми филми! Mr. Green

# 591
  • София
Идвам да препоръчам две психарийки:
Every Secret Thing

Дали има субтитри на български? Нещо не намирам  newsm78
Благодаря  bouquet

# 592
  • Belgium
anisunshine, аз го гледах без субтитри.

Ако мерна някъде, ще ти пусна линк  Peace

# 593
# 594
Гледах The Age of Adaline, красиво направен, накрая ми беше предсказуем, чисто по женски съвсем леко захаросан. Идеята е интересна, но пък ние тъкмо гледаме от известно време един сериал - Forever и там главният герой е отново неостаряващ, но и неумиращ, също има препратки към миналото.

# 595
  • срещу двата комина :)))
Mad Max : Fury Road - не помня дали писах за него, ама да си кажа - пуцанье, мощни коли и красив Харди, който почти нищо не казва  Laughing Иначе невероятно красив визуално, ама наистина невероятно

Tomorrowland - по-добре отколкото очаквах, интересна идея, добре представена, но все пак си е детски филм. Девойката, която играеше главната роля хич не впечатли

Penguins of Madagascar - можеха да се постараят доста повече. В сериала и в другите филми пингвините бяха доста по-свежи и забавни. И тук си има смях, но някак си не им е стигнало за цял филм  Peace

The Decoy Bride - чудна романтична комедия , ситуирана на дъждовен и миниатюрен остров. Препоръчвам за някой лежерен следобед, освен романтичен е и доста забавен  Peace

Spy - е много се смях, чудна пародия на всички филми за Джеймс Бонд. Препоръчвам определено, особено , ако искате да видите познати актьори в друга среда и вид  Wink

# 596
Гледах Still Allice, ужасно добра игра на Джулиан Мур.

Гледах и още един много хубав филм със също прекрасна актриса в главната женска роля Les saveurs du Palais - по действителен случай е, за Ортанз Лабори, която 2 г. е лична готвачка на Франсоа Митеран, препоръчвам! Peace

# 597
  • София
Гледах Лудия Макс. Не обичам екшъни! Никак! Този ме помля. Не знам дали не беше най-хубавото 3Д, което съм гледала с изключение на звука, който ми дойде в повече. А на Том и Чарлиз изобщо не им трябва да говорят, за да стоят съвършени на екрана!

# 598
Suite francaise
http://www.imdb.com/title/tt0900387/
Един сладко горчив филм за любовта и войната, гарниран с вълшебна музика.  Heart Eyes

Благодаря, че го сподели   bouquet
Гледах го дори на няколко пъти, за да успея да уловя всеки детайл в играта на главните актьори.
Иска се доста повече, за да изиграеш една такава трепетна любов, отколкото да се пресъздаде една първична страст. Michelle Williams е страхотна - много нежна, много красива. А музиката - просто вълшебна.

Субтитрите обаче са под всякаква критика  ooooh!

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 20:20 от simpatikonia

# 599
  • Варна/Лондон
Гледах Still Allice, ужасно добра игра на Джулиан Мур.

Гледах и още един много хубав филм със също прекрасна актриса в главната женска роля Les saveurs du Palais - по действителен случай е, за Ортанз Лабори, която 2 г. е лична готвачка на Франсоа Митеран, препоръчвам! Peace

Добре де, игрта на Мур е чудесна винаги, съгласна съм, но филма...за филма кажете. И аз го гледах, но признавам си, няма да го помня дълго. Не е филма, който бих препоръчала да се гледа на всяка цена. Женски филм и толкова.
Използвам цитата, не коментирам Сиси.

Общи условия

Активация на акаунт