Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLVI

• 94 255
  • 722
  •   1
Отговори
# 285
Ex Machina: Бог от Машината -  С две ръце препоръчвам.

О, браво! Хубаво е да знае, човек, че чакано заглавие си струва.

# 286
Извинете за тъпия въпрос ама... откъде ги "чакате" новите заглавия? Все гледам, че сте крачка напред с новите филми и се чудех откъде научавате за тях?  Blush

# 287
  • София
Лично аз следя ИМДБ-то в спиъците на любими актьори. Ако нещо ме заинтересува - ровя.

# 288
От къде ли не, от трейлъри в киното, от тази тема, имам един ап Flixster, там има ъпкоминг категория и си гледам трейлърчета и си набелязвам неща.

# 289
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз сондирам имъдъбъ-то на предпочитани актьори и режисьори и чета две-три информативни теми тук, плюс някой-друг блог за европейските заглавия основно. Този конкретно го чакам заради Алисия и ми попадна през промо-снимката от някакъв неин сайт.

# 290
Tangerines много хубав, не ми се изпада в литературни трактовки. Препоръчвам горещо!
Препоръчвам и аз. Пленяваща природа, пленяваща музикална тема, пленяващи герои. Дълго ще го мисля.

# 291
  • Вестерос
отдавна не съм писала

Chappie - четох, че се е развихрила дискусия за Сектор 9, та да се включа с този филм  Sunglasses Мноооого ми хареса, много различен от очакванията ми и особено от трейлъра. Нищо лошо не мога да кажа, а двамата идиота - Нинджа и Йо-ланди са невероятни  Laughing

Sunshine - този хич не ме впечатли, хем обичам фантастика. Беше ми като колаж от всякакви други филми, които вече съм гледала

Cinderella - и този не ми хареса... то злато, то лъскаво, то клишета, то бели лъснати зъби, чак да му се догади на човек от толкова сладост. Никога не съм била фен на Дисни и този филм само допълни колекцията ми от филми, които доказват защо не ги харесвам  Mr. Green Иначе имах много големи очаквания заради страхотния каст, но то с такъв сценарий не е имало какво много да направят...

The Hunded-Foot Journey - този беше чуден, просто чуден. Всички гледки, манджи и цветове направо ме омаяха, даже леко си поплаках накрая  Laughing Идеален ми беше за неделя следобед, препоръчвам го  Peace

Insurgent - най-голямото ми разочарование тия седмици. И книгата съм чела, за нея знаех, че е тъпа, но първият филм даваше някаква надежда, че може да се получи нещо от тоя франчайз. Да , ама не. Втория уби всичко хубаво от първия ... ТО скука, то скапани ефекти, то едно постоянно пъшкане от главната героиня, което трябваше да ни покаже колко се измъчва и колко ѝ е тежко  Tired И къде отиде химията между двамата от първия филм, тука гледах две пълни дървета ... Абе, голямо разочарование, няма да си правя труда да гледам и следващите две части  Mr. Green

За Пепеляшка- четох, че целта им е да направят своите анимации приказки игрални филми. Без да се отклоняват.

# 292
Благодаря ви!

# 293
Como Agua Para Chocolate (1992) http://www.imdb.com/title/tt0103994/
 много ми хареса, напомня ми Маркес ./Книгата не съм я чела /

# 294
Приготвих си тези за уикенда.
Нещо покварено / Something Wicked (2014)
Пустош / Backcountry (2014)/препоръчайте подобен филм/
Out of the Dark От мрака 2014
Cake Торта 2014
Une Rencontre Една среща 2014

Последна редакция: пт, 27 мар 2015, 12:06 от Markrit

# 295
Снощи гледах Pride и горещо го препоръчвам.

# 296
  • София
Tangerines много хубав, не ми се изпада...
От къде да го сваля с бг субтитри, в Замунда го няма...
Гледах La cara ocultaпрепоръчвам,хареса ми... Peace

Последна редакция: пт, 27 мар 2015, 21:52 от Магика

# 297
Tangerines много хубав, не ми се изпада...
От къде да го сваля с бг субтитри, в Замунда го няма...
Гледах La cara ocultaпрепоръчвам,хареса ми... Peace
От зелка  http://zelka.org/browse.php?search=+Mandariinid+%282013%29+& … ead=1&in=name

# 298
Much Ado About Nothing

Фен съм на Джос Уидън от "Бъфи" насам и тази му трактовка на "Много шум за нищо" също много ми хареса. Особено Нейтън Фалиън в ролята на Догбери. Laughing
Да не говорим, че е събрал половината каст от "Бъфи" в този филм.

# 299
  • Belgium
Wild Tales - гледах го по препоръка от темата и определено не ми хареса. Признавам им на латиносите, че са ненадминати в откачените филми и определено идеята е оригинална. Но до тук свършват плюсовете за мен. Не ми доставя удоволствие да гледам истерични или отрковено изперкали хора, а историята с колата ми беше направо гнусна  Sick
И накрая се запитах, добре де и за какво човек го гледа този филм? За да си каже, добре че на мен не ми се е случвало подобно нещо?  Rolling Eyes

Seventh Son - непретенциозно фентъзи от средно ниво, което ми беше перфектно за убиване на малко време през дъждовна вечер. Джеф Бриджис радваше с игра дори тук, а Джулиън Мур ми става втората най-любима зла вещица след Чарлийз Терон  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 29 мар 2015, 12:04 от Лу

Общи условия

Активация на акаунт