Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLVI

• 94 354
  • 722
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Към гледалите Ex Machina, подходящ ли е за деветгодишно? Че няма много да схване нещата, то се знае, питам как е откъм неподходящи моменти (насилие най-вече)?

Недей да го водиш. В смисъл това не е нито хорър, нито някаква психарщина (макар че има някои моменти гарнирани с доста остра и стряскаща музика, които бяха доста стряскащи), но има не малко моменти, които не са за малко дете. Сама ще разбереш, като го гледаш...

# 376
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Въобще не мога да си харесам нещо ново за гледане тези дни, затова онзи ден си пуснах Walk The Line. Бях го позабравила и ми достави неописуемо удоволствие да си припомня страстта и устрема на живота, музиката и хората в него. И Хоакин Heart Eyes

# 377
  • Belgium
Джой, а гледа ли You Don`t Know Jack?  Laughing

# 378
Благодаря! Гледах трейлъра преди време, но исках мнение от изгледали целия филм.

Тук бяхте писали, че филмът за Ив Сен Лоран е хубав, нали? (Джой?) В Нетфликс го има, снощи заспах на 15тата минута, не от скука, де. Ще догледам. Като за начало, да отбележа, че изборът на актьор ми се видя успешен.

# 379
  • София
Благодаря! Гледах трейлъра преди време, но исках мнение от изгледали целия филм.

Тук бяхте писали, че филмът за Ив Сен Лоран е хубав, нали? (Джой?) В Нетфликс го има, снощи заспах на 15тата минута, не от скука, де. Ще догледам. Като за начало, да отбележа, че изборът на актьор ми се видя успешен.

Аз си чакам субтитри за него вече от толкова много време. Иначе го има в zelka.org, четох наистина добри отзиви за филма.

# 380
  • Belgium

Зависи за кой от двата питаш. Аз хвалих много първия.

# 381
O, упс. Този. Не знам кой е "първия", може и него да го има.

# 382
  • Belgium
Баш този е "първият" (трябваше да поясня  Blush ) - на много ми хареса, помня че и на Джой също  Laughing

# 383
  • No Line On The Horizon
Някой гледа ли Дете 44, да сподели отзив?

# 384
  • срещу двата комина :)))
Някой гледа ли Дете 44, да сподели отзив?

довечера ще гледам и ще пиша  Peace

# 385
  • В светлината на слънцето
"Дете 44" - ами... става. Има някои наивни моменти, но като цяло не е лош филмът. Няма да е сериозна загуба на време, но и не очаквайте шедьовър. Добри актьори, поне те пълнят. Забележките ми са по-скоро към режисурата и сценария.

# 386
  • No Line On The Horizon
И аз го изгледах. Хареса ми като цяло, но този странен руско-английски акцент ме съсипва  Joy

# 387
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джой, а гледа ли You Don`t Know Jack?  Laughing
Не съм още.

Тине, да отговоря и аз- в тазгодишната анкета за филм на годината си дадох гласа точно за "Ив Сен-Лоран". Можеш да си представиш колко точно ми е харесал Wink

# 388
  • В светлината на слънцето
От сутринта се каня да пиша и все не ми остава време. Та... "Отмъстителите: Ерата на Ултрон" - http://www.imdb.com/title/tt2395427/ Рейтинг в imdb 9.3. Crazy Два часа и половина бой по ламарината и на финала доволно количество скрап като за цялото ромско народ. Crazy Много кютек, много нещо. И малко шеги и закачки, но малко, сравнено с предните отмъстители. Не че филмът е лош - напротив, за жанра си е направен много добре, има хубави ефекти, актьорите ги знаете (плюс малко нови попълнения).  Peace Ама що трябваше да правят още едни отмъстители, че и оставят вратичка за още.  Thinking Някак имах по-големи очаквания. Иначе пак казвам - за неделно развличане филмът става, особено за фенове. Но можеше още. През цялото време имах усещането, че този филм съм го гледала. Даже не един път, а няколко пъти.  Mr. Green И рейтинг 9.3... newsm78

# 389
От сутринта се каня да пиша и все не ми остава време. Та... "Отмъстителите: Ерата на Ултрон" - http://www.imdb.com/title/tt2395427/ Рейтинг в imdb 9.3. Crazy Два часа и половина бой по ламарината и на финала доволно количество скрап като за цялото ромско народ. Crazy Много кютек, много нещо. И малко шеги и закачки, но малко, сравнено с предните отмъстители. Не че филмът е лош - напротив, за жанра си е направен много добре, има хубави ефекти, актьорите ги знаете (плюс малко нови попълнения).  Peace Ама що трябваше да правят още едни отмъстители, че и оставят вратичка за още.  Thinking Някак имах по-големи очаквания. Иначе пак казвам - за неделно развличане филмът става, особено за фенове. Но можеше още. През цялото време имах усещането, че този филм съм го гледала. Даже не един път, а някщолко пъти.  Mr. Green И рейтинг 9.3... newsm78

Оо ще падне, ще падне, просто му дай време Grinning (това трябва сигурно да е втората част на онова нещо, дето го даваха тоя уикенд по БТВ или Нова беше, не съм сигурна. ММ беше зяпнал като малко дете и въпреки молбите ми да го разкара, въобще не ме отрази. Та гледахме едновременно филми със звук - той на тв-то, аз на лаптопа, при това без слушалки, че бяха при спящото дете оттатък. Понадухме си взаимно главите, поне аз, той май си беше ок. Единственото по-лошо от това беше, че по едно време на едни реклами възкликна: А, ама то има и втора част!  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт