Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLVI

• 94 333
  • 722
  •   1
Отговори
# 450
  • в морето до колене
Аз се връщам току що от Ëx Machina... и минавам само да кажа набързо +1 към похвалите за него от по-рано в темата.
Ако не ме домързи много, може и да "доразвия мисълта си"  Mr. Green - сиреч да кажа защо.
...
Една от точките в доразвиването задължително е тази:
- Много им се радвам на "момчетата". И Домнал, и Оскар.  Heart Eyes Добре се развиват, получават им се нещата. Бравос!

# 451
Май нямам други хобита и интереси освен киното.  Simple SmileНе ходя на ски, на море не съм ходила от години, то какво ли и имам за показване... Бънджи не ме вълнува, ако скоча сигурно ще се скъса въжето им.
Стига шегички, връщам се на киното. Всеки си има предпочитания, моят любимец е Джордж Клуни. Май съм изгледала всички негови филми, но най-ми е любим "Високо в небето". Толкова човечност има в тази роля, толкова болка и самота...

Не ми харесва, че напоследък този ВЕЛИК АКТЬОР го удари на печалбарство и участва в глупави реклами. Едва ли е останал без пари, защо го прави? Не му ли стига славата и обичта на нас, зрителите?

А за "Високо в небето" - просто нямам думи! Изгледала съм го 3 пъти, ще продължа да го гледам. Имам опасенията, че скоро и у нас ще има такива професии за серийни уволнения на хората. Смая ме и мисълта, че всеки човек носи подире си и през целия си живот ангажименти, познанства, контакти с роднини и познати и се огъва под тежестта им. Традициите, обичта към близките, доброволно приетите задължения тежат, ограничават, спъват. Някой ще каже- това се себични и егоистични разбирания. Може и така да е, но защо човек трябва да носи на гърба си някого, а било това и децата си? Скоро видях резултати от социологически изследвания, че българските синове предпочитали поне до 30 години да живеят с родителите си. Едва ли е от обич, по-скоро искат някой да им готви и пере...

Героят на Клуни каза "Свалете раницата от гърба си, освободете се, изправете се и продължете напред!"  Laughing

# 452
О, да, "Високо в небето" е страхотен филм. А Клуни е толкова добър актьор, най-много го харесвам във филмите на братя Коен. Те казват, че само много умен актьор (като него) може да изгради качествен комедиен образ.

# 453
Ох , вярно! Невероятен е!!!! Mr. Green

# 454
  • UK
Ex Machina от къде да го изтегля (в чужбина съм). Изпуснах прожекциите, умирам направо   Crossing Arms

Директора на филма е много талантлив доколкото разбрах. 

# 455
  • София
Още един турски филм, който ми хареса: 
Unutursam Fisilda (2014)
http://www.imdb.com/title/tt4114744/?ref_=nv_sr_2
Много приятен и предполага лек разлив на сълзи, но без да е твърде много драмата.  Hug

# 456
От мен това италиянско филмче Tutta colpa di Freud
http://www.imdb.com/title/tt3237406/?=fn_al_tt_1
много лек и приятен Heart Eyes

# 457
  • срещу двата комина :)))
Ex Machina от къде да го изтегля (в чужбина съм). Изпуснах прожекциите, умирам направо   Crossing Arms

Директора на филма е много талантлив доколкото разбрах. 

все още го няма, рано е  Peace

# 458
Изгледах Locke заради споровете тук, за което съм много благодарна,  Hug защото ми хареса много. Не съм фен на Том, но филма е чудесен и различен.

# 459
  • Варна/Лондон
Снощи реших да го пусна на мъжът ми, казах му, че много го хвалят и не съм го гледала...за да не ме разпитва какво ще стане.Simple Smile Накрая каза, че не може да повярва, как ''изгледал цял филм само с един човек''.Simple Smile И му хареса, много!

# 460
  • Once there was a Hushpuppy...
Изгледах Locke заради споровете тук, за което съм много благодарна,  Hug защото ми хареса много. Не съм фен на Том, но филма е чудесен и различен.

newsm10

# 461
  • В Космоса
Джеронимо, и аз се надъхах да пробвам моя. От любопитство...  CrazyПо принцип имаме еднакъв вкус за филми, но предвид сценария, ще ми е интересно да го предизвикам пилето. Grinning Той гледа само някви научни документалки и само отвреме-навреме ми се поддава на препоръчаните игралки, но му харесват, пък! Sunglasses

# 462
# 463
  • Ямбол

Хубав филм, да. И тежък  Confused

И аз гледах Locke тази вечер ( да не остана по-назад  Laughing). Хубав е филмът, хареса ми. Брилянтно актьорско изпълнение на Том.   Peace

Две предложения и от мен:

Av Mevsimi - интересен криминален трилър, с дълбоко-драматичен акцент и великолепна актьорска игра.

La comunidad - една безумна житейска ситуация, продиктувана от безумната човешка алчност, гарнирана с доза черен хумор и сарказъм.

Последна редакция: нд, 10 май 2015, 03:29 от DimiLoca

# 464
  • София
"Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann" (Стогодишният старец, който скочи през прозореца и изчезна)- страхотен филм. Всичко в него ми хареса- актьори, заснемане, музика... Много приятно чувсто за хумор, смесено с проста и лека житейска философия. В целият филм имаше много приятни афоризми, толкова прости и всъщност толкова истински. Голямо удоволствие ми достави  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт