Регресия

• 161 934
  • 807
  •   1
Отговори
# 120
Няма мистика, представяш ли си!

Боже, боже! Тя дойде и ни вля ум в главите! Тя ни показа правия път! Вече правилно виждаме всичко и се покайваме.

Сега може гордо ТЯ да спре да влиза в темата и доволно да излезе с учебника си по психология под мишница щото ние обещаваме само ще я възхваляваме, пък скромността е другото и божествено качество. Освен правотата разбира се, която както казахме е всепоразителна

Crazy

# 121
  • София
Какъв ум да наливам! Той е дефицитна стока, пазя си го за себе си! А и темата беше в Клюкарника, не в алтернативния, нали така! По някаква причина (съпрайз, каква ли?), са я преместили.

С огромен интерес ще чета. Историите от минали животи.

`между другото "не споменавай напразно името Божие" - цитат от Библията, ако правилно помня.

# 122
Разбира се ние всички знаем колко неоспорима е всяка една истината в учебника по психология на Andariel. В него се намира цялата истина за създаването на вселената, преражданията, мистиката, окултизма и въобще за всичко. Библията е кратък цитат с разяснителни бележки за простосмъртни от УЧЕБНИКА на Andariel /нека свети вечно в мрака/. И въпреки краткостта и опростеността му е най-четената  книга. Но Твореца, а може би самата Andariel е решила, че ще се вестява и ще насочва чадата си /т.е. ние заплесналите се овцИ/ с цитати от УЧЕБНИКА!

Та ако някой се съмнява в достоверността на свещения разяснителен цитат на Andariel то нека не се съмнява. Защото вече сме просветлени!

# 123
`между другото "не споменавай напразно името Божие" - цитат от Библията, ако правилно помня.

А пред теб може! Peace Предполагам, че галено му викаш Божко като се съветва с теб.

# 124
  • Be realistic - plan for a miracle.
Дорис  Joy Joy Joy Разсмя ме преди сън... благодаря! Heart Eyes

# 125
Andariel, не разбирам целта ти.  ooooh! Защо дразниш?! Чета темата с интерес ама не ми се минават 3-4 страници с твоите монолози. Всеки има право да вярва в каквото намери за добре. Аз лично пък не вярвам на тъпотиите, описани в учебника по психология, който така прилежно си преписала, за да оспамиш съвсем темата.

# 126
Аз лично пък не вярвам на тъпотиите, описани в учебника по психология, който така прилежно си преписала, за да оспамиш съвсем темата.

Shocked Shocked Shocked НЕ ВЯРВАШ В УЧЕБНИКА на Andariel??  ooooh! О не! Това е .... това е ... толкова неестествено, няма логика и прагматичност! Как живееш със себе си? Как се гледаш в огледалото, като не вярваш в УЧЕБНИКА? /нека свети в мрака и показва пътя на заблудените  Praynig/

Crazy

# 127
А де?!! СЪРПРАЙЗ, СЪРПРАЙЗ!!!!  Mr. Green Оцеляла съм до тези години, благодарение на мистика и окултни практики, които ме пренасят през вековете невредима, млада и красива!! С на Andariel учебниците ще подпаля клада и ще изгоря всеки неверник във правата психологическа вяра!!!   Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 128
Хихи свирни като драснеш клечката и ще танцувам и аз гола до кладата  Flutter

# 129
  • София
Предполагам, че ще изпаднете в екстаз, ако ви предложа учебника по психиатрия. Той е по-страшен от този по психология. Wink

# 130
  • Be realistic - plan for a miracle.
Анадриел, предложи ни каквото искаш и действай свободно както ти идва отвътре Simple Smile

# 131
Регресия в психологията е това, обаче хипнотична регресия в психотерапията е точно за каквото говорите.

Хипнотичната регресия се използва и от психолози и психиатри, освен от йоги.  

Чудесна тема сте направили, прочетох я с интерес.   bouquet

Последна редакция: вт, 26 май 2015, 03:33 от Justem.7

# 132
3-4 страници излишна плява изписана от страна на Andariel.
Честно казано се надявам да мине модератор и да направи чистка на поне част от постовете, че масово хората ще си губят времето, както при мен се случи..

# 133
  • София
Да, постовете с опитите за откровени обиди от страна на горните потребители определено са за чистка. Моите постове, в които обяснявам що е то регресия, няма защо да се чистят, защото информацията си е съвсем нормална и именно може да се намери в официални научни издания. Ако на теб или на някого друг не му харесва какво пише в учебниците, това не е мой проблем, нито трябва да се трие - това си е ваше субективно приемане или отричане.
Не зная какви ще са тези психолози, които ще правят регресии към минали животи. Най-малкото има професионална етика, а тя не включва идеите за минали животи, още повече "водене" на хората. Затова няма как в легалната психотерапия да се прави терапия с пътешествия в минали животи, просто защото такова нещо като минал живот в психологията няма като конструкт. Много ми е любопитно как тези терапевти или както там се самонаричат, ще се изправят пред колегите си на един сериозен форум и ще започнат да им обясняват за пътешествията в минали животи.
Възрастни хора сте - мислете! Мен можете да ме плюете колкото си искате, но това няма да ви помогне. Само показвате жлъч и лошо поведение.
Това, което "се получи" е в най-добрия случай фантазия, конструирана, за да можеш да си рационализираш вътрешните конфликти.

# 134
Честно казано се надявам да мине модератор и да направи чистка на поне част от постовете, че масово хората ще си губят времето, както при мен се случи..

Не мож да бъде изтрито онова що е написано от УЧЕБНИКА на Andariel!
А там мъдро явно е написано "Ако не доведеш папата у дома на вечеря, то значи до Рим не си ходил. Донесените магнитчетата за хладилник са недостатъчно доказателство за това, че си бил там - демек фантазирате си."
Та няма как да призоваваме модератор - огнен меч ще посече гумичката му за триене.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт