Регресия

• 162 014
  • 807
  •   2
Отговори
# 165
На мен също не ми се е случвало,но си спомням,че преди регрегията Петър като даваше разяснения обясни,че е напълно възможно някой да заспи и ако стане,значи е имал нужда от това в този момент  Peace Но все пак според мен е по-различно като си пред човека отколкото от диск

# 166
а доволни ли сте от груповата регресия? В смисъл после вс ли помните.Аз си мисля да направя лична и ще помоля да ми я запишат евентуално за да мога после да си я слушам newsm78

# 167
  • Be realistic - plan for a miracle.
Всичко си помня, от-до  Peace Просто ти си напълно буден, единствено тялото ти е изключително отпуснато, в медитативно състояние.
Поне така беше при Петър Петров.

# 168
В неделя Гергана Доцева   - сертифициран фасилитатор ще е в Бургас ,ще има групова регресия ,мнения за нея?

# 169
  • UK
Няма хубави отзиви да дамата. 
Аз също се отказах! Смятам, че ако ще се подложна на регресия да е при известни имена Peace

# 170
  • Be realistic - plan for a miracle.
Гери е ученичка (една от първите) на Петър Петров. Чувала съм хубави отзиви, и не толкова хубави, но нищо чак страшно никой не е казвал. Получават се регресиите с нея, от това което чувам.

# 171
и аз се интересувах от нея,гледах и клипче с нейна регресия.Аз обаче предпочитам лична регресия,не групова,но в Бс тя няма кабинет

# 172
и аз се интересувах от нея,гледах и клипче с нейна регресия.Аз обаче предпочитам лична регресия,не групова,но в Бс тя няма кабинет
Имам предвид,че Г.Доцева няма кабинет в Бс ,а и като се свързах с нея някакси не ми допадна/не беше личен контакт,но все пак...

# 173
Е, след като се обсъждат терапевти значи се ходи на регресия. Няма ли някой да разкаже какво е било изживяването?

# 174
  • UK
Дори с

Предполагам никой нищо няма са разкаже т.к са прекалено лични изживяванията

# 175
Аз бих разказала,доколкото си спомням,разбира се.

# 176
Дори с

Предполагам никой нищо няма са разкаже т.к са прекалено лични изживяванията

Хм, аз не го чувствам кой знае колко лично. Малко като филми, истории на други хора, които са ми повлияли.

Надявам се да има смели  Hug

# 177
направих първата си регресия,много ми беше интересно,мисля да повторя
Не мога все още да  извадя нужните изводи от спомените си ,явно  има върху какво да се работи доста
Това,което мога да кажа е,че наистина е невероятно какви неща виждах,постоянно имам чувството че си ги измислих,толкова невероятни неща си спомних,но всъщност ми се вижда невъзможно да си ги измисля ,предвид,колко бързо всичко изниква като картини и факта,че продължавам да си ги спомням ясно и до сега.Невероятно изживяване,пак ще го направя

# 178
  • UK
Хоуп,

При кого направихте регресия?

# 179
Хоуп,

При кого направихте регресия?
Гери Доцева

Общи условия

Активация на акаунт