Регресия

• 163 685
  • 807
  •   3
Отговори
# 435
Само да вмъкна, че е много грешно очакването, че човекът който води регресията, ще ти отговори на въпросите или ще ти каже как да си ги тълкуваш.
Регресията е най-лесно казано - свързване с висшия Аз или Душата. Когато се свържеш с конкретни въпроси, може да ти се даде отговор, може и да не ти се - ако не си готов. Отговорите, обаче никога не ти се дават директно и конкретно. Нито някой друг, освен ти самия може да ги разтълкува.
Ролята на водещия на регресията е единствено да те направлява и да ти помогне да влезеш в състоянието, нищо повече.
Аз например вече нямам нужда от водещ и се правя регресиите/свързванията с Душата за отговори сама.
Но повечето хора е доста трудно да се свържат и да знаят къде и как да отидат.

# 436
Права сте, така е, не съм очаквала отговори от Петър, просто като за първи път бях объркана от цялото преживяване и му разказах, тогава той направи предположение, че са сцени от 3 различни живота. Наистина и до днес нямам идея защо видях тези откъслечни кадри, нямащи нищо общо помежду си. Не отидох с ясни въпроси, не търсех конкретни отговори, може би и това е причината да не ми е ясно какво и защо ми се "даде". Simple Smile

# 437
Със сигурност нещата, които си "видяла" са свързани помежду си и имат някакво послание.
Трябва да се опиташ да усетиш какво е и как са свързани

# 438
За първи път тук чета за регресия онлайн.. има много неща в живота ми, които ме объркват и винаги съм искала да опитам, но ме е било страх, не от смъртта, а от нещата които може да видя к как ще ми се отрази. Вие опитвали ли сте онлайн (в момента живея в малък град, а да пътувам не е опция)?

# 439
а аз изобщо не бих разчитала на такъв метод за достоверност. Човек може да си спомни нафантазира всичко, включително е внушаем. Ако търси обяснение и причина за проблемите си, винаги ще си конструира такива, със или без чужда помощ и самонавиване. Особено щом се нуждае от превод.

Ходенето на регресия при псевдогурута е опасно ! Особено тези ,които се хвалят по телевизии и предавания.Знам двама от тях - Кирил Стоянов от София ( развали семейството на кума ми) Магдалена Горанова от Стара Загора( тая я видях да се смее сама на спирката на Верея,хората се обърщаха след нея ,пълна откачалка,а мастърското ниво е 3000лв.).Дърщеря и влиза по форумите да я хвали за лапнишарани.Внимавайте при кого ходите ,защото такива хора ще разбият психиката ви и живота.За регресията им не се знае колко може да е достоверна.

# 440
  • София /Абсурдистан
И как точно регресията раззваля семейства? Питам от любопитство.

# 441
Аз бих препоръчал във Варна - Анелия, Ани. Тя е от учениците на Петър (има координатите й в сайта му). Аз прохождайки в регресията си направих при нея. Не се получи, защото не ми се даваше тогава да видя, но като човек и начин на водене, тя е супер. Много е балансирана и мека, същевременно уверена.
Няма нищо страшно и опасно в регресията.
Успех ^_^

# 442
А дали работи онлайн?
И изобщо смятате ли, че такива неща се получат онлайн

# 443
По принцип би могло, но духовни водачи са ми казвали, че като цяло реалния контакт е много важен. Аз лично смятам това за недобър метод - или се прави основно за пари или трябва да се прави в много крайни и наложителни случаи (и пак има по-добри варианти). Личната регресия като цяло е най-добрата, защото при някои влизането в това състояние отнема повече време или изисква различен подход. После при някои може да се наложи ходене в минал живот, при други ходене в този живот назад, а при трети разговор с духовен водач... Груповите регресии са вариант, но не винаги удачен и далеч не толкова ефикасен като краен резултат. Да кажем, че крайния резултат се дели на участниците.

# 444
Какви по-добри варианти?
(В момента живея в малък град, далече от всякаква подобна възможност, затова разпитвам толкова, за сега особено с оглед на ситуацията в която сме, не се очертава никакво мърдане от тук..)

# 445
на сайта на Петър пише, че има и онлайн

# 446
Какви по-добри варианти?
(В момента живея в малък град, далече от всякаква подобна възможност, затова разпитвам толкова, за сега особено с оглед на ситуацията в която сме, не се очертава никакво мърдане от тук..)

По време на миналия "локдаун" Петър Петров правеше дистанционни безплатни регресии на страницата си във Фейсбук: https://www.facebook.com/%D0%A0%D0%B5%D0%B3%D1%80%D0%B5%D1%81%D0 … F-129341603839925. Според мен бяха чудесни. Можете да го попитате дали и сега предлага нещо подобно.

# 447
Не познавам Петър Петров лично, но изглежда свестен човек и не мисля, че би правил нещо просто за пари.
Второ не знам какво имате предвид под онлайн регресия. Ако е готов запис качен онлайн, който може да се свали или слуша е едно. Ако говорим за водене на регресия онлайн в реално време като разговор по вайбър, е нещо друго. В първия случай говорим по-скоро като да идете на групова регресия. Там няма въпроси и отговори, водещия регресия говори и участницоте следват. Във втория случай нещата ми изглеждат почти невъзможни, защото по време на регресия, човека под хипноза често говори много тихо, понякога шепне. Т.е. няма как в реално време по скайп или вайбър водещия регресия да се разбере какво говори човека под хипноза. Та ако някой ви предлага подобна регресия, моят съвет е да откажете. Ако ви предлагат запис или онлайн водене на  регресия тип групова, само водещия говори - това е друго.

До Charmes
Имам предвид, че може да има по-добри варианти от регресия, в зависимост от случая. Но регресията, където водещия и човекът/хората под хипноза са физически заедно за мен е най-добрия вариант. Иначе ако това е нещото, което много искате да пробвате и наистина изпитвате нужда да го направите, това че сте от малъл град или някакви други "извинения" няма да ви спрат да намерите начи да се случат нещата. Какво искам да кажа, ето един пример от преди 2 дни.

Питаме духовните водачи дали жената трябва да отиде при една лечителка в Стара Загора и дали тя наистина е лечителка. Те отговориха така - жената има дарба, но не всеки може да излекува. Няма да кажем дали да иде там или не. Тя трябва да опита всички варианти, т.е. трябва да положи усилия за излекуването си.
Та ако човек иска да разреши даден проблем или нещо, което го човърка, той ще намери начин да иде на лекар, на регресия, ще си вземе отпуска, ще намери парите и т.н. Колкото по важна е нуждата, толкова по-силно ще е усилието.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 11:56 от Stanislav Hristov 675185

# 448
Stanislav Hristov 675185, при П. Петров беше първият вариант - активен за известно време запис на регресия, без контакт с него.

# 449
Петър прави само медитативна регресия.

Общи условия

Активация на акаунт