Регресия

• 163 667
  • 807
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Не познавам Петър Петров лично, но изглежда свестен човек и не мисля, че би правил нещо просто за пари.
Второ не знам какво имате предвид под онлайн регресия. Ако е готов запис качен онлайн, който може да се свали или слуша е едно. Ако говорим за водене на регресия онлайн в реално време като разговор по вайбър, е нещо друго. В първия случай говорим по-скоро като да идете на групова регресия. Там няма въпроси и отговори, водещия регресия говори и участницоте следват. Във втория случай нещата ми изглеждат почти невъзможни, защото по време на регресия, човека под хипноза често говори много тихо, понякога шепне. Т.е. няма как в реално време по скайп или вайбър водещия регресия да се разбере какво говори човека под хипноза. Та ако някой ви предлага подобна регресия, моят съвет е да откажете. Ако ви предлагат запис или онлайн водене на  регресия тип групова, само водещия говори - това е друго.

До Charmes
Имам предвид, че може да има по-добри варианти от регресия, в зависимост от случая. Но регресията, където водещия и човекът/хората под хипноза са физически заедно за мен е най-добрия вариант. Иначе ако това е нещото, което много искате да пробвате и наистина изпитвате нужда да го направите, това че сте от малъл град или някакви други "извинения" няма да ви спрат да намерите начи да се случат нещата. Какво искам да кажа, ето един пример от преди 2 дни.

Питаме духовните водачи дали жената трябва да отиде при една лечителка в Стара Загора и дали тя наистина е лечителка. Те отговориха така - жената има дарба, но не всеки може да излекува. Няма да кажем дали да иде там или не. Тя трябва да опита всички варианти, т.е. трябва да положи усилия за излекуването си.
Та ако човек иска да разреши даден проблем или нещо, което го човърка, той ще намери начин да иде на лекар, на регресия, ще си вземе отпуска, ще намери парите и т.н. Колкото по важна е нуждата, толкова по-силно ще е усилието.

И все пак така си изкарват хляба няма да го правят на добра воля Simple Smile Така, че да взимат си парите, в което няма нищо лошо.

# 451
Да, аз също често вземам пари като правя регресии и смятам, че това е нормално. Въпросът ми беше дали правиш нещо само за пари или ти е интересно, вътрешно това нещо те привлича и наистина искаш да помагаш на хората. Мисля, че той е от втория тип хора Wink

Предположих, че може и да са записи. Аз самия съм се пробвал да си правя саморегресия преди години от такива записи, както и моя записана регресия. Не е изключено да имаш резултат, но се губи възможността да те води някой и да научиш много повече отколкото от предварително записан глас.

# 452
  • София
Да, аз също често вземам пари като правя регресии и смятам, че това е нормално. Въпросът ми беше дали правиш нещо само за пари или ти е интересно, вътрешно това нещо те привлича и наистина искаш да помагаш на хората. Мисля, че той е от втория тип хора Wink

Предположих, че може и да са записи. Аз самия съм се пробвал да си правя саморегресия преди години от такива записи, както и моя записана регресия. Не е изключено да имаш резултат, но се губи възможността да те води някой и да научиш много повече отколкото от предварително записан глас.
То от помагаме не се хранят хората Simple Smile Иначе да и той и негови колеги монетизират това от което им е интересно. Няма по-голям кеф от това да работиш това, което ти доставя удоволствие.

# 453
Здравейте. Някой от вас има ли опит с авторегресия? Прочетох за някои техники, с които може да се направи такава. И според вас, задължително ли е да слушаш запис на глас? На мен ми се струва, че и човек сам може да достигне до желаните места, стига да може да отпусне ума си и да визуализира някои неща. Вие как мислите?

# 454
Аз я правя поне веднъж месечно

# 455
  • Тра-ла-ла
Регресия всеки месец... Не е ли твърде често?! Всеки път нови неща ли виждаш и научаваш?!

# 456
Чисто теоретично и всеки ден може (имал съм такъв случай), друг е въпроса дали има смисъл.

Самогресия със запис е сравнително по-трудна от лична регресия, която някой ти я води. А пък без глас, ти сам да си я водиш наум е... доста трудно да се постигне. Бих предупредил човекът да е много обигран в това да бъде в регресия, за да пробва подобен вариант. Защото хем си в съзнанието, хем си и полузаспал, отпуснат и мозъкът не работи по същия начин, съзнанието не работи по същия начин. С глас поне до влизането в регресия е най-добре, после може да пробвате и сами да си я направлявате. Колко ще е ефективно и в каква ситуация ще влезете е вече въпрос на шанс. Може да не можете да излезете след това от регресия. Накрая от уплах ще стане, понеже емоцията ще вземе връх или ще заспите, но може да не е приятно преживяване и като цяло аз поне не препоръчвам.

# 457
Аз не я правя със запис, а си я водя наум.
Реално аз не започвам с идеята за регресия, а си правя изчиствания ежемесечно, но докато ги правя, винаги отивам към предишни животи, последните ми три са били много кратки и тежки и доста травми съм насъбрала.
Има една рускиня, която още си живее в мен и ми влияе зле в някои аспекти на живота.
Още не мога да се разделя с нея.

Иначе, аз съм имала много животи, стара суша съм и мисля, че затова все ме кара към регресии, при изчистване.
Отделно и лесно поемам чужди същности.

Иначе, не съм съгласна за регресията, че ако я водиш наем можеш и да не успееш да се върнеш. Винаги ще се върнеш, обаче ако не знаеш какво правиш, може да ти се обърка психиката и да ти се размият животите и да се отключи нещо като медицинската шизофрения, което е поправимо.
Но в никакъв случай не трябва да се прави от хора, което не знаят какво правят!

# 458
Нека стане ясно както съм написал го - не че никога няма да излезеш, а ще имаш период може 1 мин може 5, 10, в които да не можеш. Но рано или късно ще излезеш, защото или ще заспиш, или ще се окопитиш и сам ще го направиш или емоцията ще вземе връх и ще се събудиш, така да го кажем. Виждал съм го няколко пъти. Онзи ден имах подобен случай дори. Момичето още с началото на регресията на можеше да говори и й дадох сигнал като има нещо да стисне устни. Отидохме до духовните водачи и й казах като е готова или ако иска да излезе само да стисне устни. Пробвахме го, сигнала, можеше да го прави. Оставих я да си говори с тях и след 10 мин сама излезе, като каза, че с тях е говорила много кратко, през другото време се е опитвала да се върне, защото се е ошашкала и е забравила сигнала. Та има всякакви ситуации и е добре човек да има някакъв опит. Не защото ще остане заключен в регресия, нз дали е възможно да му се размият и животите - аз говоря само от опита си и това, което съм чел в книгите на световноизвестните в тази област.
Иначе колкото по стара и опитна е душата, толкова по-лесно влиза в такива състояния.
Както и че качествата от предни животи ни се наслагват. Ако в последните 3 живота си бил ленив, сега също ще си ленив, поне докато не го преодолееш.

# 459
Нека стане ясно както съм написал го - не че никога няма да излезеш, а ще имаш период може 1 мин може 5, 10, в които да не можеш. Но рано или късно ще излезеш, защото или ще заспиш, или ще се окопитиш и сам ще го направиш или емоцията ще вземе връх и ще се събудиш, така да го кажем. Виждал съм го няколко пъти. Онзи ден имах подобен случай дори. Момичето още с началото на регресията на можеше да говори и й дадох сигнал като има нещо да стисне устни. Отидохме до духовните водачи и й казах като е готова или ако иска да излезе само да стисне устни. Пробвахме го, сигнала, можеше да го прави. Оставих я да си говори с тях и след 10 мин сама излезе, като каза, че с тях е говорила много кратко, през другото време се е опитвала да се върне, защото се е ошашкала и е забравила сигнала. Та има всякакви ситуации и е добре човек да има някакъв опит. Не защото ще остане заключен в регресия, нз дали е възможно да му се размият и животите - аз говоря само от опита си и това, което съм чел в книгите на световноизвестните в тази област.
Иначе колкото по стара и опитна е душата, толкова по-лесно влиза в такива състояния.
Както и че качествата от предни животи ни се наслагват. Ако в последните 3 живота си бил ленив, сега също ще си ленив, поне докато не го преодолееш.
Здравейте и от мен , много интересна тема и чета с интерес написаното .От скоро чета за регресия и интереса ми  дойде от лоши събития за мен загубих баща си съвсем наскоро.Искам да задам няколко въпроса към по -опитните
1.Препоръчайте добра литература в тази насока.
2.Кога хората са били по -сензитивни за отвъдното , говоря като период от човечеството не за отделна личност.Един вид история на регресията.

# 460
  • София
Здравейте и от мен , много интересна тема и чета с интерес написаното .От скоро чета за регресия и интереса ми  дойде от лоши събития за мен загубих баща си съвсем наскоро.Искам да задам няколко въпроса към по -опитните
1.Препоръчайте добра литература в тази насока.
2.Кога хората са били по -сензитивни за отвъдното , говоря като период от човечеството не за отделна личност.Един вид история на регресията.
Мисля, че сега хората са достатъчно сенситивни. Но това идва с практика. Много практика и не е дадено на всеки и не е за всеки.

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 19:58 от I.R.

# 461
Да ви кажа, аз нямам опит с регресии, но опитах сама да си я водя наум, след като прочетох една статия какво да си представя за да вляза. Пуснах си музика за медитация, което доста ми помогна. Най-налудничавото е, че видях кратки неща от два живота. През цялото време си разказвах наум на себе си какво виждам. Но съм почти убедена, че всичко беше плод на въображението ми. Просто аз съм с много богато въображение, мога да си представям ясно много неща и явно това беше причината. Но май достигнах до някакво медитативно състояние, защото чувствах тялото си много много леко.

# 462
Anna Maria, щом си усетила, че са предишни животи, значи са.

Иначе за преплитането на няколко живота в настоящето. След като се "срещнах" с прословутата рускиня, чиято неувереност и страх от провал ме тормозят и в този живот, отделно пък съм взела от нея любов към модата, а си имам и привличане към Русия и също и винтидж дрехи и аксесоари (имам колекция), осъзнах че тя всъщност си е закачена за мен и на моменти доста опитва да ми налага своите травми и това е толкова силно, че две вечери, след тази регресия се събуждах объркана и не можех да осъзная в коя година съм и ми минаваха едни картини на хора от 50тте пред очите.
Та, сега ще ходя да я чистя тази, но при специалист, защото трябва някой да ме води.
На мен Гери Доцева ми е ментор Simple Smile

Междудругото, проверих я по име - тя е била писател, но не е вярвала в себе и и в това, че жените през 50тте могат да ги чуят като писатели. Даде ми се и един адрес в Русия и мисля, че открих инфо за нея. Сега търся и снимки, но честно казано не ми се задълбава, защото така се е впила в мен, че по-голямата част от сегашния ми живот се влияе от нея и то от отрицателните и черти.
Взела съм от добрите само финеса, усета към модата и любовта към изкуството.
Иначе е била интересна личност, през втората световна се е отървала на косъм от тази смърт (открих статията след като направих тази регресия, преди това никога не бях чувала за тези събития)

Видях я как стои в наредена колона с хора, събува си обувките а плаче и в следващия момент, някой дойде и каза - чакайте, тя е рускиня, освободете я.
Била е учителка.
После през 50тте, на около 29-35 годишна възраст я е убил тогавашния и приятел - дави я в река в САЩ (тогава явно се е преместила в САЩ), заради ревност и изневяра от нейна страна.
Интересното е, че мъжът който я дави, е мой бивш от този живот, с който бяхме заедно и то в несериозна връзка мясяц-два. Даже и не си го спомням вече. Учудих се.

Интересни неща такива Simple Smile

Ако ви е интересно, като направим другата регресия за рускинята и ми.се даде още инфо, ще ви разкажа. Честно казано обмислям да напиша книга за нея - имала е интересен живот, а и ще и осъществя мечтата Simple Smile

# 463
KPP, с нетърпение чакам продължението.

# 464
КРР, много интересна история. Учудвам се, че със самостоятелно водене наум на регресия си успяла да си спомниш толкова много неща. Аз на моята "домашна регресия" много не й вярвам. Grinning Странното е, че го правих за пръв път без да имам опит в подобни неща и буквално след няма и 10 минути вече виждах минал живот. Или имам някакво вродено знание как се правят тези неща, или имам богато въображение. Grinning

Ще разкажа малко тук, защото и на лични ме попитаха какво съм видяла. Първо видях сгради в далечината, после се отпуснах и се приближих към тях. Оказа се Ню Йорк. Видях се като плешив мъж на средна възраст, който чакаше на един светофар. Но мъжът приличаше на един актьор и затова си мисля, че беше плод на въображението ми. После видях офисът му, работеше на пишеща машина. После видях домът му, красива съпруга и две деца - близнаци. Странното, обаче, беше че всичко видяно съвпадаше с атмосферата и обстановката в Ню Йорк през някъде 40-те години. Автомобилите, които видях, обзавеждането, дрехите и прическите на жената и децата. Отделно видях една голяма сграда, която после потърсих в интернет и ми прилича на Empire State building. После ми нахлу изведнъж друг образ на мъж и го последвах. Възрастен мъж на около 70-75 години, добре сложен, нещо като ръководител на някакво племе или нещо такова. Видях как го пронизва лък, но не можах да усетя дали така е умрял или само са го ранили.

Общи условия

Активация на акаунт