Второ не знам какво имате предвид под онлайн регресия. Ако е готов запис качен онлайн, който може да се свали или слуша е едно. Ако говорим за водене на регресия онлайн в реално време като разговор по вайбър, е нещо друго. В първия случай говорим по-скоро като да идете на групова регресия. Там няма въпроси и отговори, водещия регресия говори и участницоте следват. Във втория случай нещата ми изглеждат почти невъзможни, защото по време на регресия, човека под хипноза често говори много тихо, понякога шепне. Т.е. няма как в реално време по скайп или вайбър водещия регресия да се разбере какво говори човека под хипноза. Та ако някой ви предлага подобна регресия, моят съвет е да откажете. Ако ви предлагат запис или онлайн водене на регресия тип групова, само водещия говори - това е друго.
До Charmes
Имам предвид, че може да има по-добри варианти от регресия, в зависимост от случая. Но регресията, където водещия и човекът/хората под хипноза са физически заедно за мен е най-добрия вариант. Иначе ако това е нещото, което много искате да пробвате и наистина изпитвате нужда да го направите, това че сте от малъл град или някакви други "извинения" няма да ви спрат да намерите начи да се случат нещата. Какво искам да кажа, ето един пример от преди 2 дни.
Питаме духовните водачи дали жената трябва да отиде при една лечителка в Стара Загора и дали тя наистина е лечителка. Те отговориха така - жената има дарба, но не всеки може да излекува. Няма да кажем дали да иде там или не. Тя трябва да опита всички варианти, т.е. трябва да положи усилия за излекуването си.
Та ако човек иска да разреши даден проблем или нещо, което го човърка, той ще намери начин да иде на лекар, на регресия, ще си вземе отпуска, ще намери парите и т.н. Колкото по важна е нуждата, толкова по-силно ще е усилието.
И все пак така си изкарват хляба няма да го правят на добра воля
Така, че да взимат си парите, в което няма нищо лошо.

Странното е, че го правих за пръв път без да имам опит в подобни неща и буквално след няма и 10 минути вече виждах минал живот. Или имам някакво вродено знание как се правят тези неща, или имам богато въображение.