Регресия

• 163 482
  • 807
  •   1
Отговори
# 720
Петър не издава. Не съм му и искала. Ходих при него, защото и моите приятелки ходиха и го препоръчаха. Аз съм доволна от него, беше приятно преживяване и се чувствах добре. Видях доста неща и бих отишла пак.

# 721
  • Тра-ла-ла
При Петър как минава регресията?! Само влизате и виждате случаен живот? Влизате със заявка, за да търсите корените на някакви проблеми?! Чистите ли видяното, т.е. товара от минал живот?

# 722
Аз отидох от любопитство, неза да чистя проблем. Обадих му се, не вдигаше дълго време. Писахме си и така успях да запиша час след месец-два. Беше делничен ден, не знам дали уикендите работи. Дни преди уречения час трябва да се потвърди допълнително, за да е сигурен, че ще отидете.

Приема в къщата си в Сухата река, в близост до Билата.

Кани те първо на разговор, има симпатична стаичка с диванче и има някаква атмосфера. Първо си говорите малко и се опознавате, той казва какво ще бъде горе долу преживяването. Обяснява ти, отговаря ако имаш някакви въпроси.

След това се настаняваш удобно, завива те с едно одеялце и се започва. Аз трудно се отпускам и в началото просто имах блокаж, че няма да стане при мен. Е, отначало не се давах, после успя.

Беше приятно самото преживяване, не се чувствах изтощена после, а заредена.

Накрая, преди да се върнеш обратно, пита каква е поуката. Моята беше “не си губи времето”. Като цяло не съм изчистила нищо от миналото, защото не видях нещо кой знае колко травматично, но осъзнах защо някои неща в сегашния ми живот ми се случват по тоя начин и с кое да продължавам напред.

# 723
Аз отидох от любопитство, неза да чистя проблем. Обадих му се, не вдигаше дълго време. Писахме си и така успях да запиша час след месец-два. Беше делничен ден, не знам дали уикендите работи. Дни преди уречения час трябва да се потвърди допълнително, за да е сигурен, че ще отидете.

Приема в къщата си в Сухата река, в близост до Билата.

Кани те първо на разговор, има симпатична стаичка с диванче и има някаква атмосфера. Първо си говорите малко и се опознавате, той казва какво ще бъде горе долу преживяването. Обяснява ти, отговаря ако имаш някакви въпроси.

След това се настаняваш удобно, завива те с едно одеялце и се започва. Аз трудно се отпускам и в началото просто имах блокаж, че няма да стане при мен. Е, отначало не се давах, после успя.

Беше приятно самото преживяване, не се чувствах изтощена после, а заредена.

Накрая, преди да се върнеш обратно, пита каква е поуката. Моята беше “не си губи времето”. Като цяло не съм изчистила нищо от миналото, защото не видях нещо кой знае колко травматично, но осъзнах защо някои неща в сегашния ми живот ми се случват по тоя начин и с кое да продължавам напред.

Колко време отне и каква е цената при него?

# 724
Може би около 2 часа. Не помня с точност. Цената беше 70, но аз ходих края на 2020 и сега я е вдигнал. Мисля, че е 100.

# 725
  • Тра-ла-ла
Регресията е сериозна работа. Обикновено до нея прибягват хора, които имат някакви големи проблеми, повтарящи се грешни модели и т.н. В регресия се влиза с точна заявка къде се е зародил проблемът Х  с идеята да се върнеш в конкретен минал живот. А не просто да легнеш и на случаен принцип да изскочи някой от животите. И преживяванията не са готини тип Спа релакс. Логично, че щом си влязъл да търсиш проблем - ще се върнеш в минал живот с травма. А тя може да е огромна. Обикновено след такива регресии излизаш уморен. Но минава.

# 726
А не просто да легнеш и на случаен принцип да изскочи някой от животите.

Не знам дали е правилно, но и това се прави. Когато съм ходила на груповите регресии на Петър, той казва (доколкото помня) да си спомним живот, който е важен за нас в настоящия момент. То пак не е на случаен принцип, защото се предполага, че душата знае какво ни е нужно и съответно какво да ни позволи да си припомним.

На мен регресиите не са ми се получавали, но ако някой има желание да разкаже как регресия му е помогнала, ще бъде интересно за всички в темата.

# 727
Петър каза, че виждаме животът, който е на-важен за душата към момента на регресията. Това, което трябва да научиш в дадения момент от живота.

# 728
  • Тра-ла-ла
Аз чрез регресия съм изчиствала силна връзка с бивш. Наложи се да се върна към минал живот с него, за да видя какво се е случвало и си обясних много неща в моето и неговото поведение. След това имаше доста осезаема промяна. Никак не беше приятен и лесен процес на чистене, доста тежки неща видях и се наложиха няколко регресии.

# 729
Джулая, много интересно звучи всичко това. Ако ти се пише и споделя, разкажи.
Аз още се чудя какъв беше смисълът от трите картини, които видях, по време на групова регресия при Петър. Обединяващото е религията, но нищо повече не мога да направя като връзка. А дори не съм религиозна, само вярваща.

# 730
Петър коментира ли после с участницте в груповара регресия? И колко са на брой участниците? Те искат ли да споделят пред групата преживяното?

# 731
Петър коментира ли после с участницте в груповара регресия? И колко са на брой участниците? Те искат ли да споделят пред групата преживяното?
Ако желаят участниците коментират. Който иска след регресията разговаря с него.

# 732
  • Тра-ла-ла
Това, което мен ме учат е, че идеята на регресията е да изчистваш. Особено, когато не отиваш просто ей, така, ами влизаш с цел в регресиите и имаш набелязани проблеми, по които да работиш с всяка следваща. Не анализираш, не наместваш информацията както ти е удобно. Разбира се, че човешкият мозък е така устроен, че иска да го прави. Аз също го правя. Наистина си обяснявам много неща от сегашния живот откъде ги имам един вид наготово. Дали като знания, дали като отношения с дадени хора, дали като проблеми. Регресионистът не е редно да ти намества видяното и да ти го обяснява. Само ние си знаем какво сме видели, почувствали, изживяли и т.н. По-важното е да приключим/изчистим този минал живот, от който влачим някакъв багаж в сегашния - дали ще е грешен модел, някакъв друг проблем или дори идентичността си от тогава. Те процесите на чистене си текат и без да ги мислим, стига регресията да се води както трябва и да не й се съпротивляваме.

Джулая, много интересно звучи всичко това. Ако ти се пише и споделя, разкажи.
Какво конкретно те интересува? Blush

# 733
Всичко ме интересува, просто като разказ какви са били проблемите, които сте си носили от предишни животи и как успяхте да ги отработите.

# 734
  • Тра-ла-ла
Аз приключих всичко....по моята тема. Той си носи отговорността за неговата карма. Въпреки, че работейки по моя проблем и решавайки го - това няма как да не се отрази и на него в контекста на нашите взаимоотношения. Отработване всъщност не е точната дума в този случай. Сложно е за обяснение. По-скоро изчистих това, което ми е тежало от онзи живот и ме е държало с него в настоящия. Ние си останахме бивши с него.

Лично за себе си не открих отговори защо сме се срещнали в този живот и какви са ни били уроците и дали сме ги изпълнили и научили. Но целта на регресията не е това. Дали за да доизживеем взаимоотношенията си от там, където са спрели в миналия живот. Или да преповторим частично миналия живот като имаме това, което сме нямали или изгубили в миналия. Не задълбавам, защото отговорите може да са всякакви.

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 22:13 от Джулая

Общи условия

Активация на акаунт