Математически турнири - 31

• 93 261
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
  • Deutschland/HE
Здравейте,

търся задачите от последните 3-4години от ВМС за четвърти клас за Варна (променят част от задачите и за това търся различните задачи).

# 196
Днес докато се ровех за условието на една задача от ЕК 2014 за 3ти и 4ти кл., защото, оказа се, по-разбираеми за мен са задачите на език, който зная пасивно, отколкото на родния ми език.... че, по същество, в Беларус си организират подобни на Кенгуруто състезания по почти всички предмети - физика, химия, география, руски, беларуски .... Ето тук примерни теми по физика - лошо да ти стане само като ги погледнеш -http://www.bakonkurs.org/zubrenok/zubrenok.php, а вляво може да разгледате различните състезания по всеки отделен предмет.

# 197
  • София
В сайтовете на СМГ и НПМГ е качено разпределението по стаи за ЕК.

# 198
Не можах да намеря информация  за това къде точно ще се проведе националния кръг на олимпиадата по математика на 18 април. Някой може ли да ме насочи къде да проверя?
Курсовете в СМГ на 18 април са преместени от 16:30 поради провеждане на националната олимпиада по математика, това е обяснила нашата госпожа при съставяне на графика за провеждане на 3-ти модул. Официално нищо друго не знам.

# 199
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
При нас кенгурото е свършило, не ми се чу много ентусиазиран синът ми, сверяваха си задачите...

# 200
Знаете ли от къде могат да се видят условията на задачите от Кенгуруто за втори клас? На детето са прибрали дори и черновата... та ще кара по спомен.

Последна редакция: нд, 22 мар 2015, 13:03 от Бо_

# 201
Знаете ли от къде могат да се видят условията на задачите от Кенгуруто? На детето са прибрали дори и черновата... та ще кара по спомен.
До един месец принципно не би трябвало да ги има в интернет- прстранството, но все има някое училище, което не е изпълнило указанията, така че ще ги видим вероятно и по-рано.

# 202
  • В офиса
Коментарът и от двамата (1-ви и 6-ти клас), бе че задачите били много лесни. Това мен ме ужасява, защото винаги на "лесни" задачи всичко е оплескано. А и Кенгуру и лесни задачи не ми се връзва. Мерси много за линка с беларуските олимпиади - много ценно. бТВ забелязахте ли, че беларуските задачи са по-трудни от нашите (аз гледах групата 1-2 клас).

# 203
Благодаря! Много ми се вижда - един месец, за поясняване на евентуални грешки... но ще чакаме. Какво да правим Simple Smile за втори клас едва ли ще има снимали деца...

Последна редакция: нд, 22 мар 2015, 13:03 от Бо_

# 204
Може ли и на мен линка за беларуски олимпиади?

# 205
Мили Дами,
Дали някой е успял да снима задачите за 3-4 клас на Кенгуруто??? Ще съм безкрайно благодарна някой да ми ги изпрати , а аз обещавам да се включа в решаването и купона около разгорещените спорове Simple Smile просто нямям търпение ....... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 206
преди беше забавно като имаше условия, наставаше един спор между родители, дали условията са верни, какво точно се има предвид в задачата, сега няма как това да стане.

# 207
  • София
Аз търся за първи клас. Ако някой ги има и не иска да публикува, може ли да ми прати на лични? Ще съм много благодарна. Обикновено, ако не обсъдим, до ден или два, после няма смисъл да питам. Не че в момента си спомня нещо да обясни.  ooooh!

Защо до месец няма да има условия? В нашето училище каза, че до 10 дена ще дадат резултатите и след това може да си вземем работите даже? Поне аз така разбрах госпожата.

# 208
  • Варна.
Според моето дете задачите за 3-4 клас са били трудни.

Последна редакция: нд, 22 мар 2015, 13:51 от Diki

# 209
  • София
...
На две от задачите условията са били неразбираеми  Wink, такава е последната задача.
Съветвам те да изтриеш поста.
Разпространяването на задачите е забранено.

Ако някой сд дете 5-6 клас има желание, може да сверим отговори на лични.

Общи условия

Активация на акаунт