Математически турнири - 31

• 93 255
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Ползата от явяването не смятам, че ще е изгубена. За 1месец малко дете не си сменя коренно мисленето. Там където е сбъркало е много вероятно отново да сбърка.  Със съответните обяснения това може да се коригира.  Обикновено става въпрос за тип задача, с която не се е справило, а те като цяло са логически в това състезание. 
Естествено е големите ученици да са запомнили повече задачи. ..инфото се разпространява както е видно.

на коледното синът ми беше сгрешил на последната задача.Не му казах после нищо,но преди седмица дадох отново теста и я реши без проблем,но дори не помнеше,че я е решавал на коледното  Laughing

# 241
Интересно ми стана - синът каза, че са започнали в 10.30ч., а щерката - в 11 часа. И двамата бяха в СМГ? Интересно, че в обявлението за Кенгуруто началният час е 11.

# 242
Интересно ми стана - синът каза, че са започнали в 10.30ч., а щерката - в 11 часа. И двамата бяха в СМГ? Интересно, че в обявлението за Кенгуруто началният час е 11.
Децата,които са отишли по-рано са започнали веднага за да не загубят интерес и т.н.А после другите ,които са идвали и те са започвали веднага.Имало е деца от различни класове.От 2 деца го знам това  Peace

# 243
Деси, дъщеря ми пък беше запаметила отговорите на някой задачи от кенгуруто, които решава преди месец. И когато и ги дадох отново директно ги пишеше без да чете и мисли.

В Плевен е започнало в 11ч.

# 244
Децата,които са отишли по-рано са започнали веднага за да не загубят интерес и т.н.А после другите ,които са идвали и те са започвали веднага.Имало е деца от различни класове.От 2 деца го знам това  Peace

Те да не са отишли да си играят там, има си обявен начален час и започването "кой когато дойде" е в разрез с всички правила. Синът е 9 клас и не е изтървал състезание, не е имало подобно нещо.
Както и да е.

# 245
  • София
Да, явно в различните стаи в СМГ е започнало по различно време. Може би не всички са били разбрали, че само за там началният час е 10,30.
В стаята, където е бил синът ми, са започнали в 10,30. Чакали са да се съберат всички от списъка явно и са почвали поетапно.

# 246
  • София

Децата,които са отишли по-рано са започнали веднага за да не загубят интерес и т.н.А после другите ,които са идвали и те са започвали веднага.Имало е деца от различни класове.От 2 деца го знам това  Peace

А как са засичали колко време са решавали децата?
Времето е най-ценното на това състезание, едни 15 минути преднина са огромно предимство

# 247

Децата,които са отишли по-рано са започнали веднага за да не загубят интерес и т.н.А после другите ,които са идвали и те са започвали веднага.Имало е деца от различни класове.От 2 деца го знам това  Peace

А как са засичали колко време са решавали децата?
Времето е най-ценното на това състезание, едни 15 минути преднина са огромно предимство
моя син излезе първи,в 11:22ч.
В СМГ-то бяхме
Пишеше начален час 11ч.,но сутринтат видях,че пише в 10:30ч. да са там.Ние даже 10:28ч. отидохме

Мен не ме пуснаха горе в стаята и никой никаква информация не даде за отговори и т.н.Охраната го взе от долу още и го отведоха
Синът ми излезе в 11:22ч. и аз го намрънках яко,че за 20мин. няма как да реши  всички „лесни„ задачи,а той след това милия каза,че са започнали още в 10:30ч.
.Беше в СМГ в 106 стая (1кл.)
Запомнил е само 2 задачи и не е писал на чернова.

# 248
  • София
"Участниците в състезанието трябва да са по местата си не по-късно от 10.30 часа. Продължителността на състезанието за всички възрастови групи е 75 минути."
Това е от сайта на у-щето. Никъде не пише за по-ранно започване. Поетапното започване по принцип би попречило на децата, тези които вече са започнали биха се разсейвали при влизащите. Отделно квестора трябва да следи всяко дете поотделно кога му изтичат минутите.

# 249
  • София
"Участниците в състезанието трябва да са по местата си не по-късно от 10.30 часа. Продължителността на състезанието за всички възрастови групи е 75 минути."
Това е от сайта на у-щето. Никъде не пише за по-ранно започване. Поетапното започване по принцип би попречило на децата, тези които вече са започнали биха се разсейвали при влизащите. Отделно квестора трябва да следи всяко дете поотделно кога му изтичат минутите.
Под поетапно започване имах предвид по стаи, не в самата стая.  Peace
Иначе на нашите си им бяха казали, че в СМГ е от 10.30

# 250
  • София
Иринка, разбрах  Peace На сайта стои моя цитат, а виждам, че са се явили доста деца от други у-ща и в 5, и в 6 клас, те дали са знаели, че е по-рано началото? Въобще би било редно тези масови състезания да имат еднакъв начален час, иначе се започват най-различни спекулации по темата.

# 251
  • София
Иринка, разбрах  Peace На сайта стои моя цитат, а виждам, че са се явили доста деца от други у-ща и в 5, и в 6 клас, те дали са знаели, че е по-рано началото? Въобще би било редно тези масови състезания да имат еднакъв начален час, иначе се започват най-различни спекулации по темата.
Именно, Ели.
Заради това са направили и това поетапно започване.
Така е написано в сайта, че не става ясно, че започва по-рано от 11.00
Явно само децата от СМГ са знаели. И, като сложиш дошлите по-рано и от другите, явно голяма част от стаите са се запълнили около 10,30.  Peace

# 252
# 253
  • София
При нас при четвъртокласника са започнали в 11 без 15, а при големия в 11. И двамата се явяваха в СМГ.

# 254

Общи условия

Активация на акаунт