Математически турнири - 31

• 93 181
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
# 256
Никой ли няма вече темите. Интересуват ме 5-6 клас. Моля, изпратете на kikotkata1975@abv.bg

# 257
  • София
Моята каза, че са ги карали да преписват отговорите на специална бланка. Явно се проверява с шаблон. Въпреки това, съм уверена, че за нашите резултати ще има да си почакаме. София винаги много се мота. В нашето училище ако имаше 100 деца от всички класове, пак добре. Въпрос на минути е проверката, но не би ...  Sad

# 258
И аз искам задачи 5-6 клас, моля?

# 259
# 260
някой има ли снимани задачите от 2 клас?

# 261
Е жалко, дъщерята беше в другото училище в което се провеждаше състезанието.  Ще чакаме още.

# 262
Е жалко, дъщерята беше в другото училище в което се провеждаше състезанието.  Ще чакаме още.
Ако става дума за Плевен - СМБ са посочили като срок " края на март".

# 263
Ако става дума за Плевен - СМБ са посочили като срок " края на март".
Да за там. Но след като вече има за Вазов трябва да излязат и за Берон.

# 264
# 265
В СМГ НЕ  са им казвали, че ще започват по -рано.
Сутринта чух сина ми да говори със съученик в колко часа трябва да са там.
Състезанието е започнало в 11,00.
Предполагам, че в стаята на Павката са започнали малко по- рано защото са се събрали всички ученици. Но честно казано повече допускам да са започнали в 11,00, а той да не си е погледнал часовника. Laughing
В 22-ро започнаха в 11,00. На първокласниците им беше казано, че ще ги пуснат след 12,00  да излизат, ако желаят. Това време /1 час / е пре- пре достатъчно за тях. Големия ми син също е излязъл преди края.
Разбирам вълненията на майките с деца в 3 и особено в 4 клас и най- вече, ако ще кандидатстват в МГ идното лято.

# 266
Може ли задачите за 2ри клас на t_simeonova69@abv.bg

# 267
Може ли отговорите за 7 8 клас на ЕК?

# 268
Може ли отговорите за 2 клас EК 2015?
Предварително благодаря.
trendafilova@abv.bg

# 269
Защо искате отговорите като не знаете условията?

Общи условия

Активация на акаунт