Отговори
# 195
  • Ботевград
Аз ходих в 12 г.с,но пол не ми казаха  Crazy пъпната връв беше  между краката..На 02.03 ще ходя при моята докторка и се надявам тя да каже  Blush

# 196
Здравейте момичета! Виждам,че някои мислят да не правят БХС.Затова без да ви плаша само да кажа че колкото и да е статистическо изследването при мен преди 6 месеца именно то показа че ще има проблем-излезе ми висок риск 1:65 в 12 седмица.  По съвет на генетичката щях да правя амниоцинтеза в 16 седмица и се надявах, че ще съм една от фалшиво положителните резултати за които бях чела, че често се случва. Но за голямо съжаление преди това се видя проблема на ехограф и последва аборт по медицински показатели.Така че не искам да ви плаша, но по добре го направете.Аз другата седмица ще го правя и си треперя,но и много се надявам този път всичко да е наред.Дано при всички резултатите да са добри  Praynig

# 197
  • Драгоман
Здравейте, милички!
  Пожелавам на всички да получат добри новини от БХС! И според мен е по-добре да се направи! Трябва да дадем всичко от себе си, за да  не съжаляваме след време.  Praynig
Аз също мисля в 12 г.с. да ходя на БХС. При първата бременност отидох без записан час в последния възможен ден и така ме нахокаха...  ooooh! След 1 седмица ще се запиша на ЖК и вече нямам търпение, че от 04.02. не съм била на преглед и ми се струва цяла вечност.  Blush
   Бих искала да зачекна друга тема... Какво ще кажете за сексуалните контакти по време на ранната бременност? И за носенето на бикини тип прашки?  Embarassed
Аз нося такова бельо и си ми е много удобно, но май трябва да престана  Confused Ние с ММ си имаме сексуални контакти , но след последния път ме заболя корема...  Sad И като цяло от няколко дни ме боли помалко и понякога усещам болка в яйчниците.  newsm78

# 198
Разкажете за Варна къде сте правили БХС, колко струва и т.н., ако има някой?

Jen4et012 И ние правим, и аз нося прашки, и мен понякога ме болят яйчниците.. мисля, че е нормално.
Ако имаш силни болки и/или кръв тогава е по - притеснително.
Просто бъдете по - нежни.  Wink

# 199
Пак да помоля, ако някой иска да го добавя на първа страничка, моля да ми пише лично съобщение, тъй като така като преглеждам отговорите, има голяма вероятност да пропусна някой, без да искам  Peace
Хрис, миналата седмица ти писах лично съобщение, но видях, че ме няма на първа страница, да не би да не си го получила нещо.
Извинявам се, но сега видях, че кутията ми е препълнена. Добавих всички, които са писали. Ако съм пропуснала някой, извинете  Hug Хубава вечер ви пожелавам  Hug
Няма проблем, благодаря Hug

# 200
Здравейте, да се включа и аз .
Трябва да се съглася с Анна*Ди - щом като лекарите го правят и препоръчват, значи има защо.
Прашките спрях да ги нося , но имах доста време кървене и проблеми.Ако не ви пречат няма значение( въпреки че ми се струва че гъбичните простотии обичат прашки- може да греша). Купих си безшевни боксери (май така се водят). Екстра- удобни са , не се виждат през дънките, чиста работа.
Като ми спря кървенето , питах лекарката за секса- каза ако нямаш кървене и оплаквания -ОК .
Мисля че всичко трябва да се консултира с лекаря- това им е работата , да гледа  и да съветват.Решенията си вземаме ние .

# 201
Здравейте, момичета.
От една седмица пия пробиотици и проблемът с подуването изчезна, сега се чувствам много по-добре. Повръщането ми се оправи от свещичките Вомитусхил, остана само гаденето, но то е поносимо.
Все още правим секс, не съм решила кога ще спираме. С предната бременност в 20 г.с. ме наплашиха за къса шийка на матката и го спряхме чак до след раждането. Иначе на училището за родители ни бяха казали, че сексът бил полезен и можело да се прави до края Simple Smile Прашки нося, като започнат да ми стискат на корема, ще си взема друго бельо.

# 202
  Привет и от мен, момичета!
Признавам,и аз се чудех за БХС-то. Но ММ отсече, че щом лекаря е казал,правим го. Утре ще ходя да ми взимат кръв.
  Иначе аз си нося бикини, прашките никога не са ми били удобни  Blush , а иначе интимни сме били само веднъж,бяхме мн внимателни,всичко беше ок,мисля.
  Много се радвам на снимката на Рони, и аз нямам търпение да ида на преглед другата седмица при другия ми лекар,хем да си получа и снимчица на бебо  Heart Eyes
Хубав ден от мен!  Hug

# 203
  • Ботевград
И все пак проблема се е видял преди това на ехограф..БХС аз съм преценила за себе си,че не искам да правя..Не съм правила и предишните пъти..Ако след ФМ се беше видяло нещо съмнително щях да направя каквото трябва..Но след като всичко е наред и самия доктор ми каза,че няма нужда..ще пропусна!

# 204
  • Варна
Прашките спрях да ги нося , но имах доста време кървене и проблеми.Ако не ви пречат няма значение( въпреки че ми се струва че гъбичните простотии обичат прашки- може да греша). Купих си безшевни боксери (май така се водят). Екстра- удобни са , не се виждат през дънките, чиста работа.

Не грешиш, точно за това спрях да нося прашки преди години, въпреки че спазвам идеална хигиена. С бикини се чувствам перфектно.

# 205
Здравейте момичета Simple Smile
Вчера бях на ФМ ( бях последен час и доктора малко ме претупа и мен ) всичко с бебо е нормално , вървим е 2 дни напред , имаме два крака, две ръце Simple Smile  За пола ми каза , че нещо стърчало , но било много малко и по приличало на момиче , другия път със сигурност ще каже  Simple Smile Аз го питах за БХС , той ми обясни , че това било същото като да отидеш да направиш проучване , дали в следващата една година има вероятност да се блъснеш с кола , аз няма да го правя , но всичко много зависимо от годините на майката и дали е първа или по следваща бременност .
За секса ние си правим още от самото начало , но по внимателно и ако ме заболи някъде , сменяме позата Simple Smile
За бельото - спях прашките малко преди да забременея ,защото получих едни гъбички и много се уплаших, спя с спортен сутиен , но иначе все още си нося през деня старите сутиени .
За корема - от 2-3 дни ми се пие постоянно вода и имам чувството , че от тази вода и корема е пораснал доста , утре мисля да се огледам за някоя широка туника , че на работа още не съм казвала на колежките и докато мога няма да казвам Simple Smile
За гаденето -  нищо не помага , търпение му е майката  Sick
И аз да се включа с тъпите въпроси ( то някой беше питал вчера , но няма отговор ) - Ако ти се дояде нещо  ( например на мен ми се дояде една определена торта , но нея я няма наблизо до мен , ММ каза , че при първа възможност по-нататък ще ми вземе )   , много ли е фатално , че не го ядеш на момента , а след 1 седмица примерно или може да го заменя с нещо подобно  newsm78
Не знам при вас как е , но при мен ММ много не се трогва като му кажа , че ми се яде нещо , мисли , че са капризи от моя страна , а аз не са ми се дояждали , кой знае колко неща ( веднъж ми се дояде компот и сега торта Sad

# 206
Радвам се, че всичко с бебчето е наред.  Hug
При Балев ли ходи?

Оф, много се чудя с това БХС, ще видя и аз на ФМ какво ще ми кажат и ще реша.

И на мен ми се дояде компот от ягоди един път и на същия ден си взех. После ми се хапваше торта, но нямаше наблизо и след 2-3 дена си взех 1 парче, ама не ми хареса. Скоро пак ще си взема от друго място.
Не е задължително на момента, според мен. Като ми се прияде нещо на мен и не ми пречи да изчакам ден - два, някак си не е толкова неистово.
А и това са си суеверия.  Wink

# 207
Да при доц. Балев ходих , той ми каза ако все пак реша да си направя БХС , резултатите от ФМ са актуални 3 дни , а за БХС не се записва час , отиваш на място в Майчин дом - Варна и си плащаш , те ти взимат кръв и после след 3 дни ( мисля , че са толкова) ти дават резултатите . Доколкото знам за Варна само там го правят това изследване , всеки си преценява сам , за мен това изследване по-никакъв начин няма да ме успокои , а и честно казано , аз поне не съм чувала добри отзиви за Майчин дом- Варна , но ти сама си прецени нещата , всеки е с различно виждане Simple Smile

# 208
Така е, благодаря ти.  Wink

# 209
Здравейте,

Моля и мен да впишете, бях ви писала преди време, но сигурно сте ме изпуснали  Simple Smile

Нина от София на 29г., втора бременност, термин 21.09

Чета ви редовно, малко съм изпуснала, но сега щ наваксам и ще се включа в дискусиите.

Хубав и усмихнат ден от мен!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт