Отговори
# 180
Пак да помоля, ако някой иска да го добавя на първа страничка, моля да ми пише лично съобщение, тъй като така като преглеждам отговорите, има голяма вероятност да пропусна някой, без да искам  Peace
Хрис, миналата седмица ти писах лично съобщение, но видях, че ме няма на първа страница, да не би да не си го получила нещо.

# 181
момичета, аз мисля да се почвам тия дни с Хипп масло, дето го препоръчахте по-рано.

аз имам мноого стрии, къде ли не. не е хубава гледката, ама като погледнеш децата и кофти настроението минава.
ютоз път мисля да започна от съвсем съвсем рано, да видим дали ще има ефект.

добре дошла на мама djeni84   Heart Eyes

# 182
Да питам за БХС. Къде се прави и колко време предварително се записва час, тъй като разбрах, че не във всички клиники го правят.
На мен ми правиха първо ФМ в мед. център, която се заплаща и от там ме изпратиха в Майчин дом в Националната генетична лаборатория на 2 ет. да дам кръв за БХС, където също си плащаш изследването. От мед. център ми дадоха един лист, който да дам в Майчин дом, разбира се и за мен си имаше отделно док. от ФМ, както и снимки. За БХС ме предупредиха, че може и да си хапнал, не е проблем това. Моята докторка също ме беше предупредила преди това, къде за какво се ходи.

И аз така знам, където и да ти вземат кръв за БХС, изследването се прави само в Майчин дом, като се изпраща кръвта там.

# 183
  • София
Привет. Аз утре съм на БХС. Честно казано много се притеснявам, особено сравнено с първия път, и аз не знам защо така. Първо ще гледаме бебето, а после ще отида да дам кръв. Има и друг вариант освен Майчин дом- мен ме пращат в лаболатории Синево, оттам изпращат кръвта за изследване в Германия, питах за цената - 63  лв.

# 184
Пак да помоля, ако някой иска да го добавя на първа страничка, моля да ми пише лично съобщение, тъй като така като преглеждам отговорите, има голяма вероятност да пропусна някой, без да искам  Peace
Хрис, миналата седмица ти писах лично съобщение, но видях, че ме няма на първа страница, да не би да не си го получила нещо.
Извинявам се, но сега видях, че кутията ми е препълнена. Добавих всички, които са писали. Ако съм пропуснала някой, извинете  Hug Хубава вечер ви пожелавам  Hug

# 185
  • Северо=Западналия край
Момичета, помагайте...........от 4 дни се лутам по доктори и не могат да ми помогнат. Имам ужасни болки в кръста и тежест долу ниско, също като ПМС. Бях в болница вчера по спешност, включиха ми система, изписаха ми но шпа и магнерот. Болките в яйчниците поотшумяха, но в кръста се увеличиха. Днес бях и при моя гинеколог, казва че с бебо всичко е наред, не знае какво ми е и ме праща на невролог да не би да е дископатия. Досега не съм имала проблеми с кръста, сега  но тези болки са направо нетърпими...плюс тях ме болят и прасците на краката, изобщо днес направо се влача. Незнам къде да ида, ще пробвам да си пусна утре и изследване за урина, да не би там пък да има нещо, макар че при седмица нямаше нищо.

# 186
  • София
Ateto, бъбреците гледахте ли? И аз имах болки в кръста и урината показа проблеми в тази част.

# 187
ateto, за съжаление не мога да помогна, надявам се скоро да разбереш от какво са болките и най-вече бързо да отшумят.  Hug

Днес бях на ФМ, еми претупаха ме доста или поне аз останах с това впечатление. Но прегледа от влизане до излизане от кабинета не трая повече от 15 мин. А помня през първата бременност доктора ме гледа поне 30 мин.
Стига съм се оплаквала...хубавите новини са, че бебо си е добре, доста риташе милото  Grinning голямо диваче ще е. Другата новина е.....че ще си имаме още едно момченце.  stork-boy stork-boy stork-boy

Добре дошли на новите момичета  Hug

# 188
Атето, отиди и на невролог. Преди години ми откриха сколиоза, която рефлектираше жестоко в кръста и десния крак. Peace

# 189
Честити сини гащи!
Атето, бързо оздравяване.

# 190
Как така направление за БХС? БХС и ФМ не се ли плащат на частно?
Плащат се, разбира се, имах предвид, че ще ме насочи към Майчин дом и ще ми обясни къде да отида и какво да правя /грешен израз подбрах/ Simple Smile

# 191
Аз много се чудя дали да правя БХС. ФМ реших, че ще правя, ама за другото се колебая, защото нали не било сигурно, а аз каквато съм паника..

# 192
Моят съвет е все пак да не пропускаш БХС. Макар че преди 14 години, като бях бременна със сина ми, нямаше такива изследвания и бременността си протече нормално и спокойно.

# 193
Аз много се чудя дали да правя БХС. ФМ реших, че ще правя, ама за другото се колебая, защото нали не било сигурно, а аз каквато съм паника..
И аз така разсъждавам.

# 194
Вече 2-3 мами се похвалиха, че са ходили на ФМ. И аз нямам търпение да видя бебчо и да разбера пола най - вече.  Wink
Към 12г.с мисля да ходя, а вие?

Общи условия

Активация на акаунт