Отговори
# 525
честит празник, мили мами, бъдете живи и здрави, и много, много обичани!

приветствам с добре дошли новите мами, радвам се , че ще бременеем заедно!

по случай повода, пък и друг семеен повод, довечера ще се събираме с родата. Мислим да им кажем голямата новина, стискайте палци да няма много лигавщини, най-вече от страна на мъжката рода  Wink

# 526
Честит 8 ми март, мили дами!! Бъдете много щастливи, обичани и уважавани ! Желая на всички вас и на себе си лека бремнност, и едни хубави и пухкави бебчета на финала!! Хубав празник:)) Grinning

# 527
моля ви да споделите мнение = според вас, до каква степен са точни тези изчислители на пола на детето, които са в интернет?

според мен поне на 70=80% като че ли отгатват?

на мен при всичките ми излиза резултат момченце, но дано да съм в онези оставащи проценти дето съм установила, че не познават.

можете ли да пишете - особено мамите, на които докторът вече е споменал пола, дали са познали

благодарско от мен!

# 528
  • Ботевград
Според мен изоообщо не отгатват  CrazyНа мен винаги ми се падат 2 момчета и сега момиче..А имам 2 момичета и предположение за момче  Blush Таа според мен са за забавление,НО не са надеждни..А ако познаят е случайност  Laughing

# 529
моля ви да споделите мнение = според вас, до каква степен са точни тези изчислители на пола на детето, които са в интернет?
Мога да ги кажа до каква степен познават. Точно 50:50! Искаш ли да ти обясня защо  Laughing

# 530
И аз мисля, че не са надеждни калкулаторите за пол в интернет.
Момичета, днес си правих чистка на гардероба какво ще нося и какво не.... вече нищо не ми стои както преди, аз бях много слаба и носех все елегантни дрешки (48кг на 168см), по мен горе долу. Сега всичко ми се очертава и изглеждам напълняла ...и вие ли сте така? Аз съм едва в 11 г.с.

# 531
Здравейте, мили дами!!!
Честит Празник!!!  bouquet
Бъдете винаги обичани,обичащи,лъчезарни и усмихнати!!!На всички лека бременност и здрави бебчета на финала Simple Smile!
Добре дошли и на новите мами!!!Пожелавам ви приятно бременеене с нас!!!
Хубава вечер на всички!!!

# 532
Добър вечер мили дами...Честит 8- март!!!  bouquet
Бъдедете здрави,щастливи и много обичани! Лека бременност и здрави бебчета на финала!  love001

# 533

според мен поне на 70=80% като че ли отгатват?

на мен при всичките ми излиза резултат момченце, но дано да съм в онези оставащи проценти дето съм установила, че не познават.

можете ли да пишете - особено мамите, на които докторът вече е споменал пола, дали са познали

благодарско от мен!
на мен всички възможни калкулатори ми познаха и първият път и сега. Simple Smile

# 534
Еми шансът 50 на 50 е доста висок все пак  Laughing

# 535

Добро утро, момичета!!
Тази година наистина почувствах 8 март като празник, като една бъдеща майка. Снощи за първи път нямах толкова ужасни киселини и спах спокойно.
Janest при всяка жена е различно, някой напълняват доста още в началото, нямат гадене и киселини.
При мен незнам дали защото съм по -едричка , аз отслабнах с 3 кг. Това си го обяснавам, че не съм гладувала преди и съм си хапвала много повече, от колкото трябва. И аз съм 11 г.с, почти в 12 след 2 дни.
И при мен коремчето се е подуло леко, но си влизам в дрехите, дори и в дънките по мен. Но предполагам след месец вече, няма да е така. Радвам се, че поне не близките и съседите , не са ме разконсперирали , защото аз и преди си имах коремче , като за 4 ти. Важното е всичко да е наред при нас!! Дано скоро нямаме оплаквания!! Исках да попитам момичетата от Варна, някои ще ходи ли на лекцията във Варна мол  на 12 март. Темата ще е " Раждането без болка и страх"??
До скоро от мен!!

# 536
Здравей daisy_georgieva, ти от Варна ли си? Защото аз съм от Шумен, но ходя на лекар във Варна и си мисля и за раждането да е там-живот и здраве. Ходила ли си до сега на лекции от този тип?

# 537
Добро утро!!!
Добавих новите момичета, на първа страница има интересни линкове към статии, ако ви е интересно. Като ми остане време, ще добавя и още.

Давайте идеи за заглавие на товата тема.
Хубава седмица на всички  Hug

Последна редакция: пн, 09 мар 2015, 10:16 от Анонимен

# 538
Здравей, Аngelina!
Аз съм от Варна , и досега умувах дали да ходя на тези лекции? Не съм ходила на лекции досега, но предполагам, че ще са много полезни. При мен страхът от раждането, май ми е най-големия страх. 
Vesimir, ще посетиш ли лекцията за Раждането на 12 март в Мол Варна??  Как става със записване ли, нямаше посочен телефон , само във фб ми излезе като събитие.

# 539
Здравейте, честит празник и на вас ( с малко закъснение)  Wink  Да се надяваме, че живот и здраве, догодина вече напъълно заслужено ще празнуваме този празник, вече като майки  Hug Относно качването на килограми, аз утре влизам в 13-та седмица, бях качила 2 кг, сега се теглих и се оказа че съм свалила 1, така че засега съм +1. Като се има предвид че не съм повръщала нито веднъж от самото начало и ям доооста, това си е цяло постижение  Grinning Но за съжаление, най-вероятно скоро ще започне по-солидното трупане на кг    Shocked  Надявам се да съм  макс +15, защото иначе...лоша работа. В момента съм 50, мисля че мога да си позволя да стана до 65... Относно усещането на бебчето-аз още не го усещам моя момък  Laughing а тооолкова ми се иска вече... Дано е нормално на този етап все още да не се усеща, вие какво мислите? Някоя от мамите по-горе спомена, че има голям страх от раждането-искам и аз да се присъединя към нея, наистина съм доста стресирана още отсега, може би защото ми е първо раждане  newsm78  Наскоро роди една моя позната и е раждала 6 часа  Rolling Eyes Казала съм си че ако бебето е по-едно, най-вероятно ще избера секцио.

Общи условия

Активация на акаунт